KONDELA A polc Noko-Singa 10 - fehér

KONDELA A polc Noko-Singa 10 - fehér

Száma: 9259014
Közvetlenül partnerünktől
A NOKO-SINGA 10 polc egy egyszerű függeszthető fali polc, amely kombinálható a Noko-Singa modellcsalád más elemeivel. A polc remekül kombinálható, hiszen ugyanolyan hosszúságú, mint a Noko-Singa 35 komód és a Noko-Singa 12 TV asztal. A Noko-Singa rendszer egy ágazati összeállítás, amely alkalmas… További információ
14 253 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2022.10.10 - 2022.10.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9259014

Leírás

A NOKO-SINGA 10 polc egy egyszerű függeszthető fali polc, amely kombinálható a Noko-Singa modellcsalád más elemeivel. A polc remekül kombinálható, hiszen ugyanolyan hosszúságú, mint a Noko-Singa 35 komód és a Noko-Singa 12 TV asztal. A Noko-Singa rendszer egy ágazati összeállítás, amely alkalmas nappaliba, hálószobába, tanulószobába, előszobába, étkezőbe vagy dolgozószobába történő elhelyezésre. Semleges fehér-natúr karaktere van, ennek köszönhetően illeszkedik egy modern berendezésű helyiségbe és bárhol, ahol használja praktikus megjelenését. Az összeállítás egy minőségi szlovák terméket, laminált DTD-ből (1,6 cm), fehér színben. Az ajtók és fiókok PVC-ből készült vízszintes kilincsekkel vannak felszerelve, króm színű. A lábak magassága 1,5 cm, a belső polcok anyagának vastagsága 1,7 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.