Taranko Polc monacói világítással MO-14 - Barna

Taranko Polc monacói világítással MO-14 - Barna

Száma: 9260000
Közvetlenül partnerünktől
A MONACO MO-14 világítással ellátott, modern polc a dizájn és stílus virágzása. Egy polcból és egy fiókból áll. Barna színében és egyszerű szépségének köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik. Mérete (SzxMéxMa): 70,4×44,2×225,6 cm. Minden méretben benne vannak a lábazatok, amelyek nem részei… További információ
434 972 Ft
Partnerünktől: nabbi

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9260000

Leírás

A MONACO MO-14 világítással ellátott, modern polc a dizájn és stílus virágzása. Egy polcból és egy fiókból áll. Barna színében és egyszerű szépségének köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik. Mérete (SzxMéxMa): 70,4×44,2×225,6 cm. Minden méretben benne vannak a lábazatok, amelyek nem részei a csomagnak, de külön is megvásárolhatók. A vitrin megvilágítása még több pátoszt és nemességet ad hozzá. Felár ellenében a világításhoz távirányítót, szabályozót és elosztót kell beszerezni. Díszítse nappaliját, dolgozószobáját vagy irodáját a Monaco kollekcióval. Az egyszerű dizájn luxus eleganciával kiegészítve határozza meg ezt az egyedülálló kollekciót. Szó szerint túlárad a stíluson, miközben továbbra is modernnek és méltóságteljesnek tűnik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.