Kärcher Kárpittisztító fej (2.885-018)
7 290 Ft

2 év garancia

Kärcher kárpittisztító fej egy kiváló minőségű kiegészítő a Kärcher porszívójához. A tisztítófej segítségével újjá varázsolhatja kárpitozott bútorait. A fej többek között Kärcher SE 4001-es készülékhez használható.


Kärcher Patronszűrő (6.414-552.0)
4 490 Ft

2 év garancia

Karcher szűrőpatron, patronszűrő lehetővé teszi a nedves és száraz felszívást a szűrő cseréje nélkül.


Kärcher Papír porzsák WD 2.xxx készülékekhez
3 590 Ft

2 év garancia

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 490 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.


Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
8 990 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.


Kärcher (Karcher) Lapos-redős szűrő MV4,MV5,MV6
6 140 Ft
5 990 Ft

2 év garancia

A Karcher lapos-redős szűrő segítségével nedves és száraz tisztítást, felszívást egyaránt végezhet, mindezt a szűrő cseréje nélkül. Méretének és kialakításának köszönhetően nagy szűrőfelületet biztosít kis helyen, így nem lóg bele a porszívó tartályába. A szűrő Karcher MV4, MV5 és MV6 porszívókhoz készült.


Kärcher RM 555

Kärcher RM 555

Értékelés: 4,5
7 140 Ft

5 490 Ft

Univerzális RM 555 tisztítószer, mely eltávolítja az olaj, zsír és ásványianyag szennyeződéseket. Ideális kültéri tisztítószer, mely alkalmas akár autómosásra is.


Kärcher Frottír törlőkendő szett (2 padlórongy, 3 huzat)  6.960-019.0
4 990 Ft

Kärcher frottír törlőkendő szett tökéletes háztartási kiegészítő. A szett tartalma: 2 db nagyméretű padlótisztító kendő és 3 db frottírtörlő huzat kézi tisztítófejre. Strapabíró, szálmentes anyagból, mely jól magába szívja a vizet.


Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító
3 290 Ft

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító friss, citrusos illattal csíkmentes ragyogást biztosít a kemény felületeken. Kiválóan véd a nedvesség ellen és hatékonyan távolítja el a cipőlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket. Űrtartalma 500 ml.


Kärcher Vízszűrő

Kärcher Vízszűrő

Értékelés: 5
5 740 Ft

4 890 Ft

2 év garancia

Kärcher vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. OLVASS TOVÁBB->


Einhell Pót szűrőtasakok 12 l
1 500 Ft

Pót szűrő papírzacskók, kapacitás 12 l, nedves-száraz Einhell TC-VC 1812 S ipari porszívóhoz.


Kärcher Ablaktisztító fej

Kärcher Ablaktisztító fej

Értékelés: 4,5
5 698 Ft

4 490 Ft

A Kärcher Ablaktisztító fej ablaküvegek, üveg és tükörfelületek egyszerű és alapos tisztításához lett kifejlesztve. Az ablaktisztítóhoz csatlakoztatva, széles fejének köszönhetően 255 mm-es munkaszélességgel tisztíthatja meg a felületeket.


Kärcher Forgó mosókefe WB 100
10 990 Ft

Forgó, csuklós mosókefe minden sík felület, például lakk, üveg vagy műanyag tisztítására ajánlható. A mosókefe a teljes felületen meggyőzően működik és a következő felszereltséggel rendelkezik: forgó, felületkímélő sörték, 180° -ban fokozatmentesen állítható csukló a markolaton a nehezen hozzáférhető helyek kényelmes tisztításához, fokozatmentesen állítható fordulatszám és tisztítószer-adagolás, és könnyen cserélhető kefefejek, körkörös védőgyűrű a karcolások elleni védelemhez, valamint hollandianya, amely biztosítja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást. Röviden: Ideális megoldás sima felületekhez. A forgó mosókefe minden K2 – K7 kategóriájú Kärcher háztartási magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher Mikroszálas huzat

Kärcher Mikroszálas huzat

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas huzat szinte minden szennyeződést eltávolít bármilyen sima felületről. A huzat könnyedén és gyorsan cserélhető. A csomagban 2 darab huzat található.


Kärcher Padlótisztítószer szigetelt fapadlókhoz
2 590 Ft

Kärcher padlótisztítószer szigetelt fapadlókhoz friss citrusos illattal hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, cipőlenyomatokat a fapadlókról. Űrtartalma: 500ml. Matt fényt kölcsönöz és véd a nedvesség ellen.


Kärcher Mikroszálas törlőkendő (2.863-173.0)
6 240 Ft

5 490 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas törlőkendő gyors és egyszerű segítséget nyújt a takarításban. Nem bolyhosodik ezenkívül tökéletes nedvszívó. Környezetbarát, hisz kevés tisztítószerrel és vízzel távolítja el a zsírt és a szennyeződést. TOVÁBB OLVASOM->


Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Értékelés: 3,5
5 000 Ft

3 990 Ft

2 év garancia

Einhell porzsák 30 liter űrtartalommal. Kompatibilis az Einhell száraz-nedves ipari porszívókkal. A csomagban 5 db porzsák található.


Kärcher (Karcher) Körkefe készlet (3 db)
4 190 Ft

2 év garancia

A Karcher körkeféket gőztisztítókhoz lehet csatlakoztatni. Ezekkel a fejekkel könnyen eltávolíthatók a makacs szennyeződések. Érzékeny felületek tisztítására nem alkalmas, mint a fa és műanyag felületek.


Nilfisk-ALTO 4 darabos készlet Multi porszívókhoz
3 790 Ft

2 év garancia

Nilfisk készlet kifejezetten a Multi porszívókhoz készült. Az optimális takarítási eredmények elérése érdekében rendszeresen cserélje a szűrőket, és a porzsákokat. A szintetikus anyag kiváló szívóerőt biztosít a porzsák egész élettartama alatt. A porzsákok rendkívül jól zárják magukba a port.


Shop-Vac 9066129 Porzsák, 5 db
3 840 Ft

3 190 Ft

2 év garancia

Shop-Vac 9066129 5 db kiemelkedő minőségű porzsákot tartalmaz. Erős anyagból készült, kétrétegű, ezáltal kiváló szűrési teljesítményt biztosít. Kifejezetten a Shop-Vac ipari porszívókra tervezték.


Kärcher Felnimosó kefe

Kärcher Felnimosó kefe

Értékelés: 4,5
8 240 Ft

7 690 Ft

Kärcher Felnimosó kefe speciális formájának és a körkörös kefének köszönhetően különösen hatékony 360°-os tisztítást tesz lehetővé. Még a nehezen elérhető helyeken, a kisebb réseknél a felniken és a küllőknél a kefe kompromisszummentes alapos tisztítást tesz lehetővé. Egyenletes vízeloszlás 360° -ban a szennyeződést egységesen feloldja és leöblíti. A többit elintézik a minőségi sörték. Végül az egyenletes és mindenütt tiszta végeredmény marad. A csomagban szállított hollandianya garantálja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást. Az ergonomikus markolat biztosítja a könnyű és kényelmes kezelést. Röviden: Ideális megoldás a ragyogóan tiszta felnikért és küllőkért. A felnimosó kefe minden K2 – K7 osztályú Kärcher magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 940 Ft

2 590 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.


Nilfisk-ALTO Vízszűrő magasnyomású mosóhoz
2 390 Ft

Nilfisk Vízszűrő gondoskodik Nilfisk magasnyomású mosójáról. Bármely Nilfisk modellel kompatibilis. Megvédi a szivattyút a károsodástól, megakadályozza a szennyeződések és káros részecskék bejutását a rendszerbe.


Kärcher Csőtisztító készlet, 7.5 m
18 990 Ft

16 990 Ft

2 év garancia

Kärcher csőtisztító 7,5 méteres készlet az eldugult csövek és lefolyók megtisztításához. 4 hátra irányuló magasnyomású sugár a csövön áttolja a tömlőt és feloldja a blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben. Flexibilis minőségi tömlő a tökéletes tisztításhoz, textilfonattal erősítve a csőben történő optimális mozgásért. Extra rövid rézfúvókával, tömlőtörés-védelemmel és réz csatlakozással a hosszú élettartam biztosításához. Alkalmazása Kärcher hobbi magasnyomású mosókkal beltéren és kültéren. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Gumi szívóifej, 280 mm
3 390 Ft

2 év garancia

Kärcher Gumi szívóifejjel csíkmentesen tisztíthatja felületeit. Kialakításának köszönhetően nem csöpög a víz. A csomagban 2 darab szívófej található.


Kärcher PC 20 Csőtisztító készlet, 20 m (2.642-240.0)
29 990 Ft

27 490 Ft

2 év garancia

Kärcher Csőtisztító készlet a Kärcher termékcsalád legújabb kiegészítő tagja. Segítségével az eldugult ereszt, csővezetéket, vagy lefolyót egy pillanat alatt ki tudja tisztítani. A minőségi hajlékony tömlő minden helyre elér, így minden dugulás elhárítható vele. A tömlő végén egy rézfúvóka található. Ez a fúvóka négy hátra irányuló magasnyomású sugárral biztosítja a tisztító erőt, és a csőben való előre haladást. A szett tartalma: 20 méteres magasnyomású tömlő, kapocs a rögzítéshez, magasnyomású fúvóka, ereszcsatorna tisztító sín, védőszűrő. TOVÁBB OLVASOM->


Nilfisk-ALTO Buddy II Porzsák, 4 db
3 490 Ft

Nilfisk Buddy II Porzsák szintetikus anyagának köszönhetően nagy mennyiségű port képes felszívni, és maximális szívóhatékonyságot biztosít, amíg a porzsák teljesen megtelik. A már felszívott szennyeződést nagy mértékben képes megtartani, így csak minimális por jut vissza a környezetbe. A porzsák a Nilfisk Buddy II 12 és Nilfisk Buddy II 18 típusú porszívókkal kompatibilis.


