Rubik Rubik kocka Duo szett (2x2x2 és 3x3x3)-30%
6 160 Ft 4 300 Ft

Akció

A Duo szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 2 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 eredeti-21%
5 090 Ft 4 020 Ft

Akció

Látszólag könnyű, de mégis kihívás a türelemed számára. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Teszteld a képességeidet és a türelmed a kocka kirakása során!

HASBRO Monopoly Speed - HU-15%
10 580 Ft 8 890 Ft

Olyan Monopoly játék, amelyet lejátszotok akár 10 perc alatt is! Szeretnétek egy jót Monopolyzni, de időhiányban szenvedtek? Ez a játék mindössze 10 percig tart, vagy akár rövidebb ideig is! A játékosok 4 kör alatt versengenek egymással és az idővel, miközben igyekeznek vásárolni, felsorolni, illetve eladni az ingóságaikat.

Piatnik Rummikub Special Edition-16%
12 990 Ft 10 890 Ft

A Rummikub logikai családi játék évfordulós kiadása. Ez a különleges kiadás rendkívül erős csúszásgátló állványokkal és kiváló minőségű játéklapokkal fog elvarázsolni. A játékszabály változatlan.

Winning Moves The Big Bang Theory monopoly, angol verzió
8 890 Ft 8 580 Ft

monopoly speciális The Big Bang Theory kiadása izgalommal, akcióval és főként szórakozással teli. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Látogass el tehát Wolowitzné házába, vagy Penny, Sheldon és Leonard lakásába. Építsd fel stratégiádat és vágj neki a győzelem felé vezető útnak.

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
3 040 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

Mattel UNO Flip

Mattel UNO Flip

Értékelés: 4,9
3 030 Ft 2 790 Ft

Készülj fel a klasszikus UNO™ játék megismétlésére: UNO FLIP!™. Ez egy általad is ismert játék, izgalmas új fordulatokkal gazdagítva – például kétoldalas kártyacsomaggal, speciális FLIP kártyával és szigorúbb büntetésekkel – amelyek versenyelőnyt jelentenek a klasszikus játékkal szemben.

Winning Moves Match Paw Patrol-15%

Winning Moves Match Paw Patrol

Értékelés: 4,8
6 590 Ft 5 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

HASBRO Monopoly - A rossz veszteseknek-19%
11 090 Ft 8 890 Ft

Vágj bele, legyél „SZEGÉNY”, szerezzél speciális érméket, és váltsd be őket úgy, hogy NAGYOBB és JOBB előnyt szerezzél. A vereség csak a kezdet! Ez a Monopoly játék klasszikus változata, ahol érdemes „szegénynek“ lenni. A játék új vigasz érméket és új Esély és Pénztár kártyákat tartalmaz. Elsőként jelenik meg a játékban a Mr. Monopoly figura, amelyeknek köszönhetően a játékos előnyökhöz jut a játékban.

Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

Winning Moves Cluedo Rick And Morty Angol verzió
8 680 Ft 8 390 Ft

Rick portál pisztolyának tervrajzait ellopták! Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth és Mr. Poopybutthole feladata, hogy visszaszerezzék Ehhez ki kell találniuk, hogy ki lopta el a terveket, hol rejtegeti és mivel hajtotta végre a gaztettet. Ha úgy érzed, hogy megoldottad a rejtélyt, akkor térj vissza a Földre és helyezd vissza a tervrajzokat Rick páncélszekrényébe.

Spin Master Perplexus Kezdő

Spin Master Perplexus Kezdő

Értékelés: 4,9
5 750 Ft 5 590 Ft

A Perplexus egy 3-D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Forgatással, manőverezéssel, a golyó 360 fokban való forgatásával a játékos igyekszik a kis acélgolyót a bonyolult útvesztőn át a széles műanyag síneken a célba juttatni.

HASBRO Ki kicsoda-42%

HASBRO Ki kicsoda

Értékelés: 5
2 290 Ft 1 327 Ft

Akció

A közkedvelt Ki kicsoda? Kártyajáték verziója Az elv ugyanaz, mint a klasszikus játékban: kérdéseket teszel fel, és megpróbálod kitalálni az ellenfél titkos karakterét, mielőtt kitalálná a tiedet. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

Mattel UNO Dos

Mattel UNO Dos

Értékelés: 5
3 190 Ft

Az UNO™ kártyajáték készítői régóta úgy gondolják, hogy a kettő jobb, mint az egy, és most hivatalosan is bemutatják neked ötletüket! Ha élvezed a klasszikus UNO™ játékot, akkor az UNO™ DOS-ba is beleszeretsz! Próbáld ki ezt a családi játékot, és azonnal meg fogod érteni, miért olyan népszerű már évek óta.

Fisher-Price Játék óvodásoknak Tic-tac-toe Tony kutyussal
5 790 Ft 5 530 Ft

Újdonság

A Tic Tac Tony™ egy játék óvodásoknak a Fisher-Price®-tól, amely a széles körben szeretett tic-tac-toe játékot egy fárkával csóváló imádnivaló kölyökkutya által még tovább fokoz. A gyerekek a barátságos Tony kiskutya farka segítségével igazítják a korongokat, majd a hátán lévő lyukakba teszik őket.

HASBRO Rizikó Junior - HU

HASBRO Rizikó Junior - HU

Értékelés: 5
8 170 Ft

Remek módja annak, hogy a gyermek megismerkedjen a legendás Rizikó játékkal. A játék egyszerűen játszató és érdekes kalóz témakörrel és jellegzetes, színes képekkel rendelkezik. A gyerekek nagy hajó formájú figurákkal közlekednek a táblán, keresik az elásott kincset és harcolnak a sziget uralmáért, igyekeznek minél több zsákmányra szert tenni.

