tulup.hu Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View 85x205cm

tulup.hu Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View 85x205cm

Száma: 100062345040
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.28 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062345040

Leírás

Amennyiben megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View tapétán. Elég a Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.