PHILIPS ON TAP AWP3753/10 szűrőrendszer csaptelepre ultraszűréssel, függőleges
19 290 Ft 17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Philips szűrőrendszer csaptelepre történő rögzítéssel és időzítővel, ami emlékeztet a szűrőcsere szükségességére. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0, 01μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

Laica Bi-Flux M3M MineralBalance Vízszűrőbetét, 3 db-20%
5 290 Ft 4 190 Ft

Akció

Laica Bi-Flux M3M MineralBalance vízszűrőbetét segítségével fenntartható az ásványi anyagok egyensúlya a vízben, mint például a kalciumé és a magnéziumé, eközben csökkenti a klór és egyéb származékok tartalmát. Hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

Laica Bi-flux Vízszűrő betét 3+1
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Laica Biflux Vízszűrő betét 3+1 db az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően akár 30%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos szűrők. A készlet 4 db 100%-ban steril szűrőt tartalmaz, melyeket a gyártási folyamat teljes egészében folyamatosan ellenőriznek. Egy szűrő kapacitása 30 nap/ maximum 150 liter szűrt víz. A szűrőbetét használható BWT és Dafi vízszűrőkhöz is.

Laica Bi-Flux N3N NITRATE Vízszűrőbetét, 3 db
5 290 Ft 4 290 Ft

Laica Bi-Flux N3N NITRATE vízszűrőbetét egyedülálló, 5 lépéses szűrési technológiával rendelkezik. 30 %-kal hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét, 9 db
14 990 Ft 13 490 Ft

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét biztosítja a víz kellemes, kristálytiszta ízét. A vízszűrőkre erősíthető patron csökkenti a vízben található szennyező anyagok mennyiségét, valamint gondoskodik az ivóvíz megfelelő mennyiségű magnézium-ion tartalmáról. A csomag 9 db szűrőbetétet tartalmaz.

DAFI Classic Standard pótszűrő 2 db
2 390 Ft

Cserélhető pótszűrő a DAFI vízszűrő kancsókba. A szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Alkalmas a Classic jelölésű vízszűrő kancsókba.

Laica Bi-Flux C3M Coffee & Tea Vízszűrőbetét, 3 db
6 490 Ft

Laica Bi-Flux C3M Coffee & Tea vízszűrőbetét kifejezetten a kávé és tea készítéséhez készült, mely lágy vizet ad és egyben megkíméli a háztartási gépeket a vízkövesedéstől. 30 %-kal hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

Laica MikroPLASTIK-STOP szűrő
6 490 Ft

Vízszűrő Laica MikroPLASTIK-STOP több mint 99,5 % -al csökkenti a ≥ 0,1 μm nagyságú mikroplasztokat. Kb. 1000 liter vizet szűr át, ami 12 hónapnak felel meg.

DAFI pH+ Classic pótszűrő 1 db
3 090 Ft

Cserélhető pótszűrő a DAFI vízszűrő kancsókba, ami beállítja a víz pH értékét és javítja az ízét. A speciális kerámia elemen keresztül történő szűrés eltávolítja a klórt a vízből és ásványi anyagokkal dúsítja.

Laica Filtr Fast Disk 6 db
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csereszűrő FAST DISC a FLOW'N GO szűrőpalackba ezüstözött aktív szén segítségével szűri az ivóvizet. Csökkenti a klórtartalmat, megőrzi a vízben lévő ásványi anyagokat.

Orion Tartalék szűrő szűrőkancsóba CARBO 3 db
5 190 Ft

A szűrőkancsó tartalék szűrője csökkenti a vízkő tartalmat, eltávolítja a nem kívánt anyagokat, mint a klór, amely hatással a víz ízének és szagának tulajdonságaira.

Laica Bi-Flux G2M MagnesiumActive Vízszűrőbetét, 2 db
4 290 Ft

Laica Bi-flux G2M MagnesiumActive vízszűrőbetét fenntartja a vízben a szervezet számára fontos ásványi anyagokat. 30 %-kal hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. Megőrzi a pH egyensúlyt, emellett további magnézium mennyiséget adagol a szűrt vízhez. A csomag 2 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

BRITA Fill & Go Vital 0,6l

BRITA Fill & Go Vital 0,6l

Értékelés: 4,5
6 090 Ft

Függetlenül attól,hogy hol tartózkodik, az ismételten tölthető palacknak köszönhetően friss szűrt vizet fogyaszthat. Praktikus, lenyomható 0,6l-es szűrőpalack Brita Micro Disc szűrővel, amely csökkenti a klórt és a többi szennyeződést, miközben az ásványi anyagok megmaradnak.

