KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár
13 590 Ft

A Space pedál nélküli gyerekkerékpár segít a kisgyerekeknek megtartani az egyensúlyukat. Kézi fékkel ellátott, amely növeli a gyermek biztonságát, lábtámasszal kiegészített, így a gyermek pihenhet menet közben.


Yedoo OneToo pedál nélküli gyerekkerékpár
28 739 Ft

25 440 Ft
+ ingyen szállítás

Abban a pillanatban, amikor a világ csábítóbb, mint az anyuka karjai, itt az ideje az OOPS pedál nélküli gyerekkerékpárnak a Yedoo-tól, akik olyan komolyan veszik a munkájukat, mint a gyerekek a versenyzést. Szereted a limeot, a cukorvattát, a vérnarancsot vagy a mentolt?


Yedoo TooToo pedál nélküli gyerekkerékpár
35 014 Ft

31 190 Ft
+ ingyen szállítás

TuTú! Félre az útból! Itt jövök! A TooToo nem csak a színkombinációjával fog meglepni hanem azzal is, hogy milyen gyorsan uralni fogja majd a kis biciklista. A távolságok és a hajtott kerékre való átváltás is megszűnik, mint probléma.


Smoby Tanuló kerékpár rózsaszín
13 509 Ft

11 230 Ft

Tanuló kerékpár rózsaszín, kék fogantyúval, könnyű módja az egyensúly felkeltéséhez és a problémamentes átváltáshoz a hagyományos kerékpárra. Semmi sem könnyebb megtanítani a gyermeket az egyensúly fenntartására és a függetlenségre.


First BIKE Cross Gyakorló kerékpár
37 530 Ft
+ ingyen szállítás

A strapabíró és rugalmas szerkezetű First Bike Cross segítségével gyermeke játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, miközben a gyártók a biztonságról sem feledkeztek meg. A csúszásmentes nyereg, a kézi vezérlésű, szelíd és fokozatos fék, illetve a rozsdamentes és időjárásnak ellenálló váz felhőtlen szórakozást garantál. 2–5 éves korig ajánlott.


First BIKE Street Red

First BIKE Street Red

Értékelés: 5
37 530 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

First Bike Street egy nagyon könnyű és modern tervezésű futóbicikli 2 éves kortól. A futóbiciklivel a gyermek gyorsan megtanulja az egyensúlyozást és könnyedén áttérnek a pótkerék nélküli biciklire.


Smoby Futóbicikli Kolo Mixte Futóbicikli
15 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Kolo Mixte Futóbicikli gyermekek számára készített tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. A két lábbal hajtható bicikli átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Állítható magasságú ülése a fejlődő gyermekekhez alkalmazkodik.


Smoby Tanuló kerékpár Cars 3
19 439 Ft

16 180 Ft

Tanuló kerékpár könnyű módja az egyensúly felkeltéséhez és a problémamentes átváltáshoz a hagyományos kerékpárra. Minőségi elemek, mint a minőségi fém konstrukció, magasságra állítható ülés és csendes kerekek ideális gyerek ajándékká teszik.


Smoby Tanuló kerékpár piros
13 509 Ft

11 150 Ft

Tanuló kerékpár könnyű módja az egyensúly felkeltéséhez és a problémamentes átváltáshoz a hagyományos kerékpárra. Semmi sem könnyebb megtanítani a gyermeket az egyensúly fenntartására és a függetlenségre.


Yedoo Gyerek futóbicikli

Yedoo Gyerek futóbicikli

Értékelés: 4,5
28 890 Ft

23 610 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo futóbicikli gyermekeknek. A futóbicikli vagy másnéven tanulóbicikli egy kiváló készség és képesség fejlesztő sporteszköz, mely inspirálóan hat a gyermekekre és elősegíti az egyensúlyozásra való ráérzést. Kialakításásnak köszönhetően akár már *2 éves kortól biztonsággal használható.** Használata rendkívül egyszerű, már a legkisebbek is szinte azonnal rájönnek és pár percen belül élvezettel gurulnak vele. 2 lábbal szimmetrikus mozdulattal előre löködhető, akár a kismotor, így jó átmenetet képez a segédkerekes normál, pedálos kerékpározás megtanulása előtt.


