shumee tömör mangófa kisszekrény 60 x 35 x 75 cm

shumee tömör mangófa kisszekrény 60 x 35 x 75 cm

Száma: 100043357017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a retró hangulatot árasztó kisszekrény pompás darabja lesz szobája berendezésének. Kilenc fiókkal rendelkezik, melyek ideálisak különféle tárgyak rendezett tárolására. A kisszekrény tömör mangófából készült, mely erős, stabil, tartós és gyönyörű. A kézműves munka is hozzájárul a látványos retró s További információ
69 568 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.09 - 2021.8.11 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043357017

Leírás

Ez a retró hangulatot árasztó kisszekrény pompás darabja lesz szobája berendezésének.

Kilenc fiókkal rendelkezik, melyek ideálisak különféle tárgyak rendezett tárolására. A kisszekrény tömör mangófából készült, mely erős, stabil, tartós és gyönyörű. A kézműves munka is hozzájárul a látványos retró stílushoz. A készítés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte, legyen szó akár a polírozásról, a festésről vagy a lakkozásról. A mangófa egy sűrű és robusztus keményfa, melynek felületén gyönyörű barna vagy arany csíkok és kontúrok találhatók.

Fontos megjegyzés: A bútorok színe darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör mangófa
  • Mérete: 60 × 35 × 75 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • 3 fiókkal
  • FIGYELEM:A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.
  • Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását

    https://bit.ly/3oRGy9N

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.