MAXXO Csere vízszűrő, 3+1

MAXXO Csere vízszűrő, 3+1

Értékelés: 4,5
4 790 Ft 4 590 Ft

Maxxo Csere vízszűrő, 3+1 kompatibilis a BWT, LAICA Biflux, Brita Maxtra rendszerekkel. A szűrők alkalmazása csökkenti a vízben levő klórtartalmat, és annak szerves vegyületeit. Kiszűri a mészkő, a cink, a higany, a réz és a növényvédő szerek és gyomirtók maradványait, az idegen szagok okozóit, és a zavarosságot okozó vegyületeket.

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét, 3db-17%
4 590 Ft 3 790 Ft

Akció

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét biztosítja a víz kellemes, kristálytiszta ízét. A vízszűrőkre erősíthető patron csökkenti a vízben a szennyező anyagok mennyiségét, valamint gondoskodik az ivóvíz megfelelő mennyiségű magnézium-ion tartalmáról. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz.

BRITA Classic Patron, 3 db

BRITA Classic Patron, 3 db

Értékelés: 4,8
7 090 Ft

A Brita Classic 3 db szűrőpatron tiszta vizet csinál a csapvízből , csökkenti a vízben az alumíniumot és nehézfémeket, csökkenti a vízkőképződést, ideális mosó és mosogatógéphez.

BRITA Pack 3 MAXTRAplus PO-25%

BRITA Pack 3 MAXTRAplus PO

Értékelés: 4,9
6 390 Ft 4 790 Ft

Akció

Tartalék vízszűrő Brita Pack 3 MAXTRAplus PO. A csomagolás 3 darabot tartalmaz.

BWT Egész évre elegendő cserélhető vízszűrők + sport kulacs
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

A csomag tartalma 12 db BWT szűrő, mely egész évben kitart. BWT vízszűrők egyedülálló szabadalmaztatott technológiával rendelkeznek, megszűrik a magnéziummal dúsított vizet. A vízszűréssel eltávolítjuk az olyan káros anyagokat, mint az ólom, kadmium, cink és réz. A csomagban egy ingyen sport kulacsot találsz.

BRITA Marella XL memo fehér 3,5 L (beleértve 3 x MX+)-23%
9 090 Ft 6 990 Ft

Akció

A vízszűrő kancsó teljes kapacitása 2,4 liter, 1,4 liter víz átszűrése alkalmas. A Brita Marella XL Memo fehér 3MX+ elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik és mosogatógépekhez alkalmas. A csomagolás kancsót és három szűrőt tartalmaz.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2936BLT/10, kék, 3l
8 590 Ft 6 090 Ft

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

BRITA Micro Disk 3 Pack

BRITA Micro Disk 3 Pack

Értékelés: 4,7
4 390 Ft

Három pót szűrőkorong csomagolása a Brita szűrőüvegekbe és -kancsókba. Mindenütt legyen Önnel kiváló ízű hideg ivóvíz. 1 MicroDisc 4 héten át teremt frissen szűrt vizet.

DAFI Classic Mg+ tartalék szűrő, 1 db
2 390 Ft 1 790 Ft

A tartalék szűrő akár 150 liter vizet is átszűrhet a szűrőedényekbe. Dafi Classic Mg+ tartalék szűrő, 1 db magnézium-ionokkal dúsítja a vizet , javítja az utóízét és eltávolítja a nehézfémeket. Javít a víz pH értékén. A szűrő nem tartalmaz BPA-t. Unimax és Brita Maxtra szűrő kancsókhoz ajánlott.

