HASBRO Monopoly Fortnite Angol változat
7 860 Ft 6 860 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, ezt a változatot azonban a Fortnite videojáték inspirálta. Így a játékban nem csak az a lényeg, hogy minél több telket vagy ingatlant tudj magadénak, esetleg béreld azokat, hanem mindenekelőtt a túlélésért küzdesz! A Monopoly Fortnite társasjáték lényege a környezet feltárása, az ellenfelek elleni küzdelem és a vihar zsugorodó területeiből való menekülés.

Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 380 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

Spin Master Paw Patrol hagyd el Chase-t játék
3 420 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Minden kis Paw Patrol rajongó kiváló szórakozást élhet át ezzel a hagyományos játékkal, ahol jégdarabokat kell kinyomkodni a játékterületről kalapáccsal úgy, hogy Chase figura ne essen le.

HASBRO Társas játék; Operáció: Kis kedvencek
8 000 Ft 6 860 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Auuu! Segíts Sam kutyájának, hogy meggyógyuljon! Sam kutyája mindent megevett, ami csak az útjába akadt, így minden kis tárgy a gyomrában kötött ki. A játékosok olyan eszközöket használnak, amelyek felfedezik a tárgyakat a kutyus hasában, így az emésztőrendszerből könnyen eltávolíthatók. De figyelem! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni, ahogy a tárgyak vándorolni kezdenek az orvosi eszközök segítségével, ha nem, akkor a kutya hangot ad ki, és a játékos befejezi a küzdelmet. Ha egy tárgyat sikeresen eltávolítottál, akkor egy kedves ugatás lesz a jutalmad.

Woody Jenga, Színes

Woody Jenga, Színes

Értékelés: 4,6
3 000 Ft

A Woody Jenga az egyik legszórakoztatóbb játék, mellyel közösen játszhat felnőtt és gyerek. A játék 54, fa lapocskát tartalmaz, melyből színes torony építhető. A Jenga fejlesztii a gyerekek kézügyességét és kombinációs kézségét.

HASBRO Rizikó-21%

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 10 570 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 790 Ft

Akció

Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Piatnik Tick Tack Bumm kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 390 Ft

Akció

Tick Tack Bumm-2013 tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,5
9 320 Ft

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

Mattel Scrabble: Tanuljunk angolul!-78%
9 550 Ft 2 050 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Scrabble: Tanuljunk angolul! segít a szókészlet fejlesztésében. Az üres keresztrejtvényre emlékeztető táblán a játékosok véletlenszerűen kapott betűkből raknak ki szavakat. Minden betű saját pontértékkel rendelkezik, minden sikeresen kirakott szóért a játékosok pontokat kapnak. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.

HASBRO Monopoly Junior - HU

HASBRO Monopoly Junior - HU

Értékelés: 4,8
6 850 Ft

A Monopoly Junior egy speciális változata az ingatlanforgalomról szóló játékok közül. Most még több pénzt kaphatsz, mint amit valaha elképzeltél! Nagyszerű és rugalmas gyerekjáték.

Spin Master Klasszikus családi társasjáték - 10 játék
8 490 Ft

Ezzel a 10 klasszikus társasjátékot tartalmazó készlettel rengeteg szórakozásban lesz része akár családjával vagy barátaival játssza. A készlet egy praktikus fadobozban van elhelyezve, amelyen a játékmezők is megtalálhatók.

HASBRO Monopoly Junior Electronic Banking-22%
8 890 Ft 6 860 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Hasbro Monopoly Junior Electronic Banking Társasjáték kimondottan gyermekek számára készült, segítségével megtanulhatnak a pénzzel bánni és befektetéseket kötni. A játék a terminál és a hitelkártyák segítségével gyorsabb és szórakoztatóbb.

