Talált termékek száma: 169

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Kärcher Flíz porzsák MV4 MV5 MV6 porszívóhoz 4 db (2.863-006)
3 690 Ft

3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher Flíz porzsákok az MV4, MV5 és MV6 porszívó modellekhez használhatóak. A csomag 4 db porzsákot tartalmaz. Három rétegűek és tépésállók, hogy megfeleljenek a márka követelményének.


Kärcher DB 120 Full Control K2-K3 Szennymaró
9 990 Ft
9 690 Ft

Kiárusítás

Kärcher DB 120 Full Control K2-K3 szennymaró ideális a nehezen eltávolítható, makacs szennyeződések ellen. Használatával egyszerűen és gyorsan tisztíthatja meg a küültéri felületeket. A kiegészítő minden Kärcher K2-K3 magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher (Karcher) Szűrőpatron-24%
5 540 Ft

4 190 Ft

Kiárusítás

Kärcher szűrőpatron egy nano réteggel bevont szűrőpatron nedves-száraz ipari porszívókhoz. A termék növeli, és tovább megtartja a szívóerőt. A szűrő magas porvisszatartása garantálja, hogy a por a készülékben marad. A Szűrőpatron lehetővé teszi a nedves-száraz porszívózást szűrő csere nélkül. A porszívókban ajánlott gyakran cserélni a szűrőt, mert annak cseréje nagyban növel a gép élettartamát, és a szívóteljesítményét is. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Gyapjú porzsák-16%
3 690 Ft

3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher 5 db-os gyapjú porzsák szett. A hagyományos papírporzsákokkal szemben a Kärcher gyapjú porzsák 2×, 3× annyi port képes felvenni, mivel a finom por által nem szakad szét olyan gyorsan. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni, kevesebb a szemét, és kevesebb porzsákot kell vásárolni – ezenkívül pedig a gyapjú porzsák rendkívül erős.


Kärcher I 6006 Gőzvasaló nemesacél talppal
28 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Karcher I6006 Gőzvasaló sárga-szürke dizájnjával elengedhetetlen kelléke minden háztartásnak. A vasaló könnyen csúszó rozsdamentes acél talppal rendelkezik. A gőznyomás jelentősen megkönnyíti a vasalást, még a nehéz anyagok is gyorsan kivasalhatóak.


Kärcher Mosókefe
2 990 Ft

2 790 Ft

Kiárusítás

Kärcher mosókefe puha sörtékkel rendelkezik így ideális a kényes és a nehezen elérhető helyek tisztítására kültéren. Legyen szó akár autóról vagy kerti bútorról a mosókefe gondoskodik a kíméletes tisztításról. A kiegészítő a Kärcher K2-K7 kategória minden készülékéhez alkalmas.


Kärcher (Karcher) Porzsák 10 db
3 490 Ft

3 290 Ft

Kiárusítás

KARCHER porzsák 6.904–216.0. Kétrétegű szűrőzsákok kitűnő szűrőteljesítménnyel és szakítószilárdsággal. A csomag tartalma: 10 db porzsák.


Kärcher RM 500 Profi Ablaktisztító folyadék
2 490 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 500 Profi ablaktisztító koncentrátum alkalmas minden üveg és tükör felület csíkmentes tisztításához. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a zsíros rétegeket. többek között zsíros rétegeket, rovarokat, ujjlenyomatokat és a lerakódott légszennyeződést. A termék kézi használatra is kiválóan alkalmas.


Kärcher (Karcher) Sugárcső
10 690 Ft

9 390 Ft

Kiárusítás

Kärcher sugárcső fejet a magasnyomású mosókhoz csatlakoztatva igen jelentős tisztítóerőhöz jutunk. A sugárcső segítségével tökéletes tisztítást érhetünk el. A Kärcher sugárcső segítségével egy pontra fókuszálhatjuk a vízsugarat, aminek köszönhetően mindenféle szennyeződéssel képesek vagyunk megbirkózni. A nyomásszabálypzójának elforgatásával változtathatunk a víz erősségén. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Szívókefe fehér
6 090 Ft

