Dux Ducis Domo tablet tok Samsung Galaxy Tab S5e, fekete

Dux Ducis Domo tablet tok Samsung Galaxy Tab S5e, fekete

Száma: 100024864520
Közvetlenül partnerünktől
Samsung Galaxy Tab S5e tok – öko-bőr, állvány funkció, automatikus ébresztés és megjelenítés kikapcsolás funkció, emelt élek, elegáns fedél. További információ
9 690 Ft
Piaci ár ÁFA-val
7 090 Ft
-26%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: MOBILEGO

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100024864520

Leírás

A DUX DUCIS márkájú tok garantálja a megbízható védelmet és az ízléses kialakítást. A fedelet praktikus állványra lehet hajtani, ahol a táblagépet olyan helyzetbe lehet billenteni, amely alkalmas írásra, videofelvételre vagy szövegek olvasására. A táblagépet természetesen védi a külső behatásoktól, például az ütésektől és eséseitől. A tok tehát alkalmas arra, hogy a táblagépet iskolába, munkába vagy bárhová magához vigye.

A burkolat minőségi anyagokból készül – öko-bőr, amely kopásálló, és TPU anyag, rugalmas és tartós. Kényelmes szolgáltatás az automatikus ébresztés, amikor a képernyő felébresztésével elforgatja az előlapot, és a képernyő kikapcsolása érdekében bezárja az előlapot. Az emelt éleknek és a megerősített hátnak köszönhetően az tablet minden oldalról védett, ideértve a kijelzőt és a kamerát is. A csatlakozókhoz és a vezérlőkhöz való kényelmes hozzáférést kínál.

Figyelmeztetés: Vásárlás előtt ellenőrizze a termék pontos típusát.

Jellemzői

• Ökobőrből és TPU anyagból készül
• Minden oldalról védi a táblagépet
• Kényelmes automatikus felébresztési és kikapcsolási funkció
• Az állvány funkció lehetővé teszi videók, filmek megtekintését
• A képernyő és a kamera körül emelt élek
• A gombok és a fejhallgató-portok könnyen hozzáférhetők
• Elegáns burkolat
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.