keeeper Bea tároló doboz, 9 l
2 156 Ft 1 990 Ft

keeeper Bea tároló doboz Air Control renszere friss levegőt juttat a doboz belsejébe, így ideális ruhák, kiegészítők, cipők tárolására. Áttetsző műanyag kialakításával könnyen áttekinthetővé teszi a benne tárolt dolgokat. Praktikus méretének köszönhetően bárhol elfér.

keeeper Bea Tároló doboz, 18 l
2 726 Ft 2 490 Ft

Keeper Bea Tároló doboz kiválóan alkalmas használati tárgyai praktikus és helytakarékos tárolására. Az egyedi Air Control rendszer biztosítja a friss levegő áramlását. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú. Kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható, elhelyezhető szekrényben, ágy alatt vagy polcon is.

BRILANZ Rattan tároló doboz, 15 l
3 253 Ft 1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brilanz Rattan tároló doboz 15 literes űrtartalmával a praktikus tárolást, raktározást szolgálja. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Két fülének köszönhetően könnyedén szállítható, akár szállíthat is benne kisebb, könnyebb dolgokat. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

Heidrun Dragon box Tárolódoboz, 3 x 30 l
4 990 Ft 4 190 Ft

Kiárusítás

Heidrun Dragon box Tárolódoboz kiváló választás garázsba, műhelyekbe és egyéb olyan helyiségekbe, ahol extra tárolóhelyre van szükség. A dobozok térfogata egyenként 30 liter, erős és tartós műanyagból készültek. Praktikus, felhajtható fedéllel rendelkeznek, melyek klippekkel záródnak.

Heidrun Tex tárolódoboz 70 l, 3 db
9 990 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Heidrun nagy tárolódoboz 70 l űrtartalommal hasznos lehet az egész háztartásban. Akár a szezonális ruhatárunk nagyobb darabjainak tárolására, gyermekjátékok vagy a garázsban levő tárgyak elraktározására. Az átlátszó műanyag biztosítja, hogy mindent rögtön megtaláljon, és ne kelljen sokáig keresgélnie.

Rotho Tárolódoboz Arco 19 l
2 290 Ft

műanyag tárolódoboz 19 l űrtartalmú, kényelmesen tárolhatsz benne kisebb, jelenleg szükségtelen dolgokat. Átlátszó kivitelezésének hála könnyedén láthatod, mi rejtőzik a dobozban, így nem fogsz időt vesztegetni a keresgéléssel.

CURVER Tároló doboz Rattan Style 72 l krémszínű
7 090 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Curver Rattan Style tárolódoboz fedeles, amely szilárd csatokra zárható. Attraktív formatervezésű rattan fonású **és **lekerekített sarkakkal rendelkezik, így használata biztonságos a gyerekszobában is

Heidrun Tex tárolódoboz, 48 l, 3 db
8 390 Ft 5 690 Ft

Heidrun átlátszó tárolódoboz egy ** 48 l űrtartalommal** rendelkezik és szilárd műanyagból van gyártva. Tökéletes segédeszköz nemcsak ruházat tárolására, hanem játékok, szerszámok és minden olyan tárgy raktározására, amelyre éppen nincs szüksége. Átlátszó kivitelezésnek köszönhetően látható a tároló tartalma.

CURVER Rattan Style 72 l tárolódoboz
6 790 Ft

A Curver Rattan Style tárolódoboz fedeles, amely szilárd csatokra zárható. Attraktív rattan fonású és lekerekített sarkakkal rendelkezik, így használata biztonságos a gyerekszobában is.

Heidrun Dragon tárolódoboz klipekkel, 100 l, 2 db-45%
14 590 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Dragon tárolódoboz legnagyobb verziója 100 l térfogatú és a hagyományos egyszínű kivitelezéstől eltérően két klippsegítségével a fedelet össze tudja kapcsolni, így a manipuláció során semmi nem eshet ki a dobozból.