Piatnik Tick Tack Bumm - Junior Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 390 Ft

Akció

Tick Tack Bumm tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

Piatnik Activity - My First Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 790 Ft

Akció

Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

Mattel UNO Kártyajáték-23%

Mattel UNO Kártyajáték

Értékelés: 4,9
3 030 Ft 2 320 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Mattel UNO Kártyajáték a mai napig az egész világon népszerű játék, így könnyedén a család vagy baráti társaságok kedvence lesz. A játék szabálya nagyon egyszerű, színre színt, számra pedig számot kell tennünk. Az a játékos nyer, akinek elfogy a kártyája, azonban az utolsó lap előtt ne felejtük el bemondani, hogy UNO.

Piatnik Activity Family Classic Társasjáték
5 750 Ft 5 390 Ft

Akció

Az Activity Family Classic egy szórakoztató játék, melyben a Family és a Junior kártyákkal az egész család együtt játszhat! Az Activity Family közös játékélményt és hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba.

Piatnik Activity Irkafirka - Magyar nyelvű
5 350 Ft 4 990 Ft

Akció

Piatnik Activity Irkafirka az Activity család új tagja. A játék során két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a feladványt lerajzolni, akkor dupla pontot kapsz, ellenkező esetben fele annyi pont jár. A játék felhőtlen szórakozást nyújt minden játékos számára.

Piatnik Rummikub Twist new boksz társasjáték - Magyar nyelvű
6 300 Ft

Fiatalos megjelenés, lendületes játékmenet a különleges Twist szabályokkal! Ki rakja le elsőként az összes játékkövét egy érvényes kombinációban? A háromféle új joker új lehetőségeket hoz a játékba. A hagyományos jokerlap mellett megjelenik a Színváltó-Jokerlap, a Tükör-Jokerlap és a Dupla-Jokerlap is! Az alkatrészek új, formatervezett kialakítása kényelmesebbé teszi a játékot. Aki elsőként rakja le az összes játékkövét, az nyer.

Ravensburger 204991 Labyrinth Junior Disney Jégvarázs 2
8 690 Ft 6 850 Ft

Ki fogja megtalálni az utat a labirintusból, ahol a bátor nővérek, Anna és Elsa, vagy a vidám Olaf hóember vannak a Disney Jégvarázs 2 filmből? Okosan és ügyesen tologasd a kártyákat a labirintusban, és új útvonalak fognak számodra megnyílni, ahol egy pillanattal ezelőtt falak voltak.

Piatnik Tick...Tack...Bumm Party Edition - Magyar nyelvű
6 020 Ft 5 390 Ft

Akció

A régről jól ismert Tick…Tack…Bumm játék, új köntösben, 4 teljesen új kategóriával!. Az egyik például, hogy gondolkoznunk kell híres emberek nevén, vegyes betűkből képzett szavakon, összetett szavakon, miközben ketyeg a bomba! Aki nem tud válaszolni, megkapja a kártyát. A nyertes az a játékos, akinek a legkevesebb kártyája lesz.

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
16 000 Ft 15 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

Spin Master Klasszikus fából készült sakk
3 830 Ft

A sakk hagyományos kétszereplős asztali játék, amely a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt szórakoztató már generációk óta. Segít a logikus és stratégiai gondolkodás fejlesztésében.

Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
4 270 Ft 4 100 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

Értékelés: 4,9
2 940 Ft 2 730 Ft

Akció és szórakoztató kártyajáték. A Ligretto Zöld a népszerű Ligretto játék színes változata. A játékosok megpróbálják a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáiktól, természetesen mindenki egyszerre játszik, azért nincs feszültség.

EFKO Pimasz majmok
4 270 Ft 3 690 Ft

Ne engedd a pimasz majmoknak, hogy gúnyt űzzenek belőled. Üss a körmükre! Ebben a játékban ez meg van engedve. Szórakoztató játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, amely edzi figyelmességedet és reakcióidődet.

