tulup.hu Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó 85x205cm

tulup.hu Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó 85x205cm

Száma: 100062346476
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Önök házában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása,… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062346476

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Önök házában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó tapétán. Elég a Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta Nárciszok az ajtó ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.