Társasjáték

Paraméterek meghatározása
Ravensburger Minecraft HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
Ravensburger Minecraft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
HASBRO Pictureka HU HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
HASBRO Pictureka HU

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165 HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165

Tégy egy utazást a világ körül és látogass el izgalmas helyekre! Az utazásról szóló feljegyzéseket a bélyegző zsetonok segítségével a játéktáblán tárolhatod. Vár a világ! A játékosok körbejárják a törölhető táblát, különböző helyekre látogatnak el, és igyekeznek esélykártyákat szerezni.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal
Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal

Nyolc klasszikus egyszerű játék a 3D-s Mancs őrjárat főhadiszállás stílusában, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Válassz és játssz együtt olyan játékokat, mint például a bingó, a dáma és a sakk. Kiváló családi ajándék hosszú együtt töltött estékhez.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
Újdonság
Mormark Oktató társasjáték, Montessori - EDUFUN Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal
Mormark Oktató társasjáték, Montessori - EDUFUN

Nem csak a fantáziadús játékra ösztönöz, hanem a 3 és 6 év közötti kisgyermekek finommotoros készségeit is fejleszti. Ezen kívül rendelkezik egy Rishivel, amely tisztítja a rendszert.

Átvehető akár: 2023.9.29 - 2023.10.2

Partnerünktől: Mormark
HASBRO Monopoly - A rossz veszteseknek Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal
HASBRO Monopoly - A rossz veszteseknek

Vágj bele, legyél „SZEGÉNY”, szerezzél speciális érméket, és váltsd be őket úgy, hogy NAGYOBB és JOBB előnyt szerezzél. A vereség csak a kezdet! Ez a Monopoly játék klasszikus változata, ahol érdemes „szegénynek“ lenni. A játék új vigasz érméket és új Esély és Pénztár kártyákat tartalmaz. Elsőként jelenik meg a játékban a Mr. Monopoly figura, amelyeknek köszönhetően a játékos előnyökhöz jut a játékban.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
HASBRO Jenga Classic Társasjáték HASBRO Star Wars The Mandalorian The Child - magyar verzió
HASBRO Jenga Classic Társasjáték

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
HASBRO Star Wars The Mandalorian The Child - magyar verzió HASBRO Star Wars The Mandalorian The Child - magyar verzió
HASBRO Star Wars The Mandalorian The Child - magyar verzió

Merüljön el a Star Wars világában és ismerd meg Baby Yodát első kézből a Monopoly című társasjátékkal a The Mandalorian The Child Star Wars kiadásában. Megvásárolhatod a Disney sorozatból jól ismert menedékházakat és házakat. Úgy kereskedj velük, hogy minden ellenfeled legyőzd. A játékosok minden bizonnyal élvezni fogják a tematikus figurákat és kártyákat Camtono-t vagy Bounty Puck-ot. Baby Yoda végigvezet a játékon, és úgy érzed majd, hogy részese vagy ennek a legendás Csillagok háborúja-sorozatnak.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Pokémon labirintus HASBRO Star Wars The Mandalorian The Child - magyar verzió
Ravensburger Pokémon labirintus

Készüljetek fel a Pokémonvadászatra, vigyázzatok! Mindenféle Pokémon bujkált ebben az őrült labirintusban. A Pokémonokkal, Pikachuval, Bulbasaurral, Charmanderrel és Squirtle-lel együtt ügyesen mozogj a labirintus ösvényein, hogy minél gyorsabban elkapd a szörnyeket. A játék célja világos: Kapj el minél többet!

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
HASBRO Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás - HU HASBRO Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás - HU
HASBRO Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás - HU

A Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás egy teljesen új érintésmentes kártyával tele bónuszokkal és jutalmakkal. Vedd elő a bankkártyád és válassz egy jutalmat! Minden kártya lehetővé teszi a játékosoknak, hogy jutalmakat szerezzenek minden körben, például gyorsan mozoghassanak a játéktáblán, vagy bónuszokat szerezzenek minden egyes vásárláskor. Húzz a jutalomcsomagból, a még több bónuszért! De vigyázz a csalásokra, amelyek lehetővé teszik a többi játékos számára a jutalmak és attribútumok lopását.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL
Luxma Asztalifoci készlet 6008-as rugókon HASBRO Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás - HU
Luxma Asztalifoci készlet 6008-as rugókon

Asztalifoci készlet 6008-as rugókon

Átvehető akár: 2023.9.29 - 2023.10.2

Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.
Akció
HASBRO Monopoly Junior Peppa Malac HASBRO Monopoly Super elektronikus bankkártyás kiadás - HU
HASBRO Monopoly Junior Peppa Malac

A népszerű társasjáték a Monopoly Junior egy speciális változata, amely a Peppa Malac című népszerű sorozat aranyos szereplőiről szól. A játékmechanizmust, grafikákat, motívumokat és zsetonokat Peppa Malac és állatbarátai ihlették. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük a gyors tempójú játék során.

Átvehető akár: 2023.9.28

Partnerünktől: MALL