Talált termékek száma: 172

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Kärcher DB 120 Full Control K2-K3 Szennymaró
9 990 Ft

Kärcher DB 120 Full Control K2-K3 szennymaró ideális a nehezen eltávolítható, makacs szennyeződések ellen. Használatával egyszerűen és gyorsan tisztíthatja meg a küültéri felületeket. A kiegészítő minden Kärcher K2-K3 magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher (Karcher) Szűrőpatron
5 600 Ft

2 év garancia

Kärcher szűrőpatron egy nano réteggel bevont szűrőpatron nedves-száraz ipari porszívókhoz. A termék növeli, és tovább megtartja a szívóerőt. A szűrő magas porvisszatartása garantálja, hogy a por a készülékben marad. A Szűrőpatron lehetővé teszi a nedves-száraz porszívózást szűrő csere nélkül. A porszívókban ajánlott gyakran cserélni a szűrőt, mert annak cseréje nagyban növel a gép élettartamát, és a szívóteljesítményét is. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Gyapjú porzsák
3 690 Ft

3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher 5 db-os gyapjú porzsák szett. A hagyományos papírporzsákokkal szemben a Kärcher gyapjú porzsák 2×, 3× annyi port képes felvenni, mivel a finom por által nem szakad szét olyan gyorsan. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni, kevesebb a szemét, és kevesebb porzsákot kell vásárolni – ezenkívül pedig a gyapjú porzsák rendkívül erős.


Kärcher I 6006 Gőzvasaló nemesacél talppal
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karcher I6006 Gőzvasaló sárga-szürke dizájnjával elengedhetetlen kelléke minden háztartásnak. A vasaló könnyen csúszó rozsdamentes acél talppal rendelkezik. A gőznyomás jelentősen megkönnyíti a vasalást, még a nehéz anyagok is gyorsan kivasalhatóak.


Kärcher Mosókefe
2 990 Ft

Kärcher mosókefe puha sörtékkel rendelkezik így ideális a kényes és a nehezen elérhető helyek tisztítására kültéren. Legyen szó akár autóról vagy kerti bútorról a mosókefe gondoskodik a kíméletes tisztításról. A kiegészítő a Kärcher K2-K7 kategória minden készülékéhez alkalmas.


Kärcher (Karcher) Porzsák 10 db
3 690 Ft

2 év garancia

KARCHER porzsák 6.904–216.0. Kétrétegű szűrőzsákok kitűnő szűrőteljesítménnyel és szakítószilárdsággal. A csomag tartalma: 10 db porzsák.


Kärcher Papír porzsák WD 2.xxx készülékekhez
3 590 Ft

2 év garancia

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Kärcher (Karcher) Extra hosszú réstisztító fej 350 mm NW35
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher extra hosszú réstisztító fej 350 mm (NW 35). Speciálisan nehezen elérhető helyek (párnák között, vagy autók oldalzsebeiben) tisztításához. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 490 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.


Kärcher RM 555

Kärcher RM 555

Értékelés: 4,5
7 140 Ft

5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális RM 555 tisztítószer, mely eltávolítja az olaj, zsír és ásványianyag szennyeződéseket. Ideális kültéri tisztítószer, mely alkalmas akár autómosásra is.


Kärcher (Karcher) Sugárcső
10 690 Ft

8 765 Ft

2 év garancia

Kärcher sugárcső fejet a magasnyomású mosókhoz csatlakoztatva igen jelentős tisztítóerőhöz jutunk. A sugárcső segítségével tökéletes tisztítást érhetünk el. A Kärcher sugárcső segítségével egy pontra fókuszálhatjuk a vízsugarat, aminek köszönhetően mindenféle szennyeződéssel képesek vagyunk megbirkózni. A nyomásszabálypzójának elforgatásával változtathatunk a víz erősségén. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Szívókefe fehér
6 090 Ft

5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher szívókefe kemény sörtével (NW 35). Autóban lévő kárpitok és szőnyegfelületek alapos tisztítására. A beleszáradt piszok könnyen eltávolítható vele. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Vario-Power szórószár
9 780 Ft

8 765 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher Vario-Power szórószár fejet a magasnyomású mosókhoz csatlakoztatva igen jelentős tisztítóerőhöz jutunk. A szórószár segítségével tökéletes tisztítást érhetünk el. A Vario-Power szórószár segítségével egy pontra fókuszálhatjuk a vízsugarat, aminek köszönhetően mindenféle szennyeződéssel képesek vagyunk megbirkózni. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Vario Power VP 120 FC (K2-K3) Szórószár
9 990 Ft

Kärcher Vario Power VP 120 FC (K2-K3) szórószár tökéletes választás bármilyen felület tisztításához otthonában, kültéren. Legyen szó akár autóról, bicikliről vagy egyéb kényes felületről, a Vario Power szórószár kíméletesen távolítja el a szennyezőséseket. A szórófej csavarásával fokozatmentesen állíthatja be a nyomást, így a fej cseréje nélkül is különböző erősséggel használhatja a tisztítóeszközt. A kiegészítő minden Kärcher K2-K3 magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher VP 120 Vario Power Jet
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VP 120 Vario Power Jet: alacsony nyomás, tisztítószer felhordás, időtakarékos szórószár.


