shumee tömör kelet-indiai rózsafa tárolóláda 80 x 40 x 40 cm

shumee tömör kelet-indiai rózsafa tárolóláda 80 x 40 x 40 cm

Száma: 100043205017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a masszív tárolóláda ideális megoldás lehet otthona rendben tartására. Tökéletes választás párnák, kispárnák, takarók, játékok és egyéb tárgyak tárolására. A tárolóláda tömör kelet-indiai rózsafából készült. A kelet-indiai rózsafa – más néven sheesham vagy paliszander – gyönyörű erezetéről ismert További információ
85 141 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.02 - 2021.8.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043205017

Leírás

Ez a masszív tárolóláda ideális megoldás lehet otthona rendben tartására. Tökéletes választás párnák, kispárnák, takarók, játékok és egyéb tárgyak tárolására.

A tárolóláda tömör kelet-indiai rózsafából készült. A kelet-indiai rózsafa – más néven sheesham vagy paliszander – gyönyörű erezetéről ismert. A megmunkálás minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. Stílusos kialakításának köszönhetően egyszerű, mégis időtlen megjelenéssel bír, amely minden dekorációhoz jól illeszkedik.

A tárolóláda összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: a bútorok színe darabonként változhat, így mindegyik egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Színe: természetes
  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa és alumínium
  • Mérete: 80 × 40 × 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.