Bissell HydroClean Proheat Complete

Értékelés: 3 1 értékelés Márka: Bissell Katalógus száma: 979170

2 év garancia

Bissell HydroClean Proheat Complete

Az 1800 W-os zsáknélküli, vízszűrős Bissell HydroClean Proheat Complete Porszívó az egész otthon többféle felületének porszívózásához, szőnyegpadlók, szőnyegek, kárpitok és az összes kemény padló mosásához tökéletes választás. A nagyméretű funkcióvezérlővel egyszerűen válthat át porszívózásról mosásra, továbbá a levehető víztartályok megkönnyítik a használatot és a karbantartást. A porszívó beépített melegítővel rendelkezik a hatékonyabb tisztítás érdekében. További információ

112690
3 1

112 690 Ft ÁFA-val Piaci ár: 143 952 Ft, Megtakarítás: 31 262 Ft (21 %)
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 979170

Leírás

Termékleírás

Bissell HydroClean Proheat Complete Porszívó

A BISSELL olyan családi tulajdonban lévő vállalat, amely az otthonok ápolásának több, mint öt generáció óta vezető szállítója. Mélyen elkötelezték magunkat vásárlói élet- és takarítási szükségleteinek megértése mellett. Ez az alapvető hit vezérli a vállalatot abban, hogy folyamatosan kutassák a vásárlóik környezetét és takarítási szokásait. A BISSELL ezen az alapon fejleszt ki újabb és újabb háztartási takarítási megoldásokat, és olyan igazi innovációkkal állnak elő, amelyeket a valós élet inspirált.

A 3 fokozatú vízszűrő technológia, motor előtti és motor utáni szűréssel, az erőteljes tisztítást, a szennyeződés és az allergének megfogását, és tisztább, egészségesebb levegő kibocsátását biztosítja helyiségébe.

Specializált és innovatív takarító eszközök biztosítanak erőteljes tisztítást szőnyegpadlókon, szőnyegeken, tömített keményfapadlókon, bútorokon, matracokon, a háziállatok fekvőhelyein, autókárpitokon és sok más helyen!

A Hydroclean ProHeat Complete fűtőrendszere biztosítja, hogy a szőnyegtisztító folyadék mindig optimális hőmérsékleten tisztítsa szőnyegeit.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa univerzális felhasználás
Szín

Szín

fehér
Porgyűjtő kapacitás 5 l
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Nedves tisztítás igen
Súly 16 kg
Smart nem
Kiegészítő padlótiszító fej, kárpittisztító fej, fúvóka kefével

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.