Walplus Mérő fa állatokkal AY221

Márka: Walplus Katalógus száma: 1082215

Walplus Mérő fa állatokkal AY221

Fali matrica magasságmérő fa Walplus márkától. Díszítse fel a gyerekszobát ezzel az eredeti matricával. Gyönyörű rajzolt fa méterekkel és állatokkal, amelyeket a gyerekek az erdőből ismernek. – A fa 190 cm magas. További információ

5990

5 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 16 263 Ft, Megtakarítás: 10 273 Ft (63 %)

Katalógus száma: 1082215

Leírás

Termékleírás

Walplus matrica a falra

  • Mérete: 190 × 190 cm.
  • Gyorsan alkalmazható és könnyen eltávolítható és károsodás nélkül áthelyezhető.
  • Nagyszerű tart a sima és egyenletes felületen.
  • A használati utasítás a csomag tartalma.
  • Ökológiai és nem mérgező anyagok.

Paraméterek

%2% paraméterei

Dekoráció típusa matrica
Szín

Szín

többszínű

Hasonló termékek

Walplus Fekete pitypang WS6016 + Feliratok WS4011
16 263 Ft 5 390 Ft

Fekete pitypang és feliratok fali matricák a Walplus márkától. Díszítsd fel a nappalidat vagy a hálószobádat ezekkel a szétfújt pitypangokkal és pozitív feliratokkal. Így minden nap vidám lesz.

Walplus Diamonds Pattern öntapadós tapéta
15 763 Ft 5 590 Ft

Elegáns fekete-fehér öntapadós tapéta, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Spanish Blue Tile öntapadós tapéta
15 763 Ft 5 590 Ft

Díszes kék tapéta, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Flower öntapadós tapéta
15 790 Ft 5 590 Ft

Gyönyörű rózsa mintás öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Ocean Blue tiles öntapadós tapéta
15 763 Ft 5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Díszes öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Stone Wall öntapadós tapéta
15 763 Ft 5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kőfal mintájú öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.