BRITA Marella XL 2,4 L Memo szürke (1MX+-t s beleértve)
6 890 Ft 6 090 Ft

2 év garancia

vízszűrő kancsó Marella XL Memo a Brita márkától tiszta vizet biztosít, amely káros anyagoktól és mikroműanyagtól mentes. 1,4 l csapvizet szűr át, mosogatógépben mosható. A kijelző jelzi, ha szűrőcsere szükséges

PHILIPS Csere szűrő AWP201/10, 3 db-os csomagolás
6 390 Ft

Philips AWP201 / 10 Csereszűrők három darabos csomagban. A négylépcsős mikroszűrés – nemszőtt szövetből, granulált aktív szénből, gyantából és egy másik nemszőtt rétegből áll. Csökkenti az illékony szerves vegyületeket, a peszticideket és az ólom és klór 99% -át a vízben. Csökkenti a vízkeménységet. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2935GNT/10, zöld, 2,6l
7 790 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

PHILIPS Micro X-Clean szűrőpatron AWP211/10, 3 darabos csomagolás
7 890 Ft 5 390 Ft

Philips szűrőpatron a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Gazdaságos és kíméletes megoldás az egészségedre és az egészséges környezetre.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2936WHT/10, fehér, 3 l
8 590 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

BRITA Fill & Go Active 0,6l

BRITA Fill & Go Active 0,6l

Értékelés: 4,9
4 590 Ft

Praktikus összenyomható 0,6l-es szűrő palack mindazoknak, akik szeretnék mindenhová magukkal vinni a kiváló ízű hideg vizet. A szűrőpalack Brita Micro Disc szűrővel van ellátva, amely csökkenti a klórt és a többi szennyeződést, miközben az ásványi anyagok megmaradnak.

DAFI Pótszűrő 2 db + tető vízszűrő üvegre
3 190 Ft

Dafi pótszűrő 2 db + tető vízszűrő üvegre. Az aktív szén szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Meghagyja a vízben a fontos magnéziumot és kalciumot.

DAFI Unimax Mg+ tartalék szűrő, 1 db
2 690 Ft 2 090 Ft

A tartalék szűrő akár 200 liter vizet is átszűrhet a szűrőedényekbe. Dafi Unimax Mg+ tartalék szűrő, 1 db magnézium-ionokkal dúsítja a vizet , javítja az utóízét és eltávolítja a nehézfémeket. Javít a víz pH értékén. A szűrő nem tartalmaz BPA-t. Unimax és Brita Maxtra szűrő kancsókhoz ajánlott.

DAFI Unimax Standard pótszűrő 2 db
2 990 Ft

Cserélhető pótszűrő a DAFI vízszűrő kancsókba. A szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Alkalmas a Unimax jelölésű vízszűrő kancsókba.

HYUNDAI Oria vízszűrő kancsó
6 790 Ft

Újdonság

A szűrővel ellátott Hyundai kancsó, amelyben kényelmesen leszűrhetsz akár 1,4 liter vizet is. Minőségi anyaghasználat, hosszú élettartam garancia. Teljes térfogat 2,8 l. 30 napos szűrőt tartalmaz.

PHILIPS Adventure csere szűrő, 1 db csomagban
4 290 Ft 3 790 Ft

Újdonság

Csere Adventure Fitness szűrő a Philips-től. Szűrés elektro-adszorpciós közeggel a vizes kórokozók akár 99% -ának eltávolításához. Akár 1 óra élettartam. A friss és tiszta vízért A települési vízellátásból származó víz 5 – 38 °C hőmérsékleten ideális a rendszeren keresztüli áramláshoz.

PHILIPS Adventure csere szűrő, 3 db csomagban
9 690 Ft 7 390 Ft

Újdonság

Csere Adventure szűrő a Philips-től. Szűrés elektro-adszorpciós közeggel a vizes kórokozók akár 99% -ának eltávolításához. Akár 1 óra élettartam. A friss és tiszta vízért A települési vízellátásból származó víz 5 – 38 °C hőmérsékleten ideális a rendszeren keresztüli áramláshoz.

PHILIPS Adventure vízszűrő palack AWP2722GRR/10, szürke
9 890 Ft 7 390 Ft

Újdonság

Philips Adventure vízszűrő palack, elektrodszorpciós szűrőközeggel. Térfogat 0,59 l. Elérhető AWP294/10 szűrővel, amely eltávolítja a vizes kórokozók akár 99% -át. Biztonságos LDPE anyagból készült, BPA mentes. Mosogatógépben történő tisztítás lehetősége legfeljebb 50 °C-ig. Szűrő élettartam kijelző a könnyű cseréhez. Porvédő sapka.

