tulup.hu Ajtóposzter öntapadós fából készült móló 75x205cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós fából készült móló 75x205cm

Száma: 100062346622
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Önök házában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós fából készült móló ajtó tapétát. Ez a vonzó minta rögtön megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése,… További információ
9 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062346622

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Önök házában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós fából készült móló ajtó tapétát. Ez a vonzó minta rögtön megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtóposzter öntapadós fából készült móló fotótapétával benyomást tesz nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós fából készült móló tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós fából készült móló mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós fából készült móló ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.