shumee fehér faszínű öntapadó PVC bútorfólia 500 x 90 cm

shumee fehér faszínű öntapadó PVC bútorfólia 500 x 90 cm

Száma: 100043197909
Közvetlenül partnerünktől
Dobja fel lakberendezését egyszerűen ennek a fa erezetét imitáló, öntapadó bútorfóliának a segítségével! Univerzális bútorfóliáink tökéletesen alkalmasak ajtók, ablakok, bútorok és bármilyen, sima felületű tárgy fóliázására. Öntapadó dizájnjának köszönhetően egyszerűen felvihető és levehető. A PVC a További információ
6 897 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043197909

Leírás

Dobja fel lakberendezését egyszerűen ennek a fa erezetét imitáló, öntapadó bútorfóliának a segítségével!

Univerzális bútorfóliáink tökéletesen alkalmasak ajtók, ablakok, bútorok és bármilyen, sima felületű tárgy fóliázására. Öntapadó dizájnjának köszönhetően egyszerűen felvihető és levehető. A PVC anyag ellenáll a nedvességnek, így egy nedves ruhával könnyen letisztítható és hosszabb élettartamra képes. A különleges fa erezetre emlékeztető minta áttetsző hatásával rusztikus bájt sugároz. Tetszés szerint különböző méretűre vágható.

Varázsolja újjá bútorát fillérekből! Gondoskodjon arról, hogy a fóliázandó felület sima, valamint zsír- és pormentes legyen.

  • Színe: fehér faszínű
  • Anyaga: PVC
  • Mérete: 500 × 90 cm (Ho x Szé)
  • Öntapadó
  • Fa erezetre emlékeztető minta
  • Áttetsző
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.