Tanuló kerékpár

Yedoo Too Too I Little Gyermek tanuló kerékpár, Fehér/Kék
38x

Yedoo Too Too I Little Gyermek tanuló kerékpár, Fehér/Kék

39 990 Ft
Ingyen szállítás

Yedoo Too Too Alu Gyermek tanuló kerékpár másnéven futókerékpár egy kiváló készség- és képességfejlesztő sporteszköz, mely inspirálóan hat a gyermekekre és elősegíti az egyensúlyozásra való ráérzést. Kialakításásnak köszönhetően akár már 1,5 éves kortól biztonsággal használható. Használata rendkívül egyszerű, már a legkisebbek is szinte azonnal rájönnek és pár percen belül élvezettel gurulnak vele. Két lábbal szimmetrikus mozdulattal előre löködhető, akár a kismotor, így kiváló átmenetet képez a segédkerekes, normál, pedálos kerékpározás megtanulása előtt.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár, fekete
162x

KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár

19 990 Ft

A Space pedál nélküli gyerekkerékpár segít a kisgyerekeknek megtartani az egyensúlyukat. Kézi fékkel ellátott, amely növeli a gyermek biztonságát, lábtámasszal kiegészített, így a gyermek pihenhet menet közben.

Forgalmazó: MALL
Balance bike Runner Stars, kiegészítőkkel
25x

KinderKraft Balance bike Runner

15 390 Ft
15 090 Ft

Fából készült lábbal hatjós kerékpár gyerekeknek, RUNNER a Kinderkraft márkától gyerekenek már 3 éves kortól. Ellenálló szerkezete a legújabb biztonsági szabványokkal összhangban készült, a kormányt pedig egy kormányzási szög blokkolja, amely minimalizálja az elesés kockázatát.

Forgalmazó: MALL
Yedoo OneToo pedál nélküli gyerekkerékpár Redorange
58x

Yedoo OneToo pedál nélküli gyerekkerékpár

34 690 Ft
33 190 Ft
Ingyen szállítás

Abban a pillanatban, amikor a világ csábítóbb, mint az anyuka karjai, itt az ideje az OOPS pedál nélküli gyerekkerékpárnak a Yedoo-tól, akik olyan komolyan veszik a munkájukat, mint a gyerekek a versenyzést. Szereted a limeot, a cukorvattát, a vérnarancsot vagy a mentolt?

Forgalmazó: MALL
2way pedál nélküli gyerek kerékpár tartozékokkal, szürke/zöld
299x

KinderKraft 2way pedál nélküli gyerek kerékpár tartozékokkal

15 990 Ft

Ezzel a pedál nélküli kerékpárral a gyerek minden sétát és hosszú utat gond nélkül leküzd. A pedál nélküli gyerek kerékpár fejleszti a gyerek motorikus képességeit és felkészít őt a hagyományos kerékpár használatára.

Forgalmazó: MALL
-5%
Uniq pedál nélküli gyerekkerékpár natural
348x

KinderKraft Uniq pedál nélküli gyerekkerékpár

14 590 Ft
13 790 Ft

pedál nélküli fa gyerekkerékpár megfelelő gyerekeknek 2 éves kortól. Az állítható ülésnek és biztonsági felépítésnek köszönhetően, mely nyírfából készült, évekig fogja gyermekedet szolgálni. Könnyű és két kényelmes fogantyúja van a hordozáshoz. Bárhova magaddal viheted!

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike FLY PLUS, kék
8x

KinderKraft Balance bike FLY PLUS

20 490 Ft

Gyors, könnyű és könnyen használható, pontosan ez a FLY PLUS gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár. Ez a kidobó minden részletében kidolgozott, amelyet retro dizájn és könnyű kerekek jellemeznek. Az ülés nagy beállításokkal rendelkezik. Beállíthatod a magasságát kicsi és magasabb idősebb gyermekek számára egyaránt.

Forgalmazó: MALL
Pedál nélküli bicikli fekete kiegészítőkkel
47x

KinderKraft Gyerekkerékpár Runner

13 890 Ft

pedál nélküli fa gyerekkerékpár megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. A biciklizés intuitív és rengeteg szép élményt nyújt. Ideális előkészítése a klasszikus biciklizésnek.

Forgalmazó: MALL
-7%
Yedoo Too Too I Happy Monster Gyermekbicikli
40x

Yedoo Too Too I Happy Monster Gyermekbicikli

35 490 Ft
32 890 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Yedoo Too Too I Happy Monster Gyermekbicikli olyan varázslatos dizájnnal rendelkezik, mely garantálja, hogy gyermeke le sem akar majd jönni róla. Kisebb kirándulásokhoz ideális társává válhat gyermekének. Könnyű vázának és ergonomikus ülésének köszönhetőten maximális komfortérzetet biztosít használat közben.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft 2way Next futóbicikli, narancssárga

KinderKraft 2way Next futóbicikli

15 990 Ft

Szeretnéd, ha minden séta felejthetetlen lenne? A 2WAY NEXT futóbicikli nagyon szórakoztató lesz a gyermek számára, és egyúttal lehetővé teszi, hogy az egyensúlyérzékét természetes módon szerezze meg. Sportos megjelenése mindenki figyelmét felkelti. A futóbicikli könnyű és könnyen hordozható. Az alacsony váz megkönnyíti a kisebb gyermekek számára a kerékpárra ülést, az ülés és a kormány pedig, amelynek magassága állítható, lehetővé teszik a kerékpár beállítását az idősebb gyermekek számára.

Forgalmazó: MALL
LMTD Fire Rescue pedál nélküli gyerekkerékpár
9x

Yedoo LMTD pedál nélküli gyerekkerékpár

36 190 Ft
35 790 Ft
Ingyen szállítás

112 – Speciális kiadása a pedál nélküli gyerekkerékpárnak kis hősök számára, hogy életeket menthessenek, tüzet olthassanak és üldözhessék a bűnt.

Forgalmazó: MALL
lábbal hajtós bicikli Princess

Mondo toys lábbal hajtós bicikli Princess

16 170 Ft

Lábbal hajtós Balance Bike rózsaszín színben Disney Princess licensszel. A lábbal hajtós bicikli szuper segítséget nyújt az egyensúly megtartásának gyakorlásában, és az azt követő biciklizéshez. Ezt a könnyű kis lábbal hajtós játékot könnyű a megfelelő magasságba állítani.

Forgalmazó: MALL