shumee MELLkas K60 6 FEHÉR FEKETE FEKETE, MAGAS SZIGETŰ

shumee MELLkas K60 6 FEHÉR FEKETE FEKETE, MAGAS SZIGETŰ

Száma: 100058452046
Közvetlenül partnerünktől
16 mm-es kopásálló laminált deszkából. Az előlapok és az oldalak BLACK GLOSS ABS éllel vannak ellátva Előlapok 19 mm-es MDF lapból, AKRIL FEHÉR CSILLAGOK Méretek: Hossza – 60cm Magasság – 130cm Mélység – 40cm Egyetlen ház vagy lakás sem nélkülözheti a komódot – ez egy remek bútor, amely lehetővé tes További információ
68 705 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058452046

Leírás

16 mm-es kopásálló laminált deszkából.
Az előlapok és az oldalak BLACK GLOSS ABS éllel vannak ellátva
Előlapok 19 mm-es MDF lapból, AKRIL FEHÉR CSILLAGOK

Méretek:
Hossza – 60cm
Magasság – 130cm
Mélység – 40cm

Egyetlen ház vagy lakás sem nélkülözheti a komódot – ez egy remek bútor, amely lehetővé teszi a különféle tárgyak egyszerű és esztétikus rendezését. Az eredeti, fekete-fehér, magasfényű K60 komód tökéletesen megfelel a modern belső térnek, amelyhez további tárhelyre lesz szükség. Figyelemfelkeltő kialakításának köszönhetően a komód mind a hálószobában, mind az előszobában vagy a nappaliban remekül fog kinézni, a kiválasztott belső tér egyedi díszítésévé válik.

A fiókos szekrény fehér testében 6 fekete fiók található (4 nagyobb és 2 kisebb). A bútordarab 16 mm vastag, kopásálló laminált deszkából, a fiók előlapjai pedig 19 mm-es fekete fényű MDF táblából készülnek. A tetejét, az oldalakat és az elülső részeket tartós ABS felni borítja, ennek köszönhetően a komód rendkívül ellenáll a különféle mechanikai sérüléseknek a normál használat során. A bútorok fiókjai kiváló minőségű fém görgőkön futnak, amelyek évekig biztosítják a sima és csendes fiókokat.

A komódra 24 hónap garancia vonatkozik. Önálló összeszerelésre szánt bútor, ezért a készlet tartalmazza a megfelelő utasításokat.

 – Kopásálló laminált deszkából készült komód
 – 19 mm-es MDF-es akrilfekete fények
 – A fiókok fém görgős vezetőkön futnak
 – Az asztallap, az oldalak és az elülső részek ABS széllel vannak borítva
 – A szekrény funkcionalitását kétféle előlap biztosítja – a felső kettő kisebb, az alsó pedig nagyobb
 – Komód az önszereléshez
 – A szállításhoz mellékelt utasítások
 – Garancia 24 hónap

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.