Heidrun Dragon tárolódoboz, 60 l, 3 db
9 390 Ft 7 490 Ft

Kiárusítás

A nagyon kedvelt Heidrun tárolódoboznak, amelynek kétszárnyú fedélnyitása van, amelynek köszönhetően nem kell az egész fedelet levenni. A doboz ** 60 l űrtartalmú, és ellenálló átlátszó **műanyagbólkészült.

CURVER Rattan Style 43L Tároló doboz
5 690 Ft

CURVER Rattan Style 43L Tároló doboz. 43 literes űrtartalom, műanyag rattan hatású kivitel, könnyen nyitható tetővel, elegáns krém színben.

Rotho Arco Tárolódoboz, 25 l
2 490 Ft

Rotho Arco tárolódoboz segítségével könnyedén rendszerezheti otthoni dolgait. Bármilyen belső térben remekül mutat egyszerű kialakításának köszönhetően. A fedéllel rendelkező doboz könnyen áthelyezhető a lakás egyik pontjából a másikba. Átlátszó megvalósítása lévén könnyen megállapíthatjuk, hogy mit is tárolunk benne.

Heidrun Dragon tárolódoboz, 100 l, 2 db-44%
13 390 Ft 7 390 Ft

Kiárusítás

AHeidruntárolódoboz 100 literűrtartalmú és a fedele két szárnyra van felosztva, melyek önállóan nyithatók. Az ellenálló műanyagbólkészült doboz ideális a gyermekjátékok rendszerezéséhez éppúgy, mint a téli ruháknak vagy éppen a műhelybe.

Heidrun A4 2 fiókos tároló
4 090 Ft 2 890 Ft

Heidrun 2 fiókos tároló kiváló minőségű műanyagból készült tárolóállvány, hozzá tartozó 2 db átlátszó tárolódobozzal. Egyszerűen karbantartható. Tetején apró kiegészítők, szerszámok és csavarok tárolhatók. Praktikus, jól kihasználható tároló. A lakás bármelyik helyiségébe ideális, de műhelyben vagy garázsban is használható.

Heidrun Dragonbox 42L 1652-32%

Heidrun Dragonbox 42L 1652

Értékelés: 4
2 490 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

Kiváló minőségű, műanyag, háztartási tárolódoboz 1652,szétpattintható, osztott tetővel. Rendkívül praktikus, minden háztartásba ideális választás. Átlátszó, így könnyen megtaláljuk, felismerjük a benne tárolt dolgokat.

CURVER RATTAN Szögletes Tárolókosár, Krém
3 427 Ft 2 490 Ft

Curver RATTAN Szögletes tárolókosár egy műanyag, fedél nélküli, különleges „lyukacsos-fonott“ kialakítású tárolókosár, melynek elsődleges előnye hagyományos társaival szemben, hogy a légáramlásnak köszönhetően nem dohosodik vagy fülled be a tárolt anyag. Két füle egyszerű hordozhatóságot biztosít. Alkalmazható használati tárgyak tárolására, vagy csak egyszerű design-elemként is. Elhelyezhető fürdőszobában, nappaliban, hálószobában, szinte bármely helyiségben megállja helyét.

Heidrun Rattan tároló doboz, 20 l
2 490 Ft 1 890 Ft

Kiárusítás

Heidrun Rattan tároló doboz modern kialakításával és 20 literes űrtartalmával kisebb tárgyak, például magazinok tárolására szolgál. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

Rotho Country Tárolódoboz, 14 l
3 487 Ft 2 690 Ft

Rotho Living tárolódoboz segítségével könnyedén rendszerezheti otthoni dolgait vagy éppen zöldségek és gyümölcsök tárolására is használhatja rattanos tervezése révén. Bármilyen belső térben remekül mutat egyszerű kialakításának köszönhetően. A tároló 2 darab, fogásra kialakított füllel is rendelkezik, így könnyen mozgatható otthona bármelyik pontjára.

Heidrun Doboz Kubrik 75 l

Heidrun Doboz Kubrik 75 l

Értékelés: 4,5
4 690 Ft 3 790 Ft

Kiárusítás

kerekekkel ellátott praktikus tárolódoboz 75 liter űrtartalmú, így számos dolog elfér benne. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és áthelyezhető. Kissé áttetsző műanyag doboz színes kapcsos fedéllel egészül ki.

Kis Clipper 58,4 l-es tárolódoboz
5 490 Ft

KIS Clipper tárolódoboz minden háztartás praktikus kiegészítő eleme. A műanyag tárolódoboz szabadon felhasználható, 58,4 literes űrtartalma nagy helyet biztosít ruhák és egyéb hasznos holmik tárolására. A csatos tetővel ellátott műanyag doboz könnyen átlátható átlátszó oldalainak köszönhetően.

CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 45 l fedéllel zöld
5 090 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus tárolódoboz Curver ESSENTIALS minden háztartásban jól ki lesz használva. A dobozt szervezőként is kihasználhatod különböző dolgok tárolására, vagy mind stílusos kiegészítőt a belső térben. A mellékelt fedél védi a doboz tartalmát a szennyeződéstől és a portól.

Rotho Tárolódoboz Systemix Tower XS
3 190 Ft

A négy fiókos tárolódoboz külön is használható, vagy tárolórendszer hozható létre belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de apró gyermek játékokra is.

CURVER Handy box 6L átlátszó
1 190 Ft 990 Ft

Kiárusítás

A műanyag 6 l-es tárolódoboz a Handy sorozatból a Keter cégtől, ami sokoldalú segítőtársaddá válik. Otthon, az irodában, az iskolában vagy akár a rendelőben is jól jön majd, mindenhol ahol rendbe szeretnéd tartani az apróságaidat. Az átlátszó színe biztosítja, hogy mindig tudni fogod, hogy mit tárolsz a dobozban.

Mazzei SPACE Tárolódoboz, 34 liter
3 490 Ft

Mazzei SPACE Tárolódoboz egy áttetsző, műanyag, 34 liter térfogatú tárolódoboz, mely kiválóan alkalmas használati tárgyai praktikus és helytakarékos tárolására. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú. Kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható, elhelyezhető szekrényben, ágy alatt vagy polcon is.

CURVER Handy box 4L átlátszó
990 Ft 790 Ft

Kiárusítás

A műanyag 4 l-es tárolódoboz a Handy sorozatból a Keter cégtől, ami sokoldalú segítőtársaddá válik. Otthon, az irodában, az iskolában vagy akár a rendelőben is jól jön majd, mindenhol ahol rendbe szeretnéd tartani az apróságaidat. Az átlátszó színe biztosítja, hogy mindig tudni fogod, hogy mit tárolsz a dobozban.

Compactor Anton összecsukható tároló doboz - karton, fehér / szürke
2 890 Ft 2 190 Ft

Az ** Anton tárolódoboz** fedéllel a mindent eltárol, amit nem szeretnél szem előtt tartani. Mérete miatt alkalmas szekrényekben, polcokban és fiókokban való tárolásra. A fogantyúk gondoskodnak arról, hogy nagyon könnyen kihúzhasd és szállítsd.

CURVER Infinity tárolódoboz 45 l-28%
4 590 Ft 3 290 Ft

Kiárusítás

Curver tárolódoboz az Infinity kollekcióból 45 l űrtartalommal, műanyagból készült. A praktikus fedél védi a tárolt tartalmat a szennyeződésektől, az oldalsó markolat pedig megkönnyíti a manipulációt.

