tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget 75x205cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget 75x205cm

Száma: 100062345519
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget ajtó tapétánkat. Ez az érdekes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó… További információ
9 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.29 - 2021.10.01 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062345519

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget ajtó tapétánkat. Ez az érdekes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget tapétával egyben megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós Trópusi sziget motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.