Kärcher T 350 Felülettisztító
21 990 Ft 19 990 Ft

A Kärcher T 350 Felülettisztítóval gyorsan és hatékonyan tisztíthat meg nagy, kültéri felületeket. A Twin-jet rotációs kar gondoskodik a szennyeződés nagy felületről való eltávolításáról. A szórószárral összehasonlítva majdnem a tisztítási idő felét megtakarítja.

Kärcher Papír porzsák WD 3 ; MV 3 ; SE 4 típusokhoz, 5 db
4 090 Ft 3 990 Ft

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.

Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Értékelés: 4,7
3 990 Ft 3 290 Ft

2 év garancia

Einhell porzsák 30 liter űrtartalommal. Kompatibilis az Einhell száraz-nedves ipari porszívókkal. A csomagban 5 db porzsák található.

Kärcher PC 20 Csőtisztító készlet, 20 m (2.642-240.0)
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher Csőtisztító készlet a Kärcher termékcsalád legújabb kiegészítő tagja. Segítségével az eldugult ereszt, csővezetéket, vagy lefolyót egy pillanat alatt ki tudja tisztítani. A minőségi hajlékony tömlő minden helyre elér, így minden dugulás elhárítható vele. A tömlő végén egy rézfúvóka található. Ez a fúvóka négy hátra irányuló magasnyomású sugárral biztosítja a tisztító erőt, és a csőben való előre haladást. A szett tartalma: 20 méteres magasnyomású tömlő, kapocs a rögzítéshez, magasnyomású fúvóka, ereszcsatorna tisztító sín, védőszűrő. TOVÁBB OLVASOM->

Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő 15m
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 15 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.

Kärcher (Karcher) RM 626 Univerzális tisztítófolyadék, 1 l
2 490 Ft

Karcher RM 626 univerzális tisztítófolyadék erős univerzális tisztítószer (1l flakon) Kärcher magasnyomású mosókhoz. Plug ‚n‘ Clean: Egyszerűen alkalmazható és magasnyomású mosóval könnyen felhordható. Univerzálisan használható. A Plug ‚n‘ Clean – rendszer a legegyszerűbb és leggyorsabb út a tisztítószerek magasnyomású mosóval történő felhordására. A tenzidek az OECD szabvány szerint biológiailag lebomlanak. Felhasználásra kész (Ready-to-use,RTU) tisztítószer. pH semleges. Kiszerelés: 1 l.

Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
8 990 Ft 5 390 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.

Kärcher (Karcher) Lapos-redős szűrő MV4,MV5,MV6
6 790 Ft

2 év garancia

A Karcher lapos-redős szűrő segítségével nedves és száraz tisztítást, felszívást egyaránt végezhet, mindezt a szűrő cseréje nélkül. Méretének és kialakításának köszönhetően nagy szűrőfelületet biztosít kis helyen, így nem lóg bele a porszívó tartályába. A szűrő Karcher MV4, MV5 és MV6 porszívókhoz készült.

Kärcher Patronszűrő (6.414-552.0)
4 490 Ft

2 év garancia

Karcher szűrőpatron, patronszűrő lehetővé teszi a nedves és száraz felszívást a szűrő cseréje nélkül.

Kärcher Kárpittisztító fej (2.885-018)
10 990 Ft 10 490 Ft

2 év garancia

Kärcher kárpittisztító fej egy kiváló minőségű kiegészítő a Kärcher porszívójához. A tisztítófej segítségével újjá varázsolhatja kárpitozott bútorait. A fej többek között Kärcher SE 4001-es készülékhez használható.

Gardena Kit Automosó (5580-20)
9 790 Ft

Gardena Kit Automósó készülék egy rúd és egy kefe részből áll. Segítségével könnyen tisztíthatóak még a nehezen hozzáférhető területek is. A kefe feje 30 fokban mozgatható. A rúd 90 cm hosszú, a kefe pedig 27 cm széles.

Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 790 Ft 2 190 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.

