Takarítóeszközök

Paraméterek meghatározása
Ruhhy Melamin nano szivacs 110 x 70 x 30 mm ISO LINTEO Univerzális nedves tisztító kendők 4 × 40 db
Ruhhy Melamin nano szivacs 110 x 70 x 30 mm ISO

MÁGIKUS TISZTÍTÓ SZIVACS NINCS SZENNYEZŐ – környezetbarát tisztítás tisztítószerek nélkül. A melaminhab innovatív szerkezete hatékonyan távolítja el a nehéz szennyeződéseket.MINDEN FELÜLETRE – szinte minden felületre alkalmas, jól használható otthon az illesztések, falak tisztítására, de

Átvehető akár: 2023.10.12 - 2023.10.16

Partnerünktől: Aga24
Spontex Microfibre Economic XXL 4+1 LINTEO Univerzális nedves tisztító kendők 4 × 40 db
Spontex Microfibre Economic XXL 4+1

Szuper nedvszívó többfunkciós mikroszál, amely egyszerűen távolítja el a szennyeződéseket és a zsiradékokat. Hatékony vízzel, nincs szükség kémiai anyagokra. Színek: kék, sárga, narancssárga, rózsaszín. A csomagolás 5 darabot tartalmaz.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
LINTEO Univerzális nedves tisztító kendők 4 × 40 db LINTEO Univerzális nedves tisztító kendők 4 × 40 db
LINTEO Univerzális nedves tisztító kendők 4 × 40 db

A Linteo nedvesített törlőkendők antibakteriális adalékkal alkalmasak sokoldalú otthoni használatra. 4×40 darabos csomagban kaphatók.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Spontex Catch & Clean Swiffer XXL Swiffer készlet száraz tisztításhoz (1 fogantyú + 2 portörlő)
Spontex Catch & Clean

A takarító kefe A Spontex Catch & Clean sörték kétszer olyan hatékony mint a hagyományos sörték. A seprűfej hajlítható és mosható. A teleszkópos rúd igazodik az ön magasságához, így sepregetés közben nem kell lehajolnia nem kell lehajolnia.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Pronto Staub Xpress portörlő + cserefej Swiffer XXL Swiffer készlet száraz tisztításhoz (1 fogantyú + 2 portörlő)
Pronto Staub Xpress portörlő + cserefej

A Pronto portörlő kényelmes és hatékony módszer a por eltávolítására a bútorokról és a nehezen elérhető helyekről. A speciális csomag egy portörlőt és több tartalék fejet tartalmaz.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Swiffer XXL Swiffer készlet száraz tisztításhoz (1 fogantyú + 2 portörlő) Swiffer XXL Swiffer készlet száraz tisztításhoz (1 fogantyú + 2 portörlő)
Swiffer XXL Swiffer készlet száraz tisztításhoz (1 fogantyú + 2 portörlő)

Kezdő portörlő Swiffer készlet német gyártású 1 XXL foganytúval és 2 portörlővel. Hatékonyan eltávolítja a port és a szennyeződést, akár háromszor több port és hajat képes felszedni, mint a hagyományos portörlő. Különösen alkalmas állati szőrre és atkára allergiában szenvedők számára. A mágneses csatlakozás felfogja a szennyeződéseket.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Újdonság
Mormark Vad tornádó mosogató lefolyótisztító, enzim, 100 gr - POWERCLEAN Mormark Vad tornádó mosogató lefolyótisztító, enzim, 100 gr - POWERCLEAN
Mormark Vad tornádó mosogató lefolyótisztító, enzim, 100 gr - POWERCLEAN

Speciális összetételű tisztítószerünk könnyedén feloldja a zsírt, a hajat, a papírt, a szappanmaradványokat, az olajokat és más szerves anyagokat.

Átvehető akár: 2023.10.5 - 2023.10.6

Partnerünktől: Mormark
Swiffer Duster portalanító 360 utántöltő, 5 db Mormark Vad tornádó mosogató lefolyótisztító, enzim, 100 gr - POWERCLEAN
Swiffer Duster portalanító 360 utántöltő, 5 db

Mondj búcsút a pornak, szennyeződésnek, szőrnek és hajnak a padlón és a felületen. A Swiffer Duster 360 porszívó a por, a haj és az allergének, a poratkák és a háziállatok szőrének felfogására szolgál ezernyi finom bevonatú szál segítségével. Poroláskor a szennyeződés nem keveredik fel, mint más porszívóknál. A por a szálak mindkét oldaláról felszívódik.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Swiffer portörlő 10x Mormark Vad tornádó mosogató lefolyótisztító, enzim, 100 gr - POWERCLEAN
Swiffer portörlő 10x

A Swiffer portörlő szett német gyártmány és 10× portörlőt tartalmaz. Hatékonyan eltávolítja a port és a szennyeződést, akár háromszor több port és hajat képes felszedni, mint a hagyományos portörlő. Különösen alkalmas állati szőrre és atkára allergiában szenvedők számára. A mágneses csatlakozás felfogja a szennyeződéseket.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Dettol Antibakteriális törlőkendők felületekre, 80db 4+1 Dettol Antibakteriális törlőkendők felületekre, 80db 4+1
Dettol Antibakteriális törlőkendők felületekre, 80db 4+1

Az antibakteriális törlőkendők különböző felületekre alkalmasak, amelyek megsemmisítik az E. coli, a szalmonella, az MRSA, a listeria és az influenza vírus baktériumainak 99,9% -át. Ideálisak a virágpor, állati szőr, atkák és allergének eltávolítására. A Dettol Antibakteriális törlőkendő felületekre 80db 4+1 minden háztartásban hasznát veszi.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
VILEDA Food Safe kesztyű S/M, 40db Dettol Antibakteriális törlőkendők felületekre, 80db 4+1
VILEDA Food Safe kesztyű S/M, 40db

Vileda Food Safe Gloves S/M 40db eldobható nitril kesztyű, latex és pormentes. Ideális az ételkészítéshez, beleértve a zsíros ételeket is. Őrizd meg a csomagolást későbbi használatra. Ne használj agresszív vegyi anyagok kezelésére.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Swiffer Swiffer készlet (1 fogantyú + 4 portörlő) Dettol Antibakteriális törlőkendők felületekre, 80db 4+1
Swiffer Swiffer készlet (1 fogantyú + 4 portörlő)

Kezdő portörlő Swiffer készlet német gyártású 1 foganytúval és 4 portörlővel. Hatékonyan eltávolítja a port és a szennyeződést, akár háromszor több port és hajat képes felszedni, mint a hagyományos portörlő. Különösen alkalmas állati szőrre és atkára allergiában szenvedők számára. A mágneses csatlakozás felfogja a szennyeződéseket.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL