tulup.hu Ajtómatrica Függőhíd 75x205cm

tulup.hu Ajtómatrica Függőhíd 75x205cm

Száma: 100062344567
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön házában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtómatrica Függőhíd ajtó tapétát. Ez a vonzó minta azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtómatrica… További információ
9 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062344567

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön házában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtómatrica Függőhíd ajtó tapétát. Ez a vonzó minta azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtómatrica Függőhíd fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtómatrica Függőhíd tapétán. Elég a Ajtómatrica Függőhíd mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtómatrica Függőhíd ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.