iOttie Easy Smart Tap 2 Tablet Mount, univerzális HLCRIO141

iOttie Easy Smart Tap 2 Tablet Mount, univerzális HLCRIO141

Száma: 769574
Praktikus autós tartó iPad 3/4, iPad mini, iPad Air; Kindle Fire HD / 7/6 / Fire HDX 8.9 / 7 / Fire 2; Samsung Galaxy Tab 3; HP Slate 7 2800; vagy más táblagépekre 4.5 – 7.5 hüvely nagyságig, szélvédőre vagy műszerfalra akár asztalra rögzíthető, 360 fokban forgatható, extra nagy tapadókorong. További információ
Forgalmazó: MALL
16 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 769574

Leírás

termék leírása

Az úton könnyedén átváltoztathatja a GPS-kompatibilis táblagépét és a térképadatokat egy nagy teljesítményű nagyképernyős navigációs rendszerre, amely biztonságosan otthonából eljuttatja akár az ország másik végébe. A térképen való keresés és a pontatlan útjelzésekkel való küzdelem eltűnik.

A rendszer kényelmesebb használatához kiváló minőségű autós tartó van elkészítve az iOttie-tól Easy Smart Tap 2 Tablet Mount név alatt az iPad 3/4, iPad mini, iPad Air; Kindle Fire HD / 7/6 / Fire HDX 8.9 / 7 / Fire 2; Samsung Galaxy Tab 3; HP Slate 7 2800 vagy más, 4,5 – 7,5 hüvelyk méretű táblagépekre. A tartó ugyanolyan kényelmet biztosít, mint az integrált navigációs rendszer és közben elég csak a táblagépedet használni. A tartó védi az készüléket a leeséstől és egyéb kellemetlenségektől, valamint mindig kéznél lesz.

Ez a tartó a szélvédőhöz, az autó műszerfalhoz vagy asztalhoz erősíthető erős tapadókoronggal, amely biztosítja, hogy a tartó a helyén maradjon. Ez megkönnyíti és kényelmessé teszi az internetes böngészést, filmnézést, fényképek megtekintését vagy a GPS navigáció használatát. Természetesen a tartó tapadókorongos rendszerrel van ellátva a felület tapadásához, forgatható mechanizmus 360 fokban forgatható az optimális megtekintéshez és a rendszer lehetővé teszi a készülék egyszerű eltávolítását.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.