5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher szívókefe kemény sörtével (NW 35). Autóban lévő kárpitok és szőnyegfelületek alapos tisztítására. A beleszáradt piszok könnyen eltávolítható vele. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher (Karcher) Vario-Power szórószár
9 780 Ft
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher Vario-Power szórószár fejet a magasnyomású mosókhoz csatlakoztatva igen jelentős tisztítóerőhöz jutunk. A szórószár segítségével tökéletes tisztítást érhetünk el. A Vario-Power szórószár segítségével egy pontra fókuszálhatjuk a vízsugarat, aminek köszönhetően mindenféle szennyeződéssel képesek vagyunk megbirkózni. TOVÁBB OLVASOM->


Kärcher Vario Power VP 120 FC (K2-K3) Szórószár
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher Vario Power VP 120 FC (K2-K3) szórószár tökéletes választás bármilyen felület tisztításához otthonában, kültéren. Legyen szó akár autóról, bicikliről vagy egyéb kényes felületről, a Vario Power szórószár kíméletesen távolítja el a szennyezőséseket. A szórófej csavarásával fokozatmentesen állíthatja be a nyomást, így a fej cseréje nélkül is különböző erősséggel használhatja a tisztítóeszközt. A kiegészítő minden Kärcher K2-K3 magasnyomású mosóhoz alkalmas.


Kärcher VP 120 Vario Power Jet-22%
8 590 Ft

6 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

VP 120 Vario Power Jet: alacsony nyomás, tisztítószer felhordás, időtakarékos szórószár.


Shop-Vac 9066829 Porzsák, 5 db
3 040 Ft

2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shop-Vac 9066829 5 db porzsákot tartalmaz. Kétrétegű, kiváló szűrési teljesítményt biztosít. Kifejezetten a Shop-Vac ipari porszívókra tervezték.


Shop-Vac 9066829 Porzsák, 5 db Outlet
3 040 Ft

1 890 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!Shop-Vac 9066829 5 db porzsákot tartalmaz. Kétrétegű, kiváló szűrési teljesítményt biztosít. Kifejezetten a Shop-Vac ipari porszívókra tervezték.


Kärcher (Karcher) Kő- és homlokzattisztító, 5l
8 990 Ft

Kärcher kő- és homlokzattisztító hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb kőfelületeket az olajtól, zsírtól, koromtól, portól, algától és az egyéb lerakódott utcai szennyeződésektől. 5 literes kiszerelésben kapható, amelyet 1:10 arányban kell feloldani egy vödör vízben, majd felvinni a felületre. Egy ideig kell hagyni hatni, majd alaposan leöblíteni. Magasnyomású mosóban is használható.


Kärcher T-450 Felülettisztító
28 990 Ft

Kärcher T-450 felülettisztítóval nagy, kültéri felületeket tisztíthat hatékonyan, fröccsenésmentesen és a szórószáras tisztítással összehasonlítva 50%-kal gyorsabban. A Twin-jet rotációs kar gondoskodik a szennyeződés nagy felületről való eltávolításáról. A kiegészítő Power-fúvóka szükség esetén kényelmesen pedállal aktiválható és lehetővé teszi a sarkok és szélek hatékony tisztítását. A tisztítóberendezés rendelkezik egy speciális védőráccsal, amely megkönnyíti a japánkertek és más kavicsos felületek tisztítását. A nyomás a fúvókának a tisztítandó tárgyhoz mért távolságával szükség szerint beállítható, így az olyan kemény felületek is, mint a kő és a beton, valamint az érzékenyebb felületek is, mint a fa egyaránt tisztíthatók. Különösen könnyen irányítható, még a függőleges felületek, mint például a garázskapuk tisztítása is gyerekjáték vele.


Kärcher (Karcher) RM 611 Kő- és homlokzattisztító, 1 l
2 940 Ft

2 590 Ft

2 év garancia

Kärcher RM 611 Kő- és homlokzattisztító kiváló folyadék hatékony tisztításhoz: kiemelkedő tiszítási teljesítményt biztosít, speciális alga-stop formulát tartalmaz, valamint védi a burkolatot a szél- és időjárás ellen. Különleges 3 az 1-ben formulának köszönhetően egy lépésben tisztít, ápol és védelmet nyújt.


Kärcher Műanyagtisztító szer, 5 l (6.295-358.0)
5 940 Ft

4 390 Ft

A Karcher műanyagtisztító szer segítségével kerti bútorokat, műanyag ablakkereteket és egyéb műanyag felületeket kiválóan tisztíthat. A szer különösen anyagkímélő, így tökéletesen tisztít és nem károsítja a műanyagot. Magasnyomású mosóval vagy kézzel, 1:10 arányban használható.