PHILIPS Adventure vízszűrő palack AWP2722LIR/10, lime
9 890 Ft 7 390 Ft

Újdonság

Philips Adventure vízszűrő palack, elektrodszorpciós szűrőközeggel. Térfogat 0,59 l. Elérhető AWP294/10 szűrővel, amely eltávolítja a vizes kórokozók akár 99% -át. Biztonságos LDPE anyagból készült, BPA mentes. Mosogatógépben történő tisztítás lehetősége legfeljebb 50 °C-ig. Szűrő élettartam kijelző a könnyű cseréhez. Porvédő sapka.

PHILIPS Csere szűrő AWP200/10, 1 db-os csomagolás
4 190 Ft 2 090 Ft

Csere szűrő Philips AWP200/10. A négylépcsős mikroszűrés – nemszőtt szövetből, granulált aktív szénből, gyantából és egy másik nemszőtt rétegből áll. Csökkenti az illékony szerves vegyületeket, a peszticideket és az ólom és klór 99% -át a vízben. Csökkenti a vízkeménységet. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Csere szűrő AWP260/10, 1 db-os csomagolás
4 190 Ft

Csere szűrő Philips AWP260/10. A háromfázisú ultraszűrő rendszer nemszőtt anyagból, szemcsés aktív szénből és üreges rostmembránból áll. Csökkenti a klór, illékony szerves vegyületek, peszticidek és akár 99,9% baktériumok tartalmát. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Csere szűrő AWP261/10, 3 db-os csomagolás
9 890 Ft

Philips AWP261 / 10 Csereszűrők három darabos csomagban. A háromfázisú ultraszűrő rendszer nemszőtt anyagból, szemcsés aktív szénből és üreges rostmembránból áll. Csökkenti a klór, illékony szerves vegyületek, peszticidek és akár 99,9% baktériumok tartalmát. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Fitness csere szűrő, 3 db csomagban
5 590 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Csere Fitness szűrő a Philips-től. Innovatív aktív szénszálakból készül, hogy a klór akár 99% -át eltávolítsa. Akár 1 óra élettartam. Frissíts a friss és kristálytiszta vízzel. A települési vízellátásból származó víz 5 – 38 °C hőmérsékleten ideális a rendszeren keresztüli áramláshoz.

PHILIPS Fitnesz szűrős ivópalack AWP2712BLR/10, kék
5 890 Ft 4 390 Ft

Újdonság

Philips márkájú szűrős ivópalack a tiszta ivóvízzel való rendszeres ellátásért. Űrtartalma 0,59l. AWP286/10 szűrővel kapható, amely eltávolítja a klór 99%-t. LDPE anyagból készült, BPA mentes. Mosogatógépben történő tisztítás lehetősége legfeljebb 50 °C-ig. Szűrő élettartamának kijelzése a könnyű cseréhez. Porvédő fedősapka.

PHILIPS Fitnesz szűrős ivópalack AWP2712RDR/10, piros
5 690 Ft 4 390 Ft

Újdonság

Philips márkájú szűrős ivópalack a tiszta ivóvízzel való rendszeres ellátásért. Űrtartalma 0,59l. AWP286/10 szűrővel kapható, amely eltávolítja a klór 99%-t. LDPE anyagból készült, BPA mentes. Mosogatógépben történő tisztítás lehetősége legfeljebb 50 °C-ig. Szűrő élettartamának kijelzése a könnyű cseréhez. Porvédő fedősapka.

PHILIPS ON TAP AWP315/10 pótszűrő ultraszűréssel
10 490 Ft 8 890 Ft

Csaptelepre rögzíthető Philips AWP315/10 pótszűrő. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0,01 μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

PHILIPS ON TAP AWP3754/10 szűrőrendszer csaptelepre ultraszűréssel, vízszintes
21 190 Ft 19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Philips szűrőrendszer csaptelepre történő rögzítéssel és időzítővel, ami emlékeztet a szűrőcsere szükségességére. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0,01 μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2935WHT/10, fehér, 2,6l
7 790 Ft 4 690 Ft

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2938WHT/10, fehér, 4 l
15 690 Ft 9 890 Ft

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

PHILIPS Fitness csere szűrő, 1 db csomagban
3 290 Ft 2 090 Ft

Újdonság

Csere Fitness szűrő a Philips-től. Innovatív aktív szénszálakból készül, hogy a klór akár 99% -át eltávolítsa. Akár 1 óra élettartam. Frissíts a friss és kristálytiszta vízzel. A települési vízellátásból származó víz 5 – 38 ° C hőmérsékleten ideális a rendszeren keresztüli áramláshoz.