Szoptatós párna

Szín: fehér/szürke

  • Szín
    fehér/szürke
    ×
Ceba Baby Ceba Baby PHYSIO Multi, Jersey, Fehér pöttyök

Ceba Baby Ceba Baby PHYSIO Multi, Jersey

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Szoptatós párna a CEBABABY márkától, ami kiváló segítő társ az első közös pillanatok átéléséhez. A multifunkciós párnát a legigényesebb anyáknak tervezték, számodra és babád számára is az optimális helyzetet és a kényelmet biztosítja a szoptatás során. A párnában mikrogyöngyök vannak, amelyek alkalmazkodnak az emberi test formájához így stabil támaszt és kellemes pihenést biztosítva.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szoptatós párna mouse
66x

Scamp Szoptatós párna

10 690 Ft

SCAMP szoptatós párna, 160×30cm nagyszerű társad lesz már a terhesség kezdetétől fogva. Többféle felhasználási móddal rendelkezik. A párna jól formázható, hogy igényeidnek minél jobban megfeleljen.

Forgalmazó: MALL
Ceba Baby Ceba Baby szoptatós párna PHYSIO Duo, Jersey, Fehér pöttyök

Ceba Baby Ceba Baby szoptatós párna PHYSIO Duo Jersey

14 990 Ft
Újdonság

Szoptatós párna a CEBABABY márkától, ami kiváló segítő társ az első közös pillanatok átéléséhez. A multifunkciós párnát a legigényesebb anyáknak tervezték, számodra és babád számára is az optimális helyzetet és a kényelmet biztosítja a szoptatás során. Az első rész párnaként szolgál, a második részben pedig mikrogyöngyök vannak, amelyek alkalmazkodnak az emberi test formájához így stabil támaszt és kellemes pihenést biztosítva.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szoptatós párna zig zag grey white
117x

Scamp Szoptatós párna

10 690 Ft

ASCAMP szoptatós párna, 160×30cm nagyszerű társad lesz már a terhesség kezdetétől fogva. Többféle felhasználási móddalrendelkezik. A párna jól formázható, hogy igényeidnek minél jobban megfeleljen.

Forgalmazó: MALL
Träumeland Design 5 Szoptatós párna, Szürke

Träumeland Design 5 Szoptatós párna, Szürke

21 490 Ft
Ingyen szállítás

Träumeland Design 5 szoptatós párna tökéletes kényelmet nyújt a szoptatás és a terhesség alatt. Anatómiai kialakításának köszönhetően támogatja a kismama karját, gerincét pedig tehermentesíti. Összehajtogatva a kisbaba számára kényelmes fekhelyet biztosít a nyugodt alváshoz.

Több info
Forgalmazó: MALL