tulup.hu Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek 85x205cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek 85x205cm

Száma: 100062344263
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek ajtó tapétánkat. Ez az egyedi motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062344263

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek ajtó tapétánkat. Ez az egyedi motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek tapétával egyben megváltoztatja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós pálmalevelek motívummal rendelkező fotótapéta és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.