Ria Slip Classic deo 4 x 25 db
1 890 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic deo tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.


Ria Slip Classic light 4 x 25 ks
1 890 Ft

1 590 Ft

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic Light tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.


Ria Slip Classic normal 4 x 25 db
1 890 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vékony tisztasági betét előnyös csomagolásban. A Ria Slip Classic normal tisztasági betét enyhe felhős mintával ellátott, minden egyes használatnál védi a fehérnemű. Magas komfortot és kényelmet a nem szőtt textília lágy felülete biztosítja. A vékony betét egész nap megőrzi alakját.


Always Dailies Extra Protect Large intim 68 db
1 487 Ft

1 190 Ft

Légy egész nap frissen intim Always Extra Protect Large. A szagtalanítás és a felszívódási zóna technológiájának köszönhetően az Always Extra Protect Large imtimbetét hosszabbított hosszúságot a még jobb védelemért és frissességért, amelyre támaszkodhatsz.


Always Fresh&Protect Normal intimbetét 80 darabos
1 487 Ft

1 190 Ft

Légy egész nap frissen az intimbetéttel Always Fresh&Protect Normal. A szagtalanítás és a felszívódási zóna technológiájának köszönhetően az imtimbetét hosszabbított hosszúságot a még jobb védelemért és frissességért, amelyre támaszkodhatsz.


Bella Herbs Vasfü tisztasági betét 240 db
3 390 Ft
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BELLA Herbs Vasfü tisztasági betét 240 db. A folyadékot magába szívja, a kellemetlen szagokat pedig semlegesíti.


Discreet Illatmentes Tisztasági Betét 100 db
1 862 Ft

1 240 Ft

Őrizd meg frissességed a Discreet Normal illatmentes tisztasági betét segítségével! A légáteresztő tisztasági betét lehetővé teszi az intim bőrfelületek természetes légzését, és akár 12 órán át tartó friss és kellemes érzetet biztosít. Szinte észrevehetetlen vékonyságú.


Discreet Waterlily Légáteresztő tisztasági betét 100 db
1 862 Ft

1 240 Ft

A Discreet Multiform Waterlily tisztasági betét kellemes, friss illata segítségével mindig ragyogóan érezheted magad! A légáteresztő tisztasági betét lehetővé teszi az intim bőrfelületek természetes légzését, és akár 12 órán át tartó friss és kellemes érzetet biztosít.