tulup.hu Ajtó tapéta lila tulipánok 75x205cm

tulup.hu Ajtó tapéta lila tulipánok 75x205cm

Száma: 100062345773
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta lila tulipánok ajtó tapétát. Ez a vonzó minta pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése,… További információ
9 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

Száma: 100062345773

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta lila tulipánok ajtó tapétát. Ez a vonzó minta pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó tapéta lila tulipánok fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtó tapéta lila tulipánok tapétán. Elég a Ajtó tapéta lila tulipánok mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta lila tulipánok ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.