Ria Slip Classic deo 4 x 25 db
1 890 Ft 1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic deo tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.

Ria Slip Classic light 4 x 25 ks
1 890 Ft 1 790 Ft

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic Light tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.

Ria Slip Classic normal 4 x 25 db
1 890 Ft 1 790 Ft

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic normal tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.

Always Dailies Extra Protect Large intim 68 db-26%
1 490 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

Légy egész nap frissen intim Always Extra Protect Large. A szagtalanítás és a felszívódási zóna technológiájának köszönhetően az Always Extra Protect Large imtimbetét hosszabbított hosszúságot a még jobb védelemért és frissességért, amelyre támaszkodhatsz.

Always Fresh&Protect Normal intimbetét 80 darabos
1 490 Ft

Kiárusítás

Légy egész nap frissen az intimbetéttel Always Fresh&Protect Normal. A szagtalanítás és a felszívódási zóna technológiájának köszönhetően az imtimbetét hosszabbított hosszúságot a még jobb védelemért és frissességért, amelyre támaszkodhatsz.

Discreet Waterlily Légáteresztő tisztasági betét 100 db
1 490 Ft 1 190 Ft

Kiárusítás

A Discreet Multiform Waterlily tisztasági betét kellemes, friss illata segítségével mindig ragyogóan érezheted magad! A légáteresztő tisztasági betét lehetővé teszi az intim bőrfelületek természetes légzését, és akár 12 órán át tartó friss és kellemes érzetet biztosít.

Discreet Illatmentes Tisztasági Betét 100 db
1 890 Ft 1 490 Ft

Őrizd meg frissességed a Discreet Normal illatmentes tisztasági betét segítségével! A légáteresztő tisztasági betét lehetővé teszi az intim bőrfelületek természetes légzését, és akár 12 órán át tartó friss és kellemes érzetet biztosít. Szinte észrevehetetlen vékonyságú.