CURVER Style2 Rattan hatású tároló kosár, L
4 987 Ft 3 490 Ft

Curver rattan tároló kosár kiváló választás azoknak, akik egy elegáns és stílusos darabbal szeretnék feldobni a szoba hangulatát. Rendkívül praktikus, hiszen könnyedén tárolható benne bármilyen személyes tárgy, az oldalán található lyukak pedig biztosítják a légáramlást. Két fogantyú található rajta, így könnyedén szállítható, anyagának köszönhetően pedig hosszú ideig megőrzi újszerűségét.

Westside Nagy fonott kosár

Westside Nagy fonott kosár

Értékelés: 5
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Westside Nagy fonott kosár hajlékony fűzfavesszőből készült, így nem törik. A laza fonásnak hála tökéletesen alkalmas zöldségek, gyümölcsök, sütemények tárolására, hiszen könnyedén szellőzik. Elhelyzethetünk benne apró emlék- és használati tárgyakat is. Hagyományos formájának és színének köszönhetően bármilyen stílusú lakás díszítőelemévé válhat.

CURVER Kerekes multiboxx, 100 l, átlátszó
6 890 Ft

Nagy és átlátszó doboz, amely ideális a téli ruhák tárolására. A felső fedél mindkét irányból való kinyitása lehetővé teszi a fedél levétele nélküli hozzáférést és a négy kerék segít a könnyebb manipulációval.

Heidrun Rattan tároló doboz, 40l
2 990 Ft 2 390 Ft

Kiárusítás

Heidrun Rattan tároló doboz 40 literes űrtartalmával a praktikus tárolást, raktározást szolgálja. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Könnyen szállítható, akár szállíthat is benne kisebb, könnyebb dolgokat. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

CURVER tárolódoboz Nuance M fehér
2 890 Ft 2 290 Ft

Praktikus tárolódoboz fehér színben, ami megkönnyíti a rakodást. Az M méretű Box Nuance a Curver márkától a rattanra hasonlító könnyű anyagból készült. A dobozt rendszerezőként, tárolóként és megőrzőként a mindennapi használati tárgyaidra.

Kis Tárolódoboz Omni Latch Box XL 60 l-29%
4 390 Ft 3 090 Ft

Kiárusítás

60 liter űrtartalmú doboz, mely átlátszó műanyagból készült. Az alján kerekekkel ellátott a könnyű kezelhetőség érdekében. A fedelet kék csatok rögzítik, amelyek megvédik a fedelet a leeséstől.

Heidrun Dragon Tároló doboz, 3x 24 l
4 490 Ft 3 390 Ft

Kiárusítás

A Heidrun Dragon Tároló doboz, 3× 24 l kiváló minőségű műanyagból készültek. Ha épp nem tárolunk benne semmit, a dobozok egyszerűen, egymásba téve eltehetők. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhol elfér.

Orion Kézitáska rendszerező 3 emeletes
3 090 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

Rendszerező lakásba táskák és kézitáskák rendszerezésére kisebb tárgyak tárolásának lehetőségével. Horogra rögzítve, melyet a ruhatartó állványra, a szekrény belsejébe vagy az előszoba bútor tartójára akaszthatsz. 105 cm magasságával szépen másolni fogja a szomszédos falat és ezáltal nem foglal annyi helyet a szoba felé. A 3 emeletes Orion kézitáska rendszerező fém és polipropilén kombinációjával készült.

CURVER Brit zászló Tároló doboz, L
3 090 Ft

Curver Brit zászló tároló doboz, kialakításának és nagy méretének köszönhetően ideális a fényképek, iratok és egyéb dokumentumok tárolására. A lekerekített sarkok, és a brit zászló, akár a szoba egyik meghatározó elemévé is teheti. A minőségi polipropilén anyaghasználat garancia a hosszú élettartamra.

BRILANZ Rattan tároló doboz fedéllel 15 l, 30 x 30 x 27,5 cm
2 021 Ft 1 990 Ft

Műanyag fedeles tároló doboz 15 l térfogattal, rattan kivitelezésben. Ügyes kisegítő háztartásába vagy szobájába például a játékok tárolására. A doboz műanyagból készül, ami ellenállóvá teszi és hosszú élettartamot biztosít neki.

CURVER Tárolódoboz INFINITY 4,5 l újrahasznosított műanyagból, zöld
1 390 Ft

Újdonság

A Curver Tárolódoboz INFINITY 4,5 l újrahasznosított műanyag sötétszürke egy praktikus tárolódoboz egyszerű vonalvezetéssel, amit a skandináv stílus inspirált. Használhatod a fürdőszobában, a ruhásszekrényben és a konyhában is. A fogantyúi úgy lettek megtervezve, hogy ne foglaljanak helyet. Ennek köszönhetően a tárolódoboz hatékonyan kitölti a helyet a polcokon.

Heidrun Rattan tároló doboz, 10 l
2 675 Ft 2 090 Ft

Heidrun Rattan tároló doboz modern kialakításával és 10 literes űrtartalmával kisebb tárgyak, például magazinok tárolására szolgál. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Könnyen szállítható, akár szállíthat is benne kisebb, könnyebb dolgokat. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

keeeper Bea Tároló doboz, nagy, 30 l
3 297 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keeper Bea Tároló doboz kiválóan alkalmas használati tárgyai praktikus és helytakarékos tárolására. Az egyedi Air Control rendszer biztosítja a friss levegő áramlását. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú. Kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható, elhelyezhető szekrényben, ágy alatt vagy polcon is.

Rotho Tárolódoboz Systemix Tower S
3 490 Ft

A három fiókos tárolódoboz külön is használható, vagy tárolórendszer hozható létre belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de apró gyermek játékokra is.

CURVER Handy box 9L átlátszó
1 290 Ft 990 Ft

Kiárusítás

9 literes átlátszó tároló doboz a Curver Handy box márkától, melyet elhelyezhetsz otthonodban, az irodában vagy a rendelőben. Semleges megjelenésének köszönhetően ideális bármilyen belső térhez dizájnra való tekintet nélkül. Átlátszó külsejének köszönhetően mindig láthatod a tartalmát.

Rotho Tárolódoboz Compact 13 l-28%
2 490 Ft 1 790 Ft

Kiárusítás

13 l kapacitású tárolódoboz kiváló minőségű műanyagból készült, átlátszó kivitelezésének hála könnyedén felismerhető, mi található a dobozban. A fedél védi a tartalmaz a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánt kinyílással szemben. A doboz A4 formátumnak megfelelő.

CURVER London Tároló doboz, L
3 112 Ft 2 690 Ft

Curver London tároló doboz, kialakításának és nagy méretének köszönhetően ideális a fényképek, iratok és egyéb dokumentumok tárolására. A lekerekített sarkok, és a csodás londoni látkép, akár a szoba egyik meghatározó elemévé is teheti. A minőségi polipropilén anyaghasználat garancia a hosszú élettartamra.

CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 45 l fedéllel lila
5 090 Ft 3 290 Ft

Praktikus tárolódoboz Curver ESSENTIALS minden háztartásban jól ki lesz használva. A dobozt szervezőként is kihasználhatod különböző dolgok tárolására, vagy mind stílusos kiegészítőt a belső térben. A mellékelt fedél védi a doboz tartalmát a szennyeződéstől és a portól.

CURVER Knit kosár 19l

CURVER Knit kosár 19l

Értékelés: 5
3 090 Ft 2 190 Ft

A Curver Knit kosár műanyag 19 literes kosár exkluzív kötött mintával kisebb tárgyak tárolására. Elegáns, modern megjelenése mellett praktius és ergonómikus kialakítású. Az Ön otthonából sem hiányozhat!

Heidrun Dragon box ONE 72 l

Heidrun Dragon box ONE 72 l

Értékelés: 3,5
3 790 Ft 3 090 Ft

Műanyag doboz Dragon ONE 72 l a Heidrun márkától tárolásra alkalmas.