Kärcher Papír porzsák WD 3 ; MV 3 ; SE 4 típusokhoz, 5 db
3 990 Ft

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.

Kärcher Patronszűrő (6.414-552.0)
4 490 Ft

Karcher szűrőpatron, patronszűrő lehetővé teszi a nedves és száraz felszívást a szűrő cseréje nélkül.

Kärcher Kárpittisztító fej (2.885-018)
10 490 Ft

Kärcher kárpittisztító fej egy kiváló minőségű kiegészítő a Kärcher porszívójához. A tisztítófej segítségével újjá varázsolhatja kárpitozott bútorait. A fej többek között Kärcher SE 4001-es készülékhez használható.

Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő 15m
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 15 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.

Kärcher (Karcher) RM 626 Univerzális tisztítófolyadék, 1 l
2 490 Ft

Karcher RM 626 univerzális tisztítófolyadék erős univerzális tisztítószer (1l flakon) Kärcher magasnyomású mosókhoz. Plug ‚n‘ Clean: Egyszerűen alkalmazható és magasnyomású mosóval könnyen felhordható. Univerzálisan használható. A Plug ‚n‘ Clean – rendszer a legegyszerűbb és leggyorsabb út a tisztítószerek magasnyomású mosóval történő felhordására. A tenzidek az OECD szabvány szerint biológiailag lebomlanak. Felhasználásra kész (Ready-to-use,RTU) tisztítószer. pH semleges. Kiszerelés: 1 l.

Kärcher Rotációs mosókefe WB 120 (2.644-060.0)
13 990 Ft

2 év garancia

Óvatosan, finoman és hatékonyan takaríts. A WB 120 rotációs mosókefe ideális az alapos takarításhoz, például lakk, üveg, vagy műanyag felületek tisztításához. Kompatibilis az összes Kärcher K2 – K7 magasnyomású tisztítóval. Karral rendelkezik az egyszerű és gyors melléklet cseréhez a szennyeződések érintése nélkül.

Kärcher (Karcher) Lapos-redős szűrő MV4,MV5,MV6
6 790 Ft

A Karcher lapos-redős szűrő segítségével nedves és száraz tisztítást, felszívást egyaránt végezhet, mindezt a szűrő cseréje nélkül. Méretének és kialakításának köszönhetően nagy szűrőfelületet biztosít kis helyen, így nem lóg bele a porszívó tartályába. A szűrő Karcher MV4, MV5 és MV6 porszívókhoz készült.

Kärcher RM 555

Kärcher RM 555

Értékelés: 4,5
6 090 Ft

Univerzális RM 555 tisztítószer, mely eltávolítja az olaj, zsír és ásványianyag szennyeződéseket. Ideális kültéri tisztítószer, mely alkalmas akár autómosásra is.

Kärcher Mikroszálas henger, szürke, 2 db
8 490 Ft

Kärcher mikroszálas hengere kiválóan alkalmas kemény padlók nedves tisztításához. Kiváló minőségű, mikroszálas anyagból a hosszútávú felhasználhatóság érdekében. Mosógépben moshatóak. Színe: szürke.

Kärcher Frottír törlőkendő szett (2 padlórongy, 3 huzat) 6.960-019.0
4 690 Ft

Kärcher frottír törlőkendő szett tökéletes háztartási kiegészítő. A szett tartalma: 2 db nagyméretű padlótisztító kendő és 3 db frottírtörlő huzat kézi tisztítófejre. Strapabíró, szálmentes anyagból, mely jól magába szívja a vizet.

Kärcher Papír porzsák WD 2.xxx készülékekhez
3 990 Ft

Kärcher papír porzsák a kiváló minőségű Kärcher ipari porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.

Gardena 3642-20 Cs-víztoló
7 090 Ft

2 év garancia

GARDENA combisystem víztoló ideális megoldás a víz gyors és könnyű eltávolításához a kőpadlókról és sima felületekről. Az eszköz sejtgumiból készült tartós gumicsíkja hatékony munkát és optimális tisztítást biztosít 43 cm-es munkaszélességben.

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító
3 090 Ft

Kärcher RM 536 Univerzális padlótisztító friss, citrusos illattal csíkmentes ragyogást biztosít a kemény felületeken. Kiválóan véd a nedvesség ellen és hatékonyan távolítja el a cipőlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket. Űrtartalma 500 ml.

Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 190 Ft

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.

Fieldmann FDU 9004 Pamutfilter

Fieldmann FDU 9004 Pamutfilter

Értékelés: 4,3
2 090 Ft

Fieldmann FDU 9004 pamutfilter segítségével nagy teljesítményű porszívója ismét maximális hatékonysággal dolgozhat. Erős fonalból készült kialakításának köszönhetően a legfinomabb szennyeződéseket is felfogja. A könnyedén cserélhető filter kompatibilis a Fieldmann FDU 2003-E és FDU 2004-E porszívókkal.