BONAPARTE Grabolo Társasjáték
2 790 Ft 2 730 Ft

Bonaparte Grabolo Társasjáték kiváló szórakozást nyújt a legkisebbektől kezdve az egész család számára! Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhova, akár egy hosszabb utazásra is. Igazán strapabíró, ráadásul vízálló, műanyag kártyákkal rendelkezik. Reflex, koncentráció, memória jellemzi az egész játékot. Játékszabály: A két dobókocka meghatározza a szín- és számkombinációt, amire minél gyorsabban kell reagálni. A kezdő játékos mindkét kockával dob, így egy színből és számból álló kombinációt kap (pl. zöld és 6). Ezt követően a játékosok igyekeznek minél gyorsabban a megfelelő, asztalra kihelyezett kártyára (ezesetben zöld 6-os). Akinek ez elsőként sikerült, felveszi az adott lapot, és maga elé teszi. Ha nincs az asztalon az adott kártya, tipp következik, hogy kinél lehet (magunkra is lehet tippelni). Rossz tipp esetén egy kártyát vissza kell tennie a tippelőnek. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjti az előírt kártyaszámot.

HASBRO Pictureka HU-29%

HASBRO Pictureka HU

Értékelés: 4,7
4 680 Ft 3 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

Rubik Rubik kocka Duo szett (2x2x2 és 3x3x3)-33%
6 160 Ft 4 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Duo szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 2 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Ravensburger Az én első La Cucaracha-m
14 040 Ft 10 550 Ft

Szülőnek lenni teljes munkaidejű feladat! Az idő rohan és a kis svábbogarak nagyon éhesek. Segíts a svábnak a lehető leggyorsabban megetetni a kis bogarakat! Oszd szét az ételt. Etesd meg a kis svábbogarakat. Légy gyors! Mindenki jóllakott? Nyertél!

Piatnik Honeycombs

Piatnik Honeycombs

Értékelés: 4,7
5 480 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

** A Honeycombs ** szórakoztató az egész család számára. A játék célja, hogy annyi képlapot készíts, amennyit csak lehetséges, hogy a képeket ugyanazok a motívumok ** kapcsolják össze mindkét oldalról **. Teszteld a ** a nézőpontodat ** és a kombináló képességedet. Alkalmas játékosoknak ** 7 éves kortól **.

Piatnik Activity Original Társasjáték - Magyar nyelvű
7 590 Ft 6 690 Ft

Akció

Féktelen verseny az idővel! Eszeveszett magyarázást, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity! Az új kiadás 3300 új feladvánnyal gondoskodik a változatosságról és a játékélményről.

HASBRO Monopoly - A rossz veszteseknek-19%
11 090 Ft 8 920 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Vágj bele, legyél „SZEGÉNY”, szerezzél speciális érméket, és váltsd be őket úgy, hogy NAGYOBB és JOBB előnyt szerezzél. A vereség csak a kezdet! Ez a Monopoly játék klasszikus változata, ahol érdemes „szegénynek“ lenni. A játék új vigasz érméket és új Esély és Pénztár kártyákat tartalmaz. Elsőként jelenik meg a játékban a Mr. Monopoly figura, amelyeknek köszönhetően a játékos előnyökhöz jut a játékban.

EFKO Picasso
4 810 Ft 3 960 Ft

Interaktív szórakoztató játék az egész családnak. Vesd be minden kreativitásodat és az egyszerű geometriai alakzatok segítségével hozz létre képeket, akárcsak a híres festő. Felismerik játékostársaid a sárgarépádat vagy az ébresztőórádat?

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Értékelés: 4,8
6 570 Ft

földönkívüliek a Kreton bolygóról köröket rajzolnak a mezőkre, de a figyelmetlenségük miatt lezuhannak a kukoricamezőre. A földönkívüliek elveszítenek 12 tárgyat. Segíts Minonak és Taurinak megtalálni ezeket a tárgyakat. 6 éves kortól ajánlott.

