tulup.hu Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok 95x205cm

tulup.hu Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok 95x205cm

Száma: 100062346080
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok ajtó tapétát. Ez a szép minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése,… További információ
11 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062346080

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok ajtó tapétát. Ez a szép minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok tapétán. Elég a Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Fotótapéta ajtóra Hawaii virágok ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.