Nilfisk-ALTO Stone&Wood Cleaner, 2,5l
3 690 Ft

A Nilfisk Stone&Wood Cleaner, 2,5l egy vízbázisú tisztítószer kő és fa felületek tisztítására. Hatékonyan szabadítja meg a kőfalakat, kő- és alumíniumhomlokzatokat, teraszokat és egyéb fafelületeket a lerakódott szennyeződésektől.


Kärcher Ablaktisztító hosszabbító
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher ablaktisztító hosszabbító, Karcher WV 50 Plus és WV 75 Plus készülékekkel kompatibilis. A hosszabbító segítségével nem kell létrára állni, hanem a földről is kényelmesen elérhetővé válnak a magasabb pontok. A hosszabbító teleszkópos és 4 m hosszú.


Einhell Pót szűrőtasakok 12 l
1 500 Ft

Pót szűrő papírzacskók, kapacitás 12 l, nedves-száraz Einhell TC-VC 1812 S ipari porszívóhoz.


Myard Papír porzsák (5 db) - 20 l
3 690 Ft

3 460 Ft

A Myard Papír porzsák (5 db) – 20 l a kiváló minőségű Myard porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Myard Papír porzsák (5 db) - 30 l
3 690 Ft

3 460 Ft

A Myard Papír porzsák (5 db) – 30 l a kiváló minőségű Myard porszívók nélklözhetetlen tartozéka. A csomagban 5 darab porzsák található. A porzsákok két rétegű papírból készültek, így rendkívül ellenállóak, és jól zárják magukba a port, valamint kiváló szívóteljesítményt biztosítanak.


Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Einhell Porzsák (5 db), 30 l

Értékelés: 3,5
5 000 Ft

3 990 Ft

2 év garancia

Einhell porzsák 30 liter űrtartalommal. Kompatibilis az Einhell száraz-nedves ipari porszívókkal. A csomagban 5 db porzsák található.


Kärcher Válec Mikroszálas hennger
6 990 Ft

Kärcher 2 darabos mikroszálas hengerkészlet mindennemű kemény padló kíméletes nedves tisztításához és ápolásához ajánlott. Szöszmentes, erős nedvszívó képességű és strapabíró. Mosógépben mosható 60 °C-ig.


B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett
2 790 Ft

B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett ideális választás kültéri műanyagbútorai tökéletes állapotban tartására. Hatékonyan és pillanatok alatt távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, anélkül, hogy kárt tenne az anyagban. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.


B-Clean Kerti bútor ápoló készlet
2 790 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Az univerzális törlőkendő különböző felületek tisztítására is kiválóan alkalmas.


B-Clean Kerti csempeápoló készlet
2 390 Ft

B-Clean Kerti csempeápoló készlet ideális választás a kerti csempefelületek tisztítására és ápolására. A szett segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a csempére rakódott szennyeződéseket. A készletbe egy B-Clean kőfelület tisztító, egy kültéri burkolat tisztító és egy univerzális törlőkendő is tartozik, melyet különböző felületekre is kiválóan alkalmazhat.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, M
4 290 Ft

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag, fém vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. A természetes olaj garantálja a hosszú évekig tartó használatot fabútorai számára.


B-Clean Kerti grill tisztító készlet
2 990 Ft

B-Clean Kerti grill tisztító készlettel egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és környezetét. Az elengedhetlen B-Glean Grill tisztító mellé a csomag még tartalmaz egy B-Clean moha és növényzet eltávolítót, egy B-Clean olajfolt eltávolítót és egy univerzális törlőkendőt is. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Grill és tűzhely ápoló, fagyálló
2 790 Ft

B-Clean Grill és tűzhely ápolóval egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és tűzhelyét. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet, S
3 490 Ft

B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet ideális választás kültéri fabútorai tökéletes állapotban tartására. A tisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és nyújt védelemet a fa számára az időjárással szemben. Ráadásul a természetes olaj időtálló minőséget nyújt a bútor számára.