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Értékelés: 4,5
4 790 Ft

Rubik kocka Mirror cube a hagyományos 3×3 Rubik kocka bonyolultabb verziója. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

DINO FROZEN II JÁTÉK

DINO FROZEN II JÁTÉK

Értékelés: 4,3
3 470 Ft 3 150 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Csatlakozzál az Elzához és Annához a Jégvarázs 2 meseből és a barátaikhoz a varázslatos erdőbe, tele varázslatos energiával. Segíts nekik összekapcsolni négy mágikus elemet víz, tűz, föld és szél, hogy megmentsék az Arendell királyságát az ősi varázslattól.

L.O.L. Surprise! Kalandos társasjáték
7 360 Ft 6 300 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikkal és egy új játékkal jönnek. Képzeld magad az egyik kedvenc L.O.L. baba helyébe Merbaby, Queen Bee, Rocker vagy Divy. Az L.O.L. kalandos társasjáték játszása során számos feszültségben és szórakozásban lesz részed! Menj át elsőként a játékmezőn, gyűjtsd össze mind a 7 L.O.L. érmét, melyek meglepetést tartogatnak és játssz!

Piatnik Rummikub 5-6 játékos kiegészítő - Magyar nyelvű
3 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kiegészítővel az egész család együtt játszhat, hisz ez a kiegészítő még 5–6 játékos számára biztosít teret az asztal körül. A Rummikub társasjáték kiegészítés az eredeti játékot teszi még kettővel több ember számára játszhatóvá. A Rummikub Original társasjáték főként végtelen újrajátszhatóságának és kiszámíthatatlanságának köszönhetően világszerte óriási népszerűségnek örvend. A rablórömihez hasonló szabályokkal rendelkezik, de kártya helyett kizárólag számokkal rendelkező műanyaglapokkal játsszák, ami megkönnyíti megértését és élvezetét. Csak a Rummikub Classic számos társasjátékkal együtt játszható!

HASBRO Monopoly Pacman-17%

HASBRO Monopoly Pacman

Értékelés: 5
13 350 Ft 10 980 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az eredeti Pac-Man játékosai és rajongói ezzel a Pac-Man témájú Monopoly játékkal feleleveníthetik a szórakozást. Ez a Pac-Man társaság 40. évfordulójának megünneplése. A játékosok a Pac-Man játékot egy retro videojáték egység képernyőjén játsszák, és a joystick segítségével választhatják ki a megvásárolni kívánt ingatlant.

Rubik Rubik kocka Trio szett (2x2x2 + 3x3x3 + 4x4x4)
12 880 Ft 9 450 Ft

A Trio szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 3 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Metalic 3x3x3-31%
6 590 Ft 4 520 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A hagyományos kocka most prémium verzióban kapható. A hagyományos kocka színei változatlanok, miközben a fém szín a kockákon kidolgozottabb. Látszólag egyszerű, de még mindig kihívást jelent a türelem számára!

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 eredeti, új dizájnnal
4 380 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Látszólag könnyű, de mégis kihívás a türelemed számára. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Teszteld a képességeidet és a türelmed a kocka kirakása során!

Ravensburger Junior labirintus Társasjáték
7 940 Ft

Ravensburger Junior labirintus társasjáték a labirintus játékok kisebb gyermekeknek készített kiadása. A cél az, hogy a különböző kincsekből a legtöbbet gyűjtsük össze.

Piatnik Blue Banana

Piatnik Blue Banana

Értékelés: 5
4 100 Ft

Ebben a játékban a gyors és különleges gondolkodás kerül előtérbe. A legtöbb keresett színt és képet tartalmazó kártyát csak az a játékos nyerheti el, aki elég gyors.

Ravensburger Labyrinth Harry Potter
11 690 Ft 9 320 Ft

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

Woody Torony elektronikus játék időzítővel-28%
8 570 Ft 6 170 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Izgalmas játék az egész család számára. A játékosok kockával dobnak. Minden egyes körben fokozatosan olyan színű köveket húznak ki a toronyból, amely megegyezik a dobókockán lévő színnel. A kihúzott követ félreteszik. A kő kihúzására azonban megadott idő áll rendelkezésre, amelyet sípolás jelez. Amennyiben nem húz ki egy követ sem ez idő alatt, a torony összedől.