Kärcher PC 20 Csőtisztító készlet, 20 m (2.642-240.0)
36 990 Ft

2 év garancia

Kärcher Csőtisztító készlet a Kärcher termékcsalád legújabb kiegészítő tagja. Segítségével az eldugult ereszt, csővezetéket, vagy lefolyót egy pillanat alatt ki tudja tisztítani. A minőségi hajlékony tömlő minden helyre elér, így minden dugulás elhárítható vele. A tömlő végén egy rézfúvóka található. Ez a fúvóka négy hátra irányuló magasnyomású sugárral biztosítja a tisztító erőt, és a csőben való előre haladást. A szett tartalma: 20 méteres magasnyomású tömlő, kapocs a rögzítéshez, magasnyomású fúvóka, ereszcsatorna tisztító sín, védőszűrő. TOVÁBB OLVASOM->

Kärcher Ablaktisztító hosszabbító
14 990 Ft

Karcher ablaktisztító hosszabbító, Karcher WV 50 Plus és WV 75 Plus készülékekkel kompatibilis. A hosszabbító segítségével nem kell létrára állni, hanem a földről is kényelmesen elérhetővé válnak a magasabb pontok. A hosszabbító teleszkópos és 4 m hosszú.

Kärcher Csőtisztító készlet, 7.5 m
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher csőtisztító 7,5 méteres készlet az eldugult csövek és lefolyók megtisztításához. 4 hátra irányuló magasnyomású sugár a csövön áttolja a tömlőt és feloldja a blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben. Flexibilis minőségi tömlő a tökéletes tisztításhoz, textilfonattal erősítve a csőben történő optimális mozgásért. Extra rövid rézfúvókával, tömlőtörés-védelemmel és réz csatlakozással a hosszú élettartam biztosításához. Alkalmazása Kärcher hobbi magasnyomású mosókkal beltéren és kültéren. TOVÁBB OLVASOM->

Kärcher Műanyagtisztító szer, 5 l (6.295-358.0)
4 990 Ft

A Karcher műanyagtisztító szer segítségével kerti bútorokat, műanyag ablakkereteket és egyéb műanyag felületeket kiválóan tisztíthat. A szer különösen anyagkímélő, így tökéletesen tisztít és nem károsítja a műanyagot. Magasnyomású mosóval vagy kézzel, 1:10 arányban használható.

Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 690 Ft

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.

Nilfisk-ALTO Magasnyomású tömlő (8m)
9 190 Ft

Nilfisk magasnyomású tömlő, magasnyomású mosóhoz.. Így könnyen tisztíthatóak az eldugult lefolyó csövek és csatornák is – igazi dugulás elhárító. Hossza 8 méter és alkalmas minden sorozat magasnyomású Nilfisk mosóhoz.

BOSCH Aquatak Rendszertartozék Szívófej
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sokoldalú tartozéknak köszönhetően a Bosch Aquatak magasnyomású mosói univerzális megoldást jelentenek a ház körüli tisztítási munkálatokban. A szívófej megkönnyíti a magasnyomású mosó használatát. Használható a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz.

Gardena (0989-20) Szappanrudacskák, 10 db
1 290 Ft

Gardena 0989–20 szappanrudacskák lakkozott és műanyag felületek tisztítását teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá. Használatuk nagyon egyszerű, a szappanrudacskát a Gardena kézi súroló vagy kézi mosókefe befolyónyílásába kell helyezni, s így a vízzel elvegyülve kerül majd a tisztítandó felületre. A szappan biológiai úton lebomló anyagból készült, így környezetbarát módon erősítheti fel a súroló és kefe tisztítóerejét.

Gardena Kit Automosó (5580-20)
11 990 Ft

Gardena Kit Automósó készülék egy rúd és egy kefe részből áll. Segítségével könnyen tisztíthatóak még a nehezen hozzáférhető területek is. A kefe feje 30 fokban mozgatható. A rúd 90 cm hosszú, a kefe pedig 27 cm széles.

Kärcher Csőtisztító készlet, 15 m
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kärcher csőtisztító 15 méteres készlet az eldugult csövek és lefolyók megtisztításához alkalmas. 4 hátra irányuló magasnyomású sugár a csövön áttolja a tömlőt és feloldja a blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben. Flexibilis minőségi tömlő a tökéletes tisztításhoz, mely textilfonattal van megerősítve a csőben történő optimális mozgásért. Extra rövid rézfúvókával, tömlőtörés-védelemmel és réz csatlakozással készült a hosszú élettartam biztosításához. Alkalmazása Kärcher hobbi magasnyomású mosókkal beltéren és kültéren egyaránt lehetséges.

Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
5 390 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.

Kärcher Set tömlőkészlet 10 m
10 990 Ft

Kärcher Set tömlőkészlet tartalma többek között egy rendkívül rugalmas, erős és ellenálló 10 m-es tömlő, amely alkalmas magasnyomású tisztításhoz is. A csapra rögzíthető csatlakozó leszűkíti az átmérőt, amivel magas víznyomást idézhető elő. A Kärcher Set tömlőcsatlakoztató elemek AquaStop funkcióval rendelkeznek.

Kärcher Vario Power Jet Short 360° VP 160 S pro K 5 - K 7 Szórószár
13 490 Ft

Karcher Vario-Power Jet Short 360 VP 160 S szórószár K 2 – K 7 mosókkal kompatibilis. Szabályozóval és a padlószivattyúval van ellátva, 360 ° -ban frogatható, így biztosítva van a kényelmes, és praktikus használata. Könnyedén be tudja állítani a nyomást az aktuális tisztítási feladathoz.

Kärcher Vízszűrő

Kärcher Vízszűrő

Értékelés: 4,8
5 590 Ft

Kärcher vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. OLVASS TOVÁBB->

RIWALL Felülettisztító (RACC00011)
8 190 Ft

RIWALL Felülettisztító (RACC00011) a RIWALL Magasnyomású mosó tartozéka, integrált mosószertartállyal rendelkezik.

Shop-Vac 9066029 Porzsák, 5 db
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shop-Vac Micro Papír porzsákokat speciálisan a Shop-Vac Micro 16 hordozható porszívóhoz tervezték. A kétrétegű papír porzsákok kiváló szűrési teljesítményt biztosítanak. Segítségükkel higiénikusan tárolható az összegyűjtött por. Erős anyaguknak köszönhetően eltávolításuk nem jelent problémát, hiszen nem könnyen szakadnak.

Einhell Pót szűrőtasakok 12 l
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pót szűrő papírzacskók, kapacitás 12 l, nedves-száraz Einhell TC-VC 1812 S ipari porszívóhoz.

Electrolux Permetező üveg (EBTB01)
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Permetező üveg mikroszálas kendővel és Electrolux WellS7 Crystal Clean tisztítószerrel a legjobb eredményért.

Electrolux Professzionális gumi ablaktörlő (EBTR01)
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Professzionális gumi ablaktörlők higiénikus takarításra alkalmasak, 2 × 29 cm- es ablaktörlő természetes gumiból, kiváló csempék és üvegek tisztítására, könnyen kicserélhetők.

Electrolux Teljesítmény szett (EBPK01)-34%
10 990 Ft 7 190 Ft

Akció

teljesítmény szett kiegészítőket tartalmaz a könnyű tisztításért:

  • 2 x mikroszálas kendő
  • 2 × 29cm-es gumi ablaktörlő természetes gumiból
  • 2 x koncentrált tisztítószer, melyből 2 × 250 ml folyadék készíthető
Fieldmann FDU 901432 pamutszűrő
2 390 Ft

Pamut szűrő az azonos márkájú FDU 201432-E porszívóhoz, száraz és nedves szíváshoz. Hatékonyan megfogja a port és a káros mikroorganizmusokat, a beszívott levegőből. A Fieldman FDU 901432 pamutszűrőt úgy tervezték, hogy eltávolítsa az állandó és eltömődött szennyeződéseket.

Fieldmann FDU 911432 HEPA FILTR
3 190 Ft

Szűrő az azonos márkájú FDU 201432-E porszívókhoz, száraz és nedves szíváshoz. Hatékonyan megfogja a port és a specifikus mikroorganizmusokat, például az atkákat a beszívott levegőből. Fieldman FDU 911432 HEPA FILTR úgy tervezték, hogy eltávolítsa az állandó és eltömődött szennyeződéseket.

Fieldmann FDW 9002 Nagynyomású tömlő 7 m
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fieldmann FDW 9002 nagynyomású tömlő 7 méter hosszú, magasnyomású cső segítségével a mosóberendezés mozgatása nélkül is igen nagy területet érhetünk el a tisztítási folyamat közben. A hosszabbító cső az FDW 2001-E és FDW 2002-E típusokkal kompatibilis.

Fieldmann FDW 9004 Maganyomású 4 funkciós szórófej
2 790 Ft

Fieldmann FDW 9004 Magasnyomású szórófej FDW 2004-E készülékekhez. Négy fokozatban állítható szórófej tökéletesen igazítható a különféle mosási igényekhez. A központos, lapos, illetve turbó vízsugár funkció által a lehető leghatékonyabb tisztítás érhető el. A szórófej teljesen kompatibilis az FDW 2004-E típusokkal.

Gardena Kézi mosókefe (5574-20)
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gardena Kézi mosókefe (5574–20) érzékeny felületekhez lett kifejlesztve, mint például kerti bútorok, garázskapuk, járművek tisztításához. Egy kézzel is kényelmesen használható. Lapos, könnyű kefe, amely megkönnyíti a szűk helyek tisztítását. A körbefutó puha műanyag él megakadályozza a karcolódást.

Gardena Vízvezető Nyél, 150 cm (5550)
11 990 Ft

Gardena Vízvezető Nyél egy 150 cm hosszú alumínium rúd. Könnyen kezelhető, fokozatosan állítható az átfolyó víz mennyisége. A zárócsavarnak hála lezárható a vízátfolyás. Ápolószer adagaló funkcióval rendelkezik.