o.b. ExtraProtect Super tamponok (Változat 42 ks)

o.b. ExtraProtect Super tamponok (Változat 42 ks)

Száma: 7670645
Közvetlenül partnerünktől
o. b. ® ExtraProtect Super tamponok, erős menstruációhoz, SilkTouch® és DynamicFitTM technológiával, rendkívüli védelem a szivárgás* és a tampon körüli folyadékszivárgás ellen nappal és éjszaka. Az o. b. ® Extra Protect Super két fő technológiát egyesít. További információ

Szín

default
default
3 490 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2023.2.02 - 2023.2.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7670645

Leírás

o.b.® ExtraProtect Super tamponok, erős menstruációhoz, SilkTouch® és DynamicFitTM technológiával, rendkívüli védelem a szivárgás* és a tampon körüli folyadékszivárgás ellen nappal és éjszaka.


Az o.b.® Extra Protect Super két fő technológiát egyesít. SilkTouch® réteg az extra védelmet és a Dynamic FitTM technológia akár 100%-os védelmet nyújt a folyadékszivárgás ellen * a tisztaság érzéséért és a védelemért éjjel-nappal:

• Az extra védőszárnyak finoman kinyílnak, hogy felfogják a folyadékot, amelyet a hagyományos tamponok esetleg nem tudnak felszívni
• Az egyedülálló Dynamic FitTM technológia segíti a folyadék hatékony elvezetését az abszorbens maghoz
• A tampon magja 100%-ban növényi eredetű

Az összes o.b.® tampon nem tartalmaz hozzáadott vegyi szennyező anyagokat**, klórral fehérítetlen, illatosítatlan és nőgyógyászatilag tesztelt.
Az O.b.® ExtraProtect tamponokat a napokon át tartó erősebb vérzésre fejlesztették ki, és különösen alkalmasak arra az esetre, ha a szokásos tampon már nem elegendő. o.b.® Erős menstruáció esetén az ExtraProtect Super-t ajánljuk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.