Yedoo YooToo pedál nélküli gyerekkerékpár
41 289 Ft

36 670 Ft
+ ingyen szállítás

Abban a pillanatban, amikor a világ csábítóbb, mint az anyu karjai, itt az ideje a pedál nélküli gyerekkerékpárnak. A YooToo kedves lesz mind a gyermekek, mind a szülők számára. Nagyon könnyű alumínium kerettel, számos biztonsági elemmel és komponenssel, amely felülmúlja még a felnőtt kerékpárokat is.


Master Poke Futóbicikli, Piros
11 290 Ft

Master Poke Futóbicikli kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Állítható magasságú kormányának és ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődésben lévő gyermekekhez. Strapabíró, praktikusan kialakított acél váza rendkívül könnyű, így használata kényelmes és egyszerű. Terhelhetősége maximálisan 50 kg, mely 2–5 éves korig ajánlott.


Puky LR 1BR Futóbicikli
33 180 Ft
+ ingyen szállítás

Puky LR 1BR futóbicikli egy stabil vázú, kényelmes tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Kialakításának köszönhetően a gyermekek könnyedén le- illetve fel tudnak szállni a járműre, nem akadályoz a mozgásban. Minőségi anyagokból készült, felülete kopásálló. Praktikus formatervezésű váza és strapabíró kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Állítható magasságú kormányának, valamint ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődő gyermekekhez. Teherbírása 25kg-ig terjed, 3 éves kortól ajánlott.


Puky LR Ride Futóbicikli
68 900 Ft
+ ingyen szállítás

Puky LR Ride futóbicikli egy stabil vázú, kényelmes tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Váza könnyű alumínium, ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű és mozgékony. Kézifékkel rendelkezik, így még biztonságosabbá téve használatát. Állítható magasságú, ergonomikusan kialakított ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődő gyermekekhez. Használata 3 éves kortól ajánlott.


Yedoo Too Too I Happy Monster Gyermekbicikli
28 440 Ft

22 020 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo Too Too I Happy Monster Gyermekbicikli olyan varázslatos dizájnnal rendelkezik, mely garantálja, hogy gyermeke le sem akar majd jönni róla. Kisebb kirándulásokhoz ideális társává válhat gyermekének. Könnyű vázának és ergonomikus ülésének köszönhetőten maximális komfortérzetet biztosít használat közben.


Yedoo Too Too I Little Gyermek tanuló kerékpár, Fehér/Kék
28 440 Ft

22 020 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo Too Too Alu Gyermek tanuló kerékpár másnéven futókerékpár egy kiváló készség- és képességfejlesztő sporteszköz, mely inspirálóan hat a gyermekekre és elősegíti az egyensúlyozásra való ráérzést. Kialakításásnak köszönhetően akár már 1,5 éves kortól biztonsággal használható. Használata rendkívül egyszerű, már a legkisebbek is szinte azonnal rájönnek és pár percen belül élvezettel gurulnak vele. Két lábbal szimmetrikus mozdulattal előre löködhető, akár a kismotor, így kiváló átmenetet képez a segédkerekes, normál, pedálos kerékpározás megtanulása előtt.


Yedoo Too Too I Magic Forest Gyermekbicikli
28 440 Ft

22 020 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo Too Too I Magic Forest Gyermekbicikli olyan varázslatos dizájnnal rendelkezik, mely garantálja, hogy gyermeke le sem akar majd jönni róla. Kisebb kirándulásokhoz ideális társává válhat gyermekének. Könnyű vázának és ergonomikus ülésének köszönhetőten maximális komfortérzetet biztosít használat közben.