Kärcher Ablaktisztító hosszabbító
13 990 Ft 13 490 Ft

2 év garancia

Karcher ablaktisztító hosszabbító, Karcher WV 50 Plus és WV 75 Plus készülékekkel kompatibilis. A hosszabbító segítségével nem kell létrára állni, hanem a földről is kényelmesen elérhetővé válnak a magasabb pontok. A hosszabbító teleszkópos és 4 m hosszú.

Kärcher Frottír törlőkendő szett (2 padlórongy, 3 huzat) 6.960-019.0
4 990 Ft 4 690 Ft

Kärcher frottír törlőkendő szett tökéletes háztartási kiegészítő. A szett tartalma: 2 db nagyméretű padlótisztító kendő és 3 db frottírtörlő huzat kézi tisztítófejre. Strapabíró, szálmentes anyagból, mely jól magába szívja a vizet.

Fieldmann FDU 9004 Pamutfilter

Fieldmann FDU 9004 Pamutfilter

Értékelés: 4,4
2 790 Ft 2 190 Ft

Fieldmann FDU 9004 pamutfilter segítségével nagy teljesítményű porszívója ismét maximális hatékonysággal dolgozhat. Erős fonalból készült kialakításának köszönhetően a legfinomabb szennyeződéseket is felfogja. A könnyedén cserélhető filter kompatibilis a Fieldmann FDU 2003-E és FDU 2004-E porszívókkal.

Kärcher Vízszűrő

Kärcher Vízszűrő

Értékelés: 4,8
5 590 Ft

2 év garancia

Kärcher vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. OLVASS TOVÁBB->

Kärcher RM 555

Kärcher RM 555

Értékelés: 4,3
6 490 Ft 6 090 Ft

Univerzális RM 555 tisztítószer, mely eltávolítja az olaj, zsír és ásványianyag szennyeződéseket. Ideális kültéri tisztítószer, mely alkalmas akár autómosásra is.

Kärcher Felnimosó kefe

Kärcher Felnimosó kefe

Értékelés: 4,2
8 490 Ft

Kärcher Felnimosó kefe speciális formájának és a körkörös kefének köszönhetően különösen hatékony 360°-os tisztítást tesz lehetővé. Még a nehezen elérhető helyeken, a kisebb réseknél a felniken és a küllőknél a kefe kompromisszummentes alapos tisztítást tesz lehetővé. Egyenletes vízeloszlás 360° -ban a szennyeződést egységesen feloldja és leöblíti. A többit elintézik a minőségi sörték. Végül az egyenletes és mindenütt tiszta végeredmény marad. A csomagban szállított hollandianya garantálja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást. Az ergonomikus markolat biztosítja a könnyű és kényelmes kezelést. Röviden: Ideális megoldás a ragyogóan tiszta felnikért és küllőkért. A felnimosó kefe minden K2 – K7 osztályú Kärcher magasnyomású mosóhoz alkalmas.

Kärcher Papír porzsák WD 2.xxx készülékekhez
3 990 Ft

2 év garancia

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító
3 290 Ft 3 090 Ft

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító friss, citrusos illattal csíkmentes ragyogást biztosít a kemény felületeken. Kiválóan véd a nedvesség ellen és hatékonyan távolítja el a cipőlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket. Űrtartalma 500 ml.

Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő (8m)
9 290 Ft

2 év garancia

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz.. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 8 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.

Nilfisk-ALTO Vízszívó készlet
7 290 Ft

A Nilfisk Vízszívó készlet segítségével eltávolíthatja a koszos, felgyülemlett vizet tartályaiból. Bármely Nilfisk készülékkel kompatibilis.

Kärcher Mikroszálas törlőkendő (2.863-173.0)
6 190 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas törlőkendő gyors és egyszerű segítséget nyújt a takarításban. Nem bolyhosodik ezenkívül tökéletes nedvszívó. Környezetbarát, hisz kevés tisztítószerrel és vízzel távolítja el a zsírt és a szennyeződést. TOVÁBB OLVASOM->

Kärcher Szórószár hosszabbító 40 cm
5 890 Ft

Kärcher szórószár hosszabbító lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek hatékony tisztítását. Valamennyi Kärcher tartozékhoz illik.

Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 690 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.

Nilfisk-ALTO Alka Adapter

Nilfisk-ALTO Alka Adapter

Értékelés: 5
3 190 Ft

Nilfisk Alka Adaptert Nilfisk gépekhez fejlesztették ki. Az adapter használatával Karcher tartozékokat is használni tud Nilfisk magasnyomású mosóihoz. Alkalmazásával bővül a magasnyomású mosók tartózékainak repertoárja.

Kärcher Kerek kefe 4 db-os készlet
4 590 Ft

Kör alakú kefe praktikus készlet két színben a különböző felhasználási célokra. Köszönhetően a színes felbontásának többé már nem cseréled le. Egyik színt használhatod a fürdőszoba tisztítására a másikat a konyhában. Rugalmas szőrzetű gőzkefe megbízhatóan és mesterien elvégez minden feladatot.

Kärcher (Karcher) Bogároldó 3 in 1, 500 ml
3 090 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher bogároldó 3 in 1 egy univerzális tiszítószer, amellyel könnyedén szabadíthatja meg az autót a rászáradt maradványoktól. Alkalmazható a szélvédőn, hűtőrácson, külső tükrökön, fényezett illetve műanyag felületeken. Száraz felületre vigye fel, hagyja 3–5 percig hatni, majd magasnyomással alaposan öblítse le!

Gardena Kézi mosókefe (5574-20)
5 090 Ft

A Gardena Kézi mosókefe (5574–20) érzékeny felületekhez lett kifejlesztve, mint például kerti bútorok, garázskapuk, járművek tisztításához. Egy kézzel is kényelmesen használható. Lapos, könnyű kefe, amely megkönnyíti a szűk helyek tisztítását. A körbefutó puha műanyag él megakadályozza a karcolódást.

Fieldmann FDU 901432 pamutszűrő
2 690 Ft 2 190 Ft

Pamut szűrő az azonos márkájú FDU 201432-E porszívóhoz, száraz és nedves szíváshoz. Hatékonyan megfogja a port és a káros mikroorganizmusokat, a beszívott levegőből. A Fieldman FDU 901432 pamutszűrőt úgy tervezték, hogy eltávolítsa az állandó és eltömődött szennyeződéseket.

Kärcher Ablaktisztító fej

Kärcher Ablaktisztító fej

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 4 890 Ft

A Kärcher Ablaktisztító fej ablaküvegek, üveg és tükörfelületek egyszerű és alapos tisztításához lett kifejlesztve. Az ablaktisztítóhoz csatlakoztatva, széles fejének köszönhetően 255 mm-es munkaszélességgel tisztíthatja meg a felületeket.

Gardena (0989-20) Szappanrudacskák, 10 db
1 490 Ft 990 Ft

Gardena 0989–20 szappanrudacskák lakkozott és műanyag felületek tisztítását teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá. Használatuk nagyon egyszerű, a szappanrudacskát a Gardena kézi súroló vagy kézi mosókefe befolyónyílásába kell helyezni, s így a vízzel elvegyülve kerül majd a tisztítandó felületre. A szappan biológiai úton lebomló anyagból készült, így környezetbarát módon erősítheti fel a súroló és kefe tisztítóerejét.

Einhell Pót szűrőtasakok 12 l
1 490 Ft

Pót szűrő papírzacskók, kapacitás 12 l, nedves-száraz Einhell TC-VC 1812 S ipari porszívóhoz.

Nilfisk-ALTO Vízszűrő magasnyomású mosóhoz
2 390 Ft

Nilfisk Vízszűrő gondoskodik Nilfisk magasnyomású mosójáról. Bármely Nilfisk modellel kompatibilis. Megvédi a szivattyút a károsodástól, megakadályozza a szennyeződések és káros részecskék bejutását a rendszerbe.

