shumee tömör újrahasznosított fa tárolóláda

shumee tömör újrahasznosított fa tárolóláda

Száma: 100043204250
Közvetlenül partnerünktől
Ez a vidéki stílusú tároló rekesz, tömör újrahasznosított fából készült, ami időtálló kiegészítést ad hozzá az Ön otthonához. Bőséges tárhelyet biztosít a ruháknak, magazinoknak, könyveknek, játékoknak, szerszámoknak és egyéb tárgyaknak. Az rekesz mindkét oldala fogantyúval rendelkezik. A stabil tet További információ
71 799 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043204250

Leírás

Ez a vidéki stílusú tároló rekesz, tömör újrahasznosított fából készült, ami időtálló kiegészítést ad hozzá az Ön otthonához. Bőséges tárhelyet biztosít a ruháknak, magazinoknak, könyveknek, játékoknak, szerszámoknak és egyéb tárgyaknak. Az rekesz mindkét oldala fogantyúval rendelkezik. A stabil tetejű fa doboz használható kávézóasztalként, kanapé asztalként, nappali asztalként, asztalként.

A tárolóláda anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok különböző fafajták jellegzetességeit hordozzák, mint például a tíkfa, az akácfa vagy a mangófa. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

A tárolórekesz teljesen kézzel készített, a kézművesség pedig látványos retró stílusú. A folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal végzik, legyen az újraillesztés, polírozás, festés vagy viaszolás.

Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változhat, így mindegyik tárolóládánk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Méretek: 73 × 39 × 41 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 fogantyúval
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, részlegesen festett és viaszolt
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.