tulup.hu Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea 95x205cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea 95x205cm

Száma: 100062345595
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Önök lakásában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea ajtó tapétát. Ez az egyedi motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új… További információ
11 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062345595

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Önök lakásában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea ajtó tapétát. Ez az egyedi motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós rózsaszín orchidea ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.