Luminox Original Navy SEAL XS.3001.F

Luminox Original Navy SEAL XS.3001.F

Száma: 100004338490
Közvetlenül partnerünktől
A svájci Luminox órák több mint 25 éve bízik az amerikai haditengerészeti SEAL- Luminox ! Luminox órák közé tartoznak a szabadidősök, a sportolók, az aktív életmóddal rendelkező emberek és az extrém sport-szerelmesei. Ismerje meg rendkívüli tartósságát, funkcionalitását és megbízhatóságát. További információ
112 540 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

common.txt_avail_carrier_unavailable

Száma: 100004338490

Leírás

A svájci Luminox órák több mint 25 éve bízik az amerikai haditengerészeti SEAL- Luminox ! Luminox órák közé tartoznak a szabadidősök, a sportolók, az aktív életmóddal rendelkező emberek és az extrém sport-szerelmesei. Ismerje meg rendkívüli tartósságát, funkcionalitását és megbízhatóságát.

Az eredeti Luminox Navy SEAL órákat először 1994-ben vezették be, és azonnali bestseller lett. Azóta a Luminox órák számos elit katonai egységet igényeltek világszerte, és Luminox soha nem csalódott velük. Annak ellenére, hogy az órák az elit egységekre lettek tervezve, a mindennapi életben is kiemelkednek – tökéletesen kiegészítik a sporteszközöket.

Watch esetén készült szénszálas (carbonox), amely 6-szor könnyebb, mint az acél, 3-szor könnyebb, mint a titán, az anti-allergiás és nagyon ellenálló a sokkok. Egyirányú forgatható keret kerül kialakításra. A csuklóján az órát egy jól megtervezett és különösen tartós gumiszalaghoz csatolja, amely nagyon kényelmes viselet. A 20 ATM vízjelnek köszönhetően mélyen is merülhet az órájával.

A Luminox órák megkülönböztető tulajdonsága az egyedülálló lumineszcens rendszer – a kezeket és indexeket tríciumgázzal töltött üveg mikro csövek egészítik ki, amelyek fényesen ragyognak megvilágítás után. Ezzel a technológiával tökéletesen megvilágított tárcsa lesz a következő 25 évben.

A Luminox órával a képességeid korlátaira mehetsz, és soha többé nem fogsz meglepni a saját tulajdonságaival.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.