Nilfisk-ALTO Buddy II Porzsák, 4 db
3 490 Ft

Nilfisk Buddy II Porzsák szintetikus anyagának köszönhetően nagy mennyiségű port képes felszívni, és maximális szívóhatékonyságot biztosít, amíg a porzsák teljesen megtelik. A már felszívott szennyeződést nagy mértékben képes megtartani, így csak minimális por jut vissza a környezetbe. A porzsák a Nilfisk Buddy II 12 és Nilfisk Buddy II 18 típusú porszívókkal kompatibilis.

Kärcher Mikroszálas huzat

Kärcher Mikroszálas huzat

Értékelés: 4,7
4 690 Ft 4 490 Ft

2 év garancia

Kärcher mikroszálas huzat szinte minden szennyeződést eltávolít bármilyen sima felületről. A huzat könnyedén és gyorsan cserélhető. A csomagban 2 darab huzat található.

RIWALL Forgó kefe RACC00012

RIWALL Forgó kefe RACC00012

Értékelés: 3,9
4 290 Ft 4 090 Ft

A RIWALL Forgó kefe RACC00012 kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.

RIWALL Műanyag kefe RACC00014
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RIWALL Műanyag kefe RACC00014 kiválóan alkalmas autók, pótkocsik és teherautók tiszítására. Finom sörtéje alapos, de mégis kíméletesen tisztít. Nyele kényelmesen kézre áll, bármelyik magasnyomású mosóval kompatibilis.

Shop-Vac 9066029 Porzsák, 5 db
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shop-Vac Micro Papír porzsákokat speciálisan a Shop-Vac Micro 16 hordozható porszívóhoz tervezték. A kétrétegű papír porzsákok kiváló szűrési teljesítményt biztosítanak. Segítségükkel higiénikusan tárolható az összegyűjtött por. Erős anyaguknak köszönhetően eltávolításuk nem jelent problémát, hiszen nem könnyen szakadnak.

Gardena (5564) Ablaktisztító
6 590 Ft

Gardena (5564) ablaktisztító segítségével makulátlanul letisztíthatja háza összes ablakát. A minőségi, mikroszálas szövetnek köszönhetően egyszerűen moshatunk ablakot, a gumibetétes szélével pedig könnyen szárazra is törölhetjük a nedves felületet. 360°-os forgási lehetőségével és OGS kapcsolódási rendszerével rendkívül praktikus, emellett könnyen használható.

Kärcher Rotációs mosókefe WB 120 (2.644-060.0)
14 290 Ft 12 990 Ft

2 év garancia

Óvatosan, finoman és hatékonyan takaríts. A WB 120 rotációs mosókefe ideális az alapos takarításhoz, például lakk, üveg, vagy műanyag felületek tisztításához. Kompatibilis az összes Kärcher K2 – K7 magasnyomású tisztítóval. Karral rendelkezik az egyszerű és gyors melléklet cseréhez a szennyeződések érintése nélkül.

Kärcher Mikroszálas törlökendő készlet 4 db
11 990 Ft

Kärcher mikroszálas törlőkendő készletének segítségével az egész fürdőszoba ragyogni fog! Kiválóan alkalmas a vízkő-, és szappanmaradványok eltávolításához, tükör tisztításhoz valamint kemény padlófelületekhez. A készlet 4 db kendőt tartalmaz, melyek mosógépben moshatóak.

Kärcher Csőtisztító készlet, 7.5 m
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher csőtisztító 7,5 méteres készlet az eldugult csövek és lefolyók megtisztításához. 4 hátra irányuló magasnyomású sugár a csövön áttolja a tömlőt és feloldja a blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben. Flexibilis minőségi tömlő a tökéletes tisztításhoz, textilfonattal erősítve a csőben történő optimális mozgásért. Extra rövid rézfúvókával, tömlőtörés-védelemmel és réz csatlakozással a hosszú élettartam biztosításához. Alkalmazása Kärcher hobbi magasnyomású mosókkal beltéren és kültéren. TOVÁBB OLVASOM->