B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet, L
4 064 Ft
3 990 Ft

B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet ideális választás kültéri fabútorai tisztítására és ápolására. A tisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és nyújt védelemet a fa számára az időjárással szemben. A készlet egy B-Clean fafelület tisztítót, egy B-Clean habos szövettisztítót, egy természetes olajat és egy univerzális törlőkendőt tartalmaz.


BOSCH AQT Rotorfúvóka

BOSCH AQT Rotorfúvóka

Értékelés: 3
4 890 Ft

Bosch AQT rotorfúvóka a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz használható. A makacs szennyeződéssel borított rétegek tisztítására kiválóan alkalmas.


BOSCH AQT Vízszűrő, nagy
5 090 Ft

Bosch AQT Vízszűrő a beszennyezett vízben lévő piszokrészecskéktől védi meg a magasnyomású szivattyút. Univerzális megoldást jelent a nehezen tisztítható kültéri munkákhoz.


BOSCH AquaSurf 250 terasztisztító (F016800486)
9 190 Ft

Bosch AquaSurf terasztisztító minden eddiginél egyszerűbbé és könnyebbé teszi a teraszok illetve kocsibeállók tisztán tartását. A 250 mm-es tisztítófej kisebb teraszok karbantartáára ideális. Elforduló csuklóval rendelkezik a kényelmesebb használat érdekében. 135 bar névleges nyomásra képes. Kiváló választás a moha eltüntetésére is, a kefe szoknyája lehetővé teszi, hogy a terasztisztító a felület felett lebegjen.


BOSCH Aquatak Rendszertartozék 3 az 1-ben fúvóka
5 590 Ft

Bosch Aquatak Rendszertartozék 3 az 1-ben fúvóka a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz használható. Többcélú tisztítófej habot, forgó vízsugarat és sima vízsugarat tudunk vele képezni.


BOSCH Aquatak Rendszertartozék Rotorfúvóka
4 590 Ft

A Bosch Aquatak Rendszertartozék rotorfúvóka a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz használható.A makacs szennyeződéssel borított rétegek tisztítására alkalmas. A fúvóka forog tisztítás közben, ezáltal nagyobb teljesítményt ad a magasnyomású mosónak.


BOSCH Aquatak Rendszertartozék Szívófej
8 590 Ft

A sokoldalú tartozéknak köszönhetően a Bosch Aquatak magasnyomású mosói univerzális megoldást jelentenek a ház körüli tisztítási munkálatokban. A szívófej megkönnyíti a magasnyomású mosó használatát. Használható a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 magasnyomású mosókhoz.


BOSCH Csőtisztító, 10 m, 160 bar
9 490 Ft

Bosch Csőtisztító segítségével egyszerűen megoldhatjuk a nehezen elérhető helyek tisztítását. Segítséget nyújt a lefolyók, csövek dugulásának elhárításában. 10 méter hosszú, 160 baros néveleges nyomású modell ideális megoldást nyújt.


BOSCH (Karcher) Adapter (AQT) Magasnyomású mosókhoz
4 590 Ft

A Bosch Kärcher Adapter (AQT) Magasnyomású mosókhoz a sokoldalú tartozékprogramnak köszönhetően alkalmas a legtöbb tartozékhoz a különleges modelleket leszámítva. A nagynyomású mosók megoldást jelentenek a kültéri tisztítási munkákhoz megkönnyítve így a takarítást. A magasnyomású mosó alkalamas ereszcsatornák, kerékjáratok tisztításához, teraszok takarításához.


BOSCH Kefe magasnyomású tisztítóhoz, AQT (F016800359)
3 090 Ft

Bosch kefe magasnyomású tisztítókhoz szerelhető, mely hatékonyabbá teszi a munkát a makacs szennyeződések eltávolítása során. Nagyszerűen alkalmazható szinte bármilyen anyagon, akár kertibútorok tisztiításához vagy ablaküvegekhez egyaránt. Kompatibilis a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 tisztítókkal.


BOSCH Magasnyomású tömlő, 6 m
5 690 Ft

Ez a nagynyomású tisztítókhoz csatlakoztatható Bosch magasnyomású tömlő jelentősen megnöveli a vízsugár erejét, így még könnyebben távolíthatja el a szennyeződéseket. Alkalmazható többek között autók, kertibútorok mosására, vagy bármilyen nagyobb tárgyhoz. Kompatibilis a Bosch AQT 33–10, AQT 35–12 és AQT 37–13 nagynyomású mosókkal.