tulup.hu Ajtóposzter hangulatos utcában 95x205cm

tulup.hu Ajtóposzter hangulatos utcában 95x205cm

Száma: 100062347014
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó tapétát. Ez a vonzó minta azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott… További információ
11 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.01 - 2021.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062347014

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó tapétát. Ez a vonzó minta azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtóposzter hangulatos utcában fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter hangulatos utcában tapétán. Elég a Ajtóposzter hangulatos utcában mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó borítás a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.