Kärcher Papír porzsák WD 3 ; MV 3 ; SE 4 típusokhoz, 5 db
3 490 Ft

2 990 Ft

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Kärcher Patronszűrő (6.414-552.0)
4 490 Ft

2 év garancia

Karcher szűrőpatron, patronszűrő lehetővé teszi a nedves és száraz felszívást a szűrő cseréje nélkül.


Kärcher Papír porzsák WD 2.xxx készülékekhez
3 590 Ft

2 év garancia

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 490 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.


Kärcher Kárpittisztító fej (2.885-018)
7 290 Ft

2 év garancia

Kärcher kárpittisztító fej egy kiváló minőségű kiegészítő a Kärcher porszívójához. A tisztítófej segítségével újjá varázsolhatja kárpitozott bútorait. A fej többek között Kärcher SE 4001-es készülékhez használható.


Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
8 990 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.


Kärcher (Karcher) Lapos-redős szűrő MV4,MV5,MV6
6 140 Ft
5 990 Ft

2 év garancia

A Karcher lapos-redős szűrő segítségével nedves és száraz tisztítást, felszívást egyaránt végezhet, mindezt a szűrő cseréje nélkül. Méretének és kialakításának köszönhetően nagy szűrőfelületet biztosít kis helyen, így nem lóg bele a porszívó tartályába. A szűrő Karcher MV4, MV5 és MV6 porszívókhoz készült.


Kärcher RM 555

Kärcher RM 555

Értékelés: 4,5
7 140 Ft

5 490 Ft

Univerzális RM 555 tisztítószer, mely eltávolítja az olaj, zsír és ásványianyag szennyeződéseket. Ideális kültéri tisztítószer, mely alkalmas akár autómosásra is.


RIWALL Forgó kefe RACC00012
3 690 Ft

A RIWALL Forgó kefe RACC00012 kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.


Kärcher Frottír törlőkendő szett (2 padlórongy, 3 huzat) 6.960-019.0
4 990 Ft

Kärcher frottír törlőkendő szett tökéletes háztartási kiegészítő. A szett tartalma: 2 db nagyméretű padlótisztító kendő és 3 db frottírtörlő huzat kézi tisztítófejre. Strapabíró, szálmentes anyagból, mely jól magába szívja a vizet.


Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító
3 290 Ft

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító friss, citrusos illattal csíkmentes ragyogást biztosít a kemény felületeken. Kiválóan véd a nedvesség ellen és hatékonyan távolítja el a cipőlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket. Űrtartalma 500 ml.


Kärcher (Karcher) RM 626 Univerzális tisztítófolyadék, 1 l
1 440 Ft

Karcher RM 626 univerzális tisztítófolyadék erős univerzális tisztítószer (1l flakon) Kärcher magasnyomású mosókhoz. Plug ‚n‘ Clean: Egyszerűen alkalmazható és magasnyomású mosóval könnyen felhordható. Univerzálisan használható. A Plug ‚n‘ Clean – rendszer a legegyszerűbb és leggyorsabb út a tisztítószerek magasnyomású mosóval történő felhordására. A tenzidek az OECD szabvány szerint biológiailag lebomlanak. Felhasználásra kész (Ready-to-use,RTU) tisztítószer. pH semleges. Kiszerelés: 1 l.


Kärcher Vízszűrő

Kärcher Vízszűrő

Értékelés: 5
5 740 Ft

4 890 Ft

2 év garancia

Kärcher vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. OLVASS TOVÁBB->


Kärcher Forgó mosókefe WB 100
10 990 Ft

Forgó, csuklós mosókefe minden sík felület, például lakk, üveg vagy műanyag tisztítására ajánlható. A mosókefe a teljes felületen meggyőzően működik és a következő felszereltséggel rendelkezik: forgó, felületkímélő sörték, 180° -ban fokozatmentesen állítható csukló a markolaton a nehezen hozzáférhető helyek kényelmes tisztításához, fokozatmentesen állítható fordulatszám és tisztítószer-adagolás, és könnyen cserélhető kefefejek, körkörös védőgyűrű a karcolások elleni védelemhez, valamint hollandianya, amely biztosítja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást. Röviden: Ideális megoldás sima felületekhez. A forgó mosókefe minden K2 – K7 kategóriájú Kärcher háztartási magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher Mikroszálas huzat

Kärcher Mikroszálas huzat

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas huzat szinte minden szennyeződést eltávolít bármilyen sima felületről. A huzat könnyedén és gyorsan cserélhető. A csomagban 2 darab huzat található.


Einhell Pót szűrőtasakok 12 l
1 500 Ft

Pót szűrő papírzacskók, kapacitás 12 l, nedves-száraz Einhell TC-VC 1812 S ipari porszívóhoz.


Kärcher Ablaktisztító fej

Kärcher Ablaktisztító fej

Értékelés: 4,5
5 698 Ft

4 490 Ft

A Kärcher Ablaktisztító fej ablaküvegek, üveg és tükörfelületek egyszerű és alapos tisztításához lett kifejlesztve. Az ablaktisztítóhoz csatlakoztatva, széles fejének köszönhetően 255 mm-es munkaszélességgel tisztíthatja meg a felületeket.