Kärcher Papír porzsák WD 3 ; MV 3 ; SE 4 típusokhoz, 5 db
3 490 Ft

2 990 Ft

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Shop-Vac Micro Papír porzsák, 5 db outlet-85%
3 490 Ft

490 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Shop-Vac Micro Papír porzsákokat speciálisan a Shop-Vac Micro 16 hordozható porszívóhoz tervezték. A kétrétegű papír porzsákok kiváló szűrési teljesítményt biztosítanak. Segítségükkel higiénikusan tárolható az összegyűjtött por. Erős anyaguknak köszönhetően eltávolításuk nem jelent problémát, hiszen nem könnyen szakadnak.


Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
8 990 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.


Kärcher T-450 Felülettisztító
28 990 Ft

Kärcher T-450 felülettisztítóval nagy, kültéri felületeket tisztíthat hatékonyan, fröccsenésmentesen és a szórószáras tisztítással összehasonlítva 50%-kal gyorsabban. A Twin-jet rotációs kar gondoskodik a szennyeződés nagy felületről való eltávolításáról. A kiegészítő Power-fúvóka szükség esetén kényelmesen pedállal aktiválható és lehetővé teszi a sarkok és szélek hatékony tisztítását. A tisztítóberendezés rendelkezik egy speciális védőráccsal, amely megkönnyíti a japánkertek és más kavicsos felületek tisztítását. A nyomás a fúvókának a tisztítandó tárgyhoz mért távolságával szükség szerint beállítható, így az olyan kemény felületek is, mint a kő és a beton, valamint az érzékenyebb felületek is, mint a fa egyaránt tisztíthatók. Különösen könnyen irányítható, még a függőleges felületek, mint például a garázskapuk tisztítása is gyerekjáték vele.


Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 940 Ft

2 590 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.


Kärcher (Karcher) Bogároldó 3 in 1, 500 ml
3 090 Ft

Kärcher bogároldó 3 in 1 egy univerzális tiszítószer, amellyel könnyedén szabadíthatja meg az autót a rászáradt maradványoktól. Alkalmazható a szélvédőn, hűtőrácson, külső tükrökön, fényezett illetve műanyag felületeken. Száraz felületre vigye fel, hagyja 3–5 percig hatni, majd magasnyomással alaposan öblítse le!


Nilfisk-ALTO Stone&Wood Cleaner, 2,5l
3 690 Ft

A Nilfisk Stone&Wood Cleaner, 2,5l egy vízbázisú tisztítószer kő és fa felületek tisztítására. Hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb fafelületeket a lerakódott szennyeződésektől.


Kärcher Ablaktisztító hosszabbító
13 490 Ft

2 év garancia

Karcher ablaktisztító hosszabbító, Karcher WV 50 Plus és WV 75 Plus készülékekkel kompatibilis. A hosszabbító segítségével nem kell létrára állni, hanem a földről is kényelmesen elérhetővé válnak a magasabb pontok. A hosszabbító teleszkópos és 4 m hosszú.


Myard Papír porzsák (5 db) - 20 l
3 460 Ft

A Myard Papír porzsák (5 db) – 20 l a kiváló minőségű Myard porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Myard Papír porzsák (5 db) - 30 l
3 460 Ft

A Myard Papír porzsák (5 db) – 30 l a kiváló minőségű Myard porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Einhell Porzsák (5 db), 30 l
5 000 Ft

3 990 Ft

2 év garancia

Einhell porzsák 30 liter űrtartalommal. Kompatibilis az Einhell száraz-nedves ipari porszívókkal. A csomagban 5 db porzsák található.


Kärcher Válec Mikroszálas hennger
6 990 Ft

Kärcher 2 darabos mikroszálas hengerkészlet mindennemű kemény padló kíméletes nedves tisztításához és ápolásához ajánlott. Szöszmentes, erős nedvszívó képességű és strapabíró. Mosógépben mosható 60 °C-ig.


B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett
2 790 Ft

B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett ideális választás kültéri műanyagbútorai tökéletes állapotban tartására. Hatékonyan és pillanatok alatt távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, anélkül, hogy kárt tenne az anyagban. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.