HASBRO Éhes vízilovak - hordozórakéták-22%
10 890 Ft 8 390 Ft

A kapzsi vízilovak még mindig éhesek, megeteted a vízilovadat? Akinek a vízilova a legelégedetteb lesz, az nyert! A játék egyszerű, a játékosoknak meg kell becsülniük a lövés megfelelő időpontját, hogy a viziló tátott szájjal várja a labdát. Gyors és szórakoztató játék, amellyel a gyerekek nagyon jól szórakoznak.

Mattel Öblítő játék

Mattel Öblítő játék

Értékelés: 4,5
11 590 Ft 9 890 Ft

Ez a játék egy WC-csengőről, kakáról és gyors reflexekről szól! Öblítsd le a WC-t, és görgesd meg a számot, hányszor kell csengetned a WC tisztításához. De figyelem! A csengő minden egyes csengetésével a kaka kirepülhet a WC-ből! El tudod kapni?

Winning Moves Match DC Comics
4 790 Ft 4 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a DC Comics karaktereinek motívumával rendelkezik

HASBRO Torpedó-42%

HASBRO Torpedó

Értékelés: 5
2 290 Ft 1 327 Ft

Akció

A Torpedó közkedvelt játékának kártya verziója. A játék elve ugyanaz, megtalálni és elsüllyeszteni az ellenséges flottát! Minden játékosnak 5 hajókártyája van. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

Spin Master Hedbanz a rejtvények társasjátéka
5 610 Ft 4 890 Ft

Mi vagyok én? Ebben a klasszikus szórakoztató családi játékban a játékosok igyekeznek zsetonokat szerezni a győzelem érdekében. Minden játékos húz egy kártyát egy képpel, amit rögzít a fejpánthoz és kérdések segítségével próbál rájönni, hogy mi is van a kártyán. A Hedbanz az egész család számára szórakoztató. A játéknak köszönhetően a gyerekek szórakoztató módon fejlesztik a deduktív gondolkodásukat és a problémamegoldó képességüket.

Fisher-Price Játék óvodásoknak Szórakoztató fagylaltgombócok
5 790 Ft 5 530 Ft

Társasjáték szórakoztató fagylalt gombócokkal Ice Cream Scoops of Fun™ a Fisher-Price® csapattal együttműködésben kifejlesztve, ahol 2–4 játékos fagylalt ízeket szimbolizáló kártyákal különböző fagylaltokat és fagylalt önteteket rendelhetnek a forgó fagylaltkupacból.

Fisher-Price Társasjáték óvodásoknak Kapd el a szörnyet
5 790 Ft 5 530 Ft

Ez a gyermek párosító játék színes mintákat és képeket tartalmaz, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és természetesen … A szörnyeteg fejét, amely kockákat ont! A játékszabály az, hogy a gyerekek a szörny motívummal ellátott kártyákat képpel lefelé helyezik, majd meghúzzák a szörny farkát, hogy az kiköpjön egy kockát.

HASBRO  Connect 4
2 290 Ft

Vidám és fürge kártyajáték, ahol a játékosok 4 küldetést próbálnak teljesíteni az összegyűjtött kártyák szerint. De ez nem ilyen egyszerű, a Power-up kártya egy művelettel megváltoztathatja a játék menetét. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

HASBRO Plumber Pants gyermekjáték
7 850 Ft 6 690 Ft

Szórakoztató játék, amely egészen biztosan hangos nevetést fog kiváltani. A játék a véletlen elvén és a féktelen, huncut, kárörvendő humoron működik. A játékosok sorban rakják fel a szerszámokat a szerelő szerszámos övére. De vigyázz! Minden alkalommal, ahogy felhelyezel egyy szerszámot, a szerelő nadrágja egy kicsit lejjebb csúszik. Ha túl alacsonyra csúszik, meglátod az alsóneműjét és a mosdóból kifröccsenő víz MINDENKIT lespriccel.

HASBRO Porcupine Pop gyermekjáték
9 360 Ft 9 090 Ft

Imádni fogod a bájos sül orrának markolászását, de vigyázz! Meglepetés érhet. Helyezd el a puha habtüskéket a sül testén, majd dobj a dobókockával és markold meg a sül orrát annyiszor, amennyit a kocka mutat. Sosem tudod előre, mennyi megnyomásra lövi ki a tüskéit! Az a játékos nyer, akinek a sül nem lövi ki a tüskéket.

Mattel UNO Óriás kártyák
15 710 Ft 13 890 Ft

A kedvenc kártyajátékod most egészen új méreteket öltött! A kártyák háromszor nagyobban és a parton vagy a medence melletti szórakozásra teremtett! A szabályok továbbra is ugyanazok, de a móka még nagyobb.

Piatnik Vampire Party
7 290 Ft

Az éjszakai égbolton vérvörös színben izzik a telihold. Ez a megfelelő alkalom, hogy a vámpírgyerekek éjféli bulit rendezzenek. Halkan besurrannak a kamrába és ellopják kedvenc csemegéjüket a lédús, édes, vérnarancs, amelyeket a szakácsnő másnapra készített elő. De vigyázniuk kell a szakácsnővel! Ha elkapja, megijeszti őket, hogy denevérekké váljanak, és várniuk kell bátyjuk, Viktor segítségére.

Rubik Rubik kocka 2x2x2 2. sorozat-15%
2 790 Ft 2 350 Ft

Akció

Látszólag könnyű, de mégis egy kihívás 3 674 160 kombinációval. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Kitűnő kezdő játékosok számára, akik még nincsenