shumee IRODA polcszekrénye R 60cm CLP 1 Fiókos 2 ajtó fehér / vörös fényes

shumee IRODA polcszekrénye R 60cm CLP 1 Fiókos 2 ajtó fehér / vörös fényes

Száma: 100059022029
Közvetlenül partnerünktől
ZÁRT KÖNYVTÁR CLP 60cm 1 Fiók 2 ajtó Test – fehér | Előlapok – vörös fényű 16 mm-es kopásálló laminált deszkából. A széleket ABS szegély borítja Méretek: Hossza – 60cm Magasság – 180cm Mélység – 35cm A fehér és a vörös árnyalatok élénkítő kombinációja lehetővé teszi az irodahelyiségek modern stílusú További információ
84 366 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Elfogyott

Száma: 100059022029

Leírás

ZÁRT KÖNYVTÁR CLP 60cm 1 Fiók 2 ajtó

Test – fehér | Előlapok – vörös fényű
16 mm-es kopásálló laminált deszkából.
A széleket ABS szegély borítja


Méretek:
Hossza – 60cm
Magasság – 180cm
Mélység – 35cm

A fehér és a vörös árnyalatok élénkítő kombinációja lehetővé teszi az irodahelyiségek modern stílusú elrendezését olyan bútoroknak köszönhetően, mint például egy magasfényű könyvespolc alsó fiókkal. A könyvespolc fehér testei érdekes módon kontrasztosak a magasfényű táblákból készült piros elülső részekkel. Az állvány építésénél használt laminált tábla megnövelt kopásállóságú, ennek köszönhetően a bútorok nagyon hosszú ideig, látható nyomok nélkül használhatók. Az állvány belsejében három polc található, amelyek a kívánt magasságban felszerelhetők, így helyet biztosítanak a dokumentumok tárolásának, amelyek nem férhetnek hozzá illetéktelen személyek és egyéb szükséges irodai kiegészítők számára.

A fehér és vörös árnyalatú, fényes könyvespolc nemcsak az irodahelyiségek funkcionális berendezéséhez szükséges bútordarab, hanem egy érdekes színes akcentus is. Világos, kontrasztos kombináció működik az iroda modern légkörben történő elrendezésében.

- Kopásálló, laminált deszkából készült könyvespolc

 – Az elülső részek Acryl MDF lemezből készülnek. A legmagasabb fényességi szabvány jellemzi őket.

 – Az ajtón belül 4 polc található

 – A polcok saját konfigurációjuk szerint szerelhetők össze, minden polc magasságában 3 rögzítő furat

 – A fiók kihúzható ütközővel ellátott fém hengervezetőn fut

 – Az éleket ABS felni borítja, amely nagy védelmet nyújt a sérülések ellen

 – Önszerelő állvány

 – A szállításhoz mellékelt utasítások

- Garancia 24 hónap

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.