Luminox Navy SEAL XS.3603

Luminox Navy SEAL XS.3603

Száma: 100010559512
Közvetlenül partnerünktől
A Swiss Navy SEAL-ek több mint 25 éve megbíznak a Luminox Swiss órákban ! A Luminox beleszeretett a szabadtéri sportolókba, a sportolókba, az aktív életmódú emberekbe és az extrém sportok rajongóiba is. További információ
172 210 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100010559512

Leírás

A Swiss Navy SEAL-ek több mint 25 éve megbíznak a Luminox Swiss órákban ! A Luminox beleszeretett a szabadtéri sportolókba, a sportolókba, az aktív életmódú emberekbe és az extrém sportok rajongóiba is. Ismerje meg első kézből rendkívüli tartósságukat, funkcionalitásukat és különösen a megbízhatóságot.

" Az egyetlen könnyű nap tegnap volt ." ez a mottó a Haditengerészet SEAL-jét követi, mivel minden nap sokkal keményebben dolgoznak, mint az utolsó, tehát az előző nap könnyebbnek tűnik. Akár az edzőteremben, akár a munkahelyen edz, ekkor készen áll arra, hogy átlépje a korlátait.

Watch esetén készült szénszálas (carbonox), amely 6-szor könnyebb, mint az acél, 3-szor könnyebb, mint a titán, az anti-allergiás és nagyon ellenálló a sokkok. Öröm még egyirányú forgó kerettel. A csuklójára jól készített és tartós gumi hevederrel rögzíti az órát, amely nagyon kényelmes viselet. A 20 ATM víznek köszönhetően mélyen merülhet az órájával.

Az összes Luminox megkülönböztető tulajdonsága az egyedi lumineszcencia rendszer – a kezeket és az indexeket tríciumgázzal töltött Luminox egészítik ki, amelyek világítanak fényesen. Ezzel a technológiával tökéletesen megvilágított tárcsa lesz a következő 25 évben. A számlapot tükröződésmentes zafírkristály borítja .

A Luminox órákkal Luminox lehetőségei korlátait, és még mindig nem Luminox meg tulajdonságaival.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.