tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 85x205cm

tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 85x205cm

Száma: 100062346019
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062346019

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó tapéta A barlang a tenger fotótapétával benyomást tesz nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta A barlang a tenger tapétán. Elég a Ajtó tapéta A barlang a tenger mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.