tulup.hu Ajtó méretű poszter Eper vízben 75x205cm

tulup.hu Ajtó méretű poszter Eper vízben 75x205cm

Száma: 100062344784
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunták az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek az érdekes Ajtó méretű poszter Eper vízben ajtó tapétát. Ez az egyedi motívum pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új… További információ
9 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.29 - 2021.11.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062344784

Leírás

Amennyiben megunták az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek az érdekes Ajtó méretű poszter Eper vízben ajtó tapétát. Ez az egyedi motívum pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó méretű poszter Eper vízben fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó méretű poszter Eper vízben tapétán. Elég a Ajtó méretű poszter Eper vízben mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó méretű poszter Eper vízben ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.