Kärcher Padlótisztítószer szigetelt fapadlókhoz
2 590 Ft

Kärcher padlótisztítószer szigetelt fapadlókhoz friss citrusos illattal hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, cipőlenyomatokat a fapadlókról. Űrtartalma: 500ml. Matt fényt kölcsönöz és véd a nedvesség ellen.


Kärcher Mikroszálas törlőkendő (2.863-173.0)
6 240 Ft

5 490 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas törlőkendő gyors és egyszerű segítséget nyújt a takarításban. Nem bolyhosodik ezenkívül tökéletes nedvszívó. Környezetbarát, hisz kevés tisztítószerrel és vízzel távolítja el a zsírt és a szennyeződést. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Körkefe készlet (3 db)
4 190 Ft

2 év garancia

A Karcher körkeféket gőztisztítókhoz lehet csatlakoztatni. Ezekkel a fejekkel könnyen eltávolíthatók a makacs szennyeződések. Érzékeny felületek tisztítására nem alkalmas, mint a fa és műanyag felületek.


Nilfisk-ALTO 4 darabos készlet Multi porszívókhoz
3 790 Ft

2 év garancia

Nilfisk készlet kifejezetten a Multi porszívókhoz készült. Az optimális takarítási eredmények elérése érdekében rendszeresen cserélje a szűrőket, és a porzsákokat. A szintetikus anyag kiváló szívóerőt biztosít a porzsák egész élettartama alatt. A porzsákok rendkívül jól zárják magukba a port.


Kärcher Felnimosó kefe

Kärcher Felnimosó kefe

Értékelés: 4,5
8 240 Ft

7 690 Ft

Kärcher Felnimosó kefe speciális formájának és a körkörös kefének köszönhetően különösen hatékony 360°-os tisztítást tesz lehetővé. Még a nehezen elérhető helyeken, a kisebb réseknél a felniken és a küllőknél a kefe kompromisszummentes alapos tisztítást tesz lehetővé. Egyenletes vízeloszlás 360° -ban a szennyeződést egységesen feloldja és leöblíti. A többit elintézik a minőségi sörték. Végül az egyenletes és mindenütt tiszta végeredmény marad. A csomagban szállított hollandianya garantálja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást. Az ergonomikus markolat biztosítja a könnyű és kényelmes kezelést. Röviden: Ideális megoldás a ragyogóan tiszta felnikért és küllőkért. A felnimosó kefe minden K2 – K7 osztályú Kärcher magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 940 Ft

2 590 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.


Nilfisk-ALTO Vízszűrő magasnyomású mosóhoz
2 390 Ft

Nilfisk Vízszűrő gondoskodik Nilfisk magasnyomású mosójáról. Bármely Nilfisk modellel kompatibilis. Megvédi a szivattyút a károsodástól, megakadályozza a szennyeződések és káros részecskék bejutását a rendszerbe.


Kärcher Csőtisztító készlet, 7.5 m
18 990 Ft

16 990 Ft

2 év garancia

Kärcher csőtisztító 7,5 méteres készlet az eldugult csövek és lefolyók megtisztításához. 4 hátra irányuló magasnyomású sugár a csövön áttolja a tömlőt és feloldja a blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben. Flexibilis minőségi tömlő a tökéletes tisztításhoz, textilfonattal erősítve a csőben történő optimális mozgásért. Extra rövid rézfúvókával, tömlőtörés-védelemmel és réz csatlakozással a hosszú élettartam biztosításához. Alkalmazása Kärcher hobbi magasnyomású mosókkal beltéren és kültéren. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Gumi szívóifej, 280 mm
3 390 Ft

2 év garancia

Kärcher Gumi szívóifejjel csíkmentesen tisztíthatja felületeit. Kialakításának köszönhetően nem csöpög a víz. A csomagban 2 darab szívófej található.


Kärcher PC 20 Csőtisztító készlet, 20 m (2.642-240.0)
29 990 Ft

27 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher Csőtisztító készlet a Kärcher termékcsalád legújabb kiegészítő tagja. Segítségével az eldugult ereszt, csővezetéket, vagy lefolyót egy pillanat alatt ki tudja tisztítani. A minőségi hajlékony tömlő minden helyre elér, így minden dugulás elhárítható vele. A tömlő végén egy rézfúvóka található. Ez a fúvóka négy hátra irányuló magasnyomású sugárral biztosítja a tisztító erőt, és a csőben való előre haladást. A szett tartalma: 20 méteres magasnyomású tömlő, kapocs a rögzítéshez, magasnyomású fúvóka, ereszcsatorna tisztító sín, védőszűrő. TOVÁBB OLVASOM->


Nilfisk-ALTO Buddy II Porzsák, 4 db
3 490 Ft

Nilfisk Buddy II Porzsák szintetikus anyagának köszönhetően nagy mennyiségű port képes felszívni, és maximális szívóhatékonyságot biztosít, amíg a porzsák teljesen megtelik. A már felszívott szennyeződést nagy mértékben képes megtartani, így csak minimális por jut vissza a környezetbe. A porzsák a Nilfisk Buddy II 12 és Nilfisk Buddy II 18 típusú porszívókkal kompatibilis.


RIWALL Műanyag kefe RACC00014
1 990 Ft

A RIWALL Műanyag kefe RACC00014 kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.


Shop-Vac 9056829 Porzsák, 5 db
3 440 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

Shop-Vac 9056829 5 db kiemelkedő minőségű porzsákot tartalmaz. Erős anyagból készült, kétrétegű porzsák, amely kiváló szűrési teljesítményt biztosít. Kifejezetten a Shop-Vac ipari porszívókra tervezték.


Gardena Kézi mosókefe (5574-20)
4 490 Ft

A Gardena Kézi mosókefe (5574–20) érzékeny felületekhez lett kifejlesztve, mint például kerti bútorok, garázskapuk, járművek tisztításához. Egy kézzel is kényelmesen használható. Lapos, könnyű kefe, amely megkönnyíti a szűk helyek tisztítását. A körbefutó puha műanyag él megakadályozza a karcolódást.


BOSCH Hosszabbító tömlő, 6 m
6 290 Ft

A Bosch Hosszabbító tömlő, 6 m magasnyomású mosók kiegészítője. A tömlő segítségével jelentősen megnövelheti a hatósugarat, mikor nagyobb tárgyakat, pl. autót vagy lakókocsit tisztít. A tömlő a következő mosókkal kompatibilis: BOSCH AQT 33–10, BOSCH AQT 35–12, BOSCH AQT 35–12+, BOSCH AQT 37–13, BOSCH AQT 37–13+.


Kärcher (Karcher) Szűrőpatron
5 590 Ft

2 év garancia

Kärcher szűrőpatron egy nano réteggel bevont szűrőpatron nedves-száraz ipari porszívókhoz. A termék növeli, és tovább megtartja a szívóerőt. A szűrő magas porvisszatartása garantálja, hogy a por a készülékben marad. A Szűrőpatron lehetővé teszi a nedves-száraz porszívózást szűrő csere nélkül. A porszívókban ajánlott gyakran cserélni a szűrőt, mert annak cseréje nagyban növel a gép élettartamát, és a szívóteljesítményét is. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Válec Mikroszálas hennger
6 990 Ft

Kärcher 2 darabos mikroszálas hengerkészlet mindennemű kemény padló kíméletes nedves tisztításához és ápolásához ajánlott. Szöszmentes, erős nedvszívó képességű és strapabíró. Mosógépben mosható 60 °C-ig.


Gardena (0989-20) Szappanrudacskák, 10 db
1 490 Ft

Gardena 0989–20 szappanrudacskák lakkozott és műanyag felületek tisztítását teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá. Használatuk nagyon egyszerű, a szappanrudacskát a Gardena kézi súroló vagy kézi mosókefe befolyónyílásába kell helyezni, s így a vízzel elvegyülve kerül majd a tisztítandó felületre. A szappan biológiai úton lebomló anyagból készült, így környezetbarát módon erősítheti fel a súroló és kefe tisztítóerejét.


BOSCH Kefe magasnyomású tisztítóhoz, AQT (F016800359)
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch kefe magasnyomású tisztítókhoz szerelhető, mely hatékonyabbá teszi a munkát a makacs szennyeződések eltávolítása során. Nagyszerűen alkalmazható szinte bármilyen anyagon, akár kertibútorok tisztiításához vagy ablaküvegekhez egyaránt. Kompatibilis a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 tisztítókkal.


Kärcher Mikroszálas henger, szürke, 2 db
6 990 Ft

Kärcher mikroszálas hengere kiválóan alkalmas kemény padlók nedves tisztításához. Kiváló minőségű, mikroszálas anyagból a hosszútávú felhasználhatóság érdekében. Mosógépben moshatóak. Színe: szürke.


Kärcher Papír porzsák és mikroszűrő SE 5.xxx készülékhez (6.904-143.0)
6 440 Ft

4 890 Ft

2 év garancia

Kärcher papír porzsák, szűrőkészlet a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. 5 papír porzsák (2-rétegű) kiváló szűrőteljesítménnyel, 1 mikroszűrővel. A papírporzsákok rendkívül tépésállóak és a finom port megbízhatóan visszatartják. A pornak és a szennyeződésnek semmi esélye.


Shop-Vac Szűrőbetét (9030429)
5 540 Ft

5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csere szűrőbetét Shop-Vap ipari porszívókba. A betéttel csak száraz porszívózás lehetséges. Amennyiben nedves tisztításra használná a szűrőt, úgy hagyja teljesen megszáradni mielőtt tisztítaná.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.


Gardena Kit Automosó (5580-20)
9 790 Ft

Gardena Kit Automósó készülék egy rúd és egy kefe részből áll. Segítségével könnyen tisztíthatóak még a nehezen hozzáférhető területek is. A kefe feje 30 fokban mozgatható. A rúd 90 cm hosszú, a kefe pedig 27 cm széles.