KONDELA Lábazat Tempo Assistant Új 32 - tölgy sonoma

KONDELA Lábazat Tempo Assistant Új 32 - tölgy sonoma

Száma: 9250019
Közvetlenül partnerünktől
A lábazati TEMPO ASSISTENT NEW 032 alkalmas a Tempo Assistant New 005 gardróbszekrényhez. A lábazat 5 cm-rel megemeli a bútort, ami megakadályozza a por és egyéb szennyeződések lerakódását az alsó részben. A Tempo Assistant New rendszer egy irodai szektor készlet, amely alkalmas irodák,… További információ
6 881 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2022.10.10 - 2022.10.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9250019

Leírás

A lábazati TEMPO ASSISTENT NEW 032 alkalmas a Tempo Assistant New 005 gardróbszekrényhez. A lábazat 5 cm-rel megemeli a bútort, ami megakadályozza a por és egyéb szennyeződések lerakódását az alsó részben. A Tempo Assistant New rendszer egy irodai szektor készlet, amely alkalmas irodák, tanulószobák, iskolai tantermek vagy tárgyalók berendezésére. Laminált DTD-ből készült minőségi szlovák termék sonoma tölgy színváltozatban, míg más színekben is kapható. A készlet egyes elemeit ABS élek és fém fogantyúk egészítik ki.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.