tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Field virágok 85x205cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Field virágok 85x205cm

Száma: 100062344450
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunták az ajtót az Önök házában, ajánljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós Field virágok ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése,… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062344450

Leírás

Amikor megunták az ajtót az Önök házában, ajánljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós Field virágok ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtóposzter öntapadós Field virágok fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós Field virágok tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós Field virágok mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Field virágok ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.