CASIO The G/G-SHOCK GAX 100A-7A

Márka: CASIO Katalógus száma: 100002578361

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.08.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

CASIO The G/G-SHOCK GAX 100A-7A

Gyakran feletlenül veted bela magad a mindennapokba? Szereted leküzdeni az új akadályokat és átlépni a saját korlátaidat? Akkor a te csuklódon sem hiányozhat a Casio márka G-Shock karórája, amely az igazi férfiaknak készült. További információ

36940

36 940 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 49 290 Ft, Megtakarítás: 12 350 Ft (25 %)

Katalógus száma: 100002578361

Leírás

Termékleírás

Gyakran feletlenül veted bela magad a mindennapokba? Szereted leküzdeni az új akadályokat és átlépni a saját korlátaidat? Akkor a te csuklódon sem hiányozhat a Casio márka G-Shock karórája, amely az igazi férfiaknak készült. A fehér szín magára vonzza a tekintetet, a minőségi alapanyagoknak köszönhetően a karóra ütésálló, ellenáll a chanikai sérülésnek és mágneses sugárzásnak is – nem kell vele kesztyűs kézzel bánni. A víz szerelmesei bizonyára értékelni fogják a vízállóságot (200 méter mélyig). Az analóg számlapot két, számos funkcióval rendelkező digitális kielző egészíti ki.

  • Teljesen automatikus naptár: A rendszer több évtizedre van programozva; óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek esetlegesen a szökőéveknek is megfelelően lépteti.
  • Stopperóra: klasszikus stopperóra, amely alkalmas például a futásidő, vagy az edzés idejének mérésére is.
  • Visszaszámláló stopperóra: másodpercenként számol vissza. A beállított idő elteltét az óra hangjelzéssel jelzi.
  • Indikátor szörfösöknek: a Hold fázis indikátornak köszönhetően az óra kiszámítja a dagályt – ezt a funkciót  főként a szörfösök használják, akik számára fontos információt szolgáltat, megtudják mikor jön a hullám.
  • Világidő: Az óra kijelzi a világ nagyobb városainak, speciális területeinek pontos idejét. Minden egyes időzónát egy meghatározott város képviseli (Tokió, New York,…).
  • Hőmérő: -10 és + 60 ° C között – az óra kijelzi az aktuális hőmérsékletet. A mérés pontossága érdekében az órát le kell venni a csuklóról és semleges (pl. asztal) helyre kell helyezni.
  • Iránytű: elengedhetetlen funkció minden kalandor számára. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig tudni fogja, hogy észak, vagy éppen dél irányába halad.
  • 5× ébresztés: napi ébresztés, amely minden nap, az előre beállított időben fogja ébreszteni.
  • Ébresztés Snooze funkcióval: napi ébresztés, ébreszteni, amely rendszeres, néhány perces intervallumokban megismétlődik, amik ki nem kapcsolja.
  • Óránkénti idő: az óra minden egész órában hangjelzést ad ki.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap kombinált
Szíj anyaga műanyag
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 200M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe fehér
Számlap színe fehér
Üveg ásványi
Stopper igen
Időzítő igen
Szélesség 51 mm
Mélység 17 mm
Magasság 55 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.