B-Clean Kerti bútor ápoló készlet
2 790 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Az univerzális törlőkendő különböző felületek tisztítására is kiválóan alkalmas.


B-Clean Kerti csempeápoló készlet
2 390 Ft

B-Clean Kerti csempeápoló készlet ideális választás a kerti csempefelületek tisztítására és ápolására. A szett segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a csempére rakódott szennyeződéseket. A készletbe egy B-Clean kőfelület tisztító, egy kültéri burkolat tisztító és egy univerzális törlőkendő is tartozik, melyet különböző felületekre is kiválóan alkalmazhat.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, M
4 290 Ft

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag, fém vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. A természetes olaj garantálja a hosszú évekig tartó használatot fabútorai számára.


B-Clean Kerti grill tisztító készlet
2 990 Ft

B-Clean Kerti grill tisztító készlettel egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és környezetét. Az elengedhetlen B-Glean Grill tisztító mellé a csomag még tartalmaz egy B-Clean moha és növényzet eltávolítót, egy B-Clean olajfolt eltávolítót és egy univerzális törlőkendőt is. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Grill és tűzhely ápoló, fagyálló
2 790 Ft

B-Clean Grill és tűzhely ápolóval egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és tűzhelyét. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet, S
3 490 Ft

B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet ideális választás kültéri fabútorai tökéletes állapotban tartására. A tisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és nyújt védelemet a fa számára az időjárással szemben. Ráadásul a természetes olaj időtálló minőséget nyújt a bútor számára.


B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet, L
4 064 Ft
3 990 Ft

B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet ideális választás kültéri fabútorai tisztítására és ápolására. A tisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és nyújt védelemet a fa számára az időjárással szemben. A készlet egy B-Clean fafelület tisztítót, egy B-Clean habos szövettisztítót, egy természetes olajat és egy univerzális törlőkendőt tartalmaz.


BOSCH AQT Vízszűrő, nagy
4 490 Ft

Bosch AQT Vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. Univerzális megoldást jelent a nehezen tisztítható kültéri munkákhoz.


BOSCH AquaSurf 250 terasztisztító (F016800486)
7 990 Ft

Bosch AquaSurf terasztisztító minden eddiginél egyszerűbbé és könnyebbé teszi a teraszok illetve kocsibeállók tisztán tartását. A 250 mm-es tisztítófej kisebb teraszok karbantartáára ideális. Elforduló csuklóval rendelkezik a kényelmesebb használat érdekében. 135 bar névleges nyomásra képes. Kiváló választás a moha eltüntetésére is, a kefe szoknyája lehetővé teszi, hogy a terasztisztító a felület felett lebegjen.


BOSCH Aquatak Rendszertartozék 3 az 1-ben fúvóka
5 590 Ft

Bosch Aquatak Rendszertartozék 3 az 1-ben fúvóka a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz használható. Többcélú tisztítófej habot, forgó vízsugarat és sima vízsugarat tudunk vele képezni.


BOSCH Aquatak Rendszertartozék Rotorfúvóka
4 590 Ft

A Bosch Aquatak Rendszertartozék rotorfúvóka a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz használható.A makacs szennyeződéssel borított rétegek tisztítására alkalmas. A fúvóka forog tisztítás közben, ezáltal nagyobb teljesítményt ad a magasnyomású mosónak.


BOSCH Aquatak Tartozékadapter (F016800365)
3 990 Ft

sokoldalú tartozékadapternek köszönhetően a Bosch Aquatak magasnyomású mosói univerzális megoldást jelentenek a ház körüli tisztítási munkálatokban. A tartozékadapter nagy segítséget nyújt az eltömődött ereszcsatornák vagy a kerékjáratok tisztításában. A tartozékadapter univezálisan használható az Aquatak magasnyomású mosó családhoz.


BOSCH Csőtisztító, 10 m, 160 bar
9 490 Ft

Bosch Csőtisztító segítségével egyszerűen megoldhatjuk a nehezen elérhető helyek tisztítását. Segítséget nyújt a lefolyók, csövek dugulásának elhárításában. 10 méter hosszú, 160 baros néveleges nyomású modell ideális megoldást nyújt.


BOSCH (Karcher) Adapter (AQT) Magasnyomású mosókhoz
4 590 Ft

A Bosch Kärcher Adapter (AQT) Magasnyomású mosókhoz a sokoldalú tartozékprogramnak köszönhetően alkalmas a legtöbb tartozékhoz a különleges modelleket leszámítva. A nagynyomású mosók megoldást jelentenek a kültéri tisztítási munkákhoz megkönnyítve így a takarítást. A magasnyomású mosó alkalamas ereszcsatornák, kerékjáratok tisztításához, teraszok takarításához.