RIWALL Műanyag kefe RACC00014
1 990 Ft

A RIWALL Műanyag kefe RACC00014 kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.


BOSCH Hosszabbító tömlő, 6 m
6 290 Ft

A Bosch Hosszabbító tömlő, 6 m magasnyomású mosók kiegészítője. A tömlő segítségével jelentősen megnövelheti a hatósugarat, mikor nagyobb tárgyakat, pl. autót vagy lakókocsit tisztít. A tömlő a következő mosókkal kompatibilis: BOSCH AQT 33–10, BOSCH AQT 35–12, BOSCH AQT 35–12+, BOSCH AQT 37–13, BOSCH AQT 37–13+.


Gardena Kézi mosókefe (5574-20)
4 490 Ft

A Gardena Kézi mosókefe (5574–20) érzékeny felületekhez lett kifejlesztve, mint például kerti bútorok, garázskapuk, járművek tisztításához. Egy kézzel is kényelmesen használható. Lapos, könnyű kefe, amely megkönnyíti a szűk helyek tisztítását. A körbefutó puha műanyag él megakadályozza a karcolódást.


Kärcher (Karcher) Szűrőpatron
5 590 Ft

2 év garancia

Kärcher szűrőpatron egy nano réteggel bevont szűrőpatron nedves-száraz ipari porszívókhoz. A termék növeli, és tovább megtartja a szívóerőt. A szűrő magas porvisszatartása garantálja, hogy a por a készülékben marad. A Szűrőpatron lehetővé teszi a nedves-száraz porszívózást szűrő csere nélkül. A porszívókban ajánlott gyakran cserélni a szűrőt, mert annak cseréje nagyban növel a gép élettartamát, és a szívóteljesítményét is. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Válec Mikroszálas hennger
6 990 Ft

Kärcher 2 darabos mikroszálas hengerkészlet mindennemű kemény padló kíméletes nedves tisztításához és ápolásához ajánlott. Szöszmentes, erős nedvszívó képességű és strapabíró. Mosógépben mosható 60 °C-ig.


Shop-Vac 9056829 Porzsák, 5 db
3 440 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

Shop-Vac 9056829 5 db kiemelkedő minőségű porzsákot tartalmaz. Erős anyagból készült, kétrétegű porzsák, amely kiváló szűrési teljesítményt biztosít. Kifejezetten a Shop-Vac ipari porszívókra tervezték.


Gardena (0989-20) Szappanrudacskák, 10 db
1 490 Ft

Gardena 0989–20 szappanrudacskák lakkozott és műanyag felületek tisztítását teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá. Használatuk nagyon egyszerű, a szappanrudacskát a Gardena kézi súroló vagy kézi mosókefe befolyónyílásába kell helyezni, s így a vízzel elvegyülve kerül majd a tisztítandó felületre. A szappan biológiai úton lebomló anyagból készült, így környezetbarát módon erősítheti fel a súroló és kefe tisztítóerejét.


Kärcher Mikroszálas henger, szürke, 2 db
6 990 Ft

Kärcher mikroszálas hengere kiválóan alkalmas kemény padlók nedves tisztításához. Kiváló minőségű, mikroszálas anyagból a hosszútávú felhasználhatóság érdekében. Mosógépben moshatóak. Színe: szürke.


Shop-Vac Szűrőbetét (9030429)
5 540 Ft

5 190 Ft

2 év garancia

Csere szűrőbetét Shop-Vap ipari porszívókba. A betéttel csak száraz porszívózás lehetséges. Amennyiben nedves tisztításra használná a szűrőt, úgy hagyja teljesen megszáradni mielőtt tisztítaná.


B-Clean Grill és tűzhely ápoló, fagyálló
2 790 Ft

B-Clean Grill és tűzhely ápolóval egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és tűzhelyét. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Kerti bútor ápoló készlet
2 790 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Az univerzális törlőkendő különböző felületek tisztítására is kiválóan alkalmas.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, M
4 290 Ft

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag, fém vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. A természetes olaj garantálja a hosszú évekig tartó használatot fabútorai számára.


B-Clean Kerti csempeápoló készlet
2 390 Ft

B-Clean Kerti csempeápoló készlet ideális választás a kerti csempefelületek tisztítására és ápolására. A szett segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a csempére rakódott szennyeződéseket. A készletbe egy B-Clean kőfelület tisztító, egy kültéri burkolat tisztító és egy univerzális törlőkendő is tartozik, melyet különböző felületekre is kiválóan alkalmazhat.