CASIO PROTREK PRW-3100YB-1ER

CASIO PROTREK PRW-3100YB-1ER

Száma: 100011027741
Közvetlenül partnerünktől Kiárusítás
Casio PROTREK kültéri órák ideálisak minden olyan férfinak, aki szereti az új kihívásokat és folyamatosan tolja ki a korlátait. További információ
129 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
73 380 Ft
-43%
Ingyen szállítás
Az akció 2021.11.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100011027741

Leírás

Casio PROTREK kültéri órák ideálisak minden olyan férfinak, aki szereti az új kihívásokat és folyamatosan tolja ki a korlátait. Az ügyet, amelyet jellegzetes lunett koronáz, és a hevedert kiváló minőségű és tartós műanyagból készítik, így az óra még durva kezelést is képes ellenállni, és nem veszi figyelembe a – 10 ° C hőmérsékletet sem.

legjobban imádni fogja a napenergiát, így nem kell aggódnia az akkumulátor kicserélése miatt – csak elég gyakran tegye csuklóját napfényre.. Az akkumulátor állapota tájékoztat, hogy ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi állapotát. Víz szerelmesei értékelni fogják a vízállóság 100 méter, amelynek köszönhetően nem veszik le az óráját, még úszás közben. A digitális kijelző számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a mindennapi életben és a terepen. Keresse meg kalandját ezzel a felbecsülhetetlen csuklótársával.


Ez az óra „Triple Sensor“ technológiával rendelkezik. Rendkívül kicsi, háromrétegű érzékelő, amely képes mérni a kültéri hőmérsékletet (hőmérő), a légnyomást (barométer), valamint a bíboros pontok meghatározására (digitális iránytű)..

Ez az érzékelő már a harmadik verziója, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 95% -kal vékonyabb és 90% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint elődje.

Jellemzők:

 • Iránytű: nélkülözhetetlen kiegészítő minden kalandor számára

.

Csak neki köszönheti, hogy megtudja, merre tart.

 • Barométer (260/1100 hPA): a légnyomástól függően megjósolhatja, milyen lesz az időjárás.
 • Magasságmérő: az érzékelő érzékeli a nyomásváltozásokat és 10 000 m-ig rögzíti az adatokat.
 • Hőmérő: –10 és + 60 ° C közötti hőmérsékleten – a helyes méréshez el kell távolítani az órát, és például az asztalra kell helyezni.
 • Napkelte és napnyugta jellemzői: A napkelte és napnyugta pontos időpontját az órája határozza meg az Ön jelenlegi helyzetének szélessége és hosszúsága alapján.
 • Stopper: időmérés 1/10 másodperc pontossággal és maximális futási idő 1000 óra.
 • Visszaszámláló: egy másodperccel visszaszámlálható, legfeljebb 24 órára állítható

. A beállított idő kiadott az óra hangjelzést ad.

 • Világidő: Ez a funkció értesíti az időt a világ. Minden időzóna képviseli egy adott városban (Tokió, New York, …).
 • Riasztás: napi ébresztés, amely figyelmezteti Önt minden nap ugyanabban az időben, hogy állítsa. Egy beállíthatja öt riasztást.
 • Az órajel: óránkénti hangjelzés hallható.
 • Riasztás a szundi funkció: riasztás után néhány percig, amíg teljesen le.
 • Csendes üzemmód: egyetlen gombnyomásra be- vagy kikapcsolja az összes hangot. Ideális mozi vagy színház gyakori látogatói számára.

   

  Angol nyelvű utasítások ITT .

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.