Társasjáték

Paraméterek meghatározása
Ravensburger Minecraft HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
Ravensburger Minecraft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Akció
HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165 HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165

Tégy egy utazást a világ körül és látogass el izgalmas helyekre! Az utazásról szóló feljegyzéseket a bélyegző zsetonok segítségével a játéktáblán tárolhatod. Vár a világ! A játékosok körbejárják a törölhető táblát, különböző helyekre látogatnak el, és igyekeznek esélykártyákat szerezni.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Akció
HASBRO Twister Társasjáték 2020 HASBRO Monopoly Utazás a világ körül HU F4007165
HASBRO Twister Társasjáték 2020

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Rubik Rubik kocka 3x3 Shopdbest POP-IT Konzol Szórakozáshoz és Tanuláshoz: Egyedi Játék a Stresszoldáshoz és Reflexek, Memória és Koncentráció Fejlesztéséhez
Rubik Rubik kocka 3x3

A világhírű Rubik-kocka 3×3-as klasszikus változata. A Rubik-kocka egy népszerű logikai játék, amely 1974-ben jött létre Magyarországon. A kockát színes darabokból építik fel, amelyeknek elmozdításával lehet változtatni a színeik elrendezését. A cél az, hogy az egyes oldalak egyszínűek legyenek. A Rubik-kocka világszerte népszerű és számos versenyen játszák. Míg néhány ember csak szórakozásképpen játszik a Rubik-kockával, mások a kihívások és a logikai gondolkodás fejlesztésére használják.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Újdonság
JOJOY® Asztali játék, 20 mágneses figura, 2+ játékos - MAGTACTIC Shopdbest POP-IT Konzol Szórakozáshoz és Tanuláshoz: Egyedi Játék a Stresszoldáshoz és Reflexek, Memória és Koncentráció Fejlesztéséhez
JOJOY® Asztali játék, 20 mágneses figura, 2+ játékos - MAGTACTIC

A játék segíti a gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a csapatmunkát is. Ideális választás a baráti összejövetelekhez vagy az irodai szünetekhez, szórakozást és kikapcsolódást hoz létre.

Átvehető akár: 2024.7.17 - 2024.7.18

Partnerünktől: Mormark
Újdonság
VIVVA® Tarot kártya készlet (78 kártya), tarot jóslás egyszerűen, kártya jóslás otthon, minőségi cigány kártyák | ARCAN VIVVA® Tarot kártya készlet (78 kártya), tarot jóslás egyszerűen, kártya jóslás otthon, minőségi cigány kártyák | ARCAN
VIVVA® Tarot kártya készlet (78 kártya), tarot jóslás egyszerűen, kártya jóslás otthon, minőségi cigány kártyák | ARCAN

ARCAN Tarot Készlet: Tapasztald meg a Tarot kártyák misztikus világát az ARCAN cigány kártya készlettel! Fedezd fel a 78 kártya varázslatos képeit, amik segítik a tarot jóslást, így mély kapcsolatot teremtenek Önmagaddal és a jövőddel.

Átvehető akár: 2024.7.17 - 2024.7.18

Partnerünktől: Mormark
Mattel UNO Showdown VIVVA® Tarot kártya készlet (78 kártya), tarot jóslás egyszerűen, kártya jóslás otthon, minőségi cigány kártyák | ARCAN
Mattel UNO Showdown

Az UNO® Showdown™ egy lebilincselő kártyajáték, amelyet mindenki szeret, ugyanakkor garantálja a váratlan izgalmakat kártyázás közben! Nyomd meg elsőként a kart, amikor a háttérvilágítással ellátott UNO® Showdown™ jel kialszik. A leggyorsabb játékos megnyeri a konfrontációt és repülő kártyákat küld ellenfeleinek az UNO® Showdown™ egységből!

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű

Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
HASBRO Szélhámosok Kiadás Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
HASBRO Szélhámosok Kiadás

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Akció
Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
Spin Master Mancs őrjárat irányítótorony tele játékokkal

Nyolc klasszikus egyszerű játék a 3D-s Mancs őrjárat főhadiszállás stílusában, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Válassz és játssz együtt olyan játékokat, mint például a bingó, a dáma és a sakk. Kiváló családi ajándék hosszú együtt töltött estékhez.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL