tulup.hu Ajtó tapéta Lavender fa 85x205cm

tulup.hu Ajtó tapéta Lavender fa 85x205cm

Száma: 100062346659
Közvetlenül partnerünktől
Ha megunta az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta Lavender fa ajtó tapétát. Ez az egyedi minta azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062346659

Leírás

Ha megunta az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta Lavender fa ajtó tapétát. Ez az egyedi minta azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó tapéta Lavender fa fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta Lavender fa tapétán. Elég a Ajtó tapéta Lavender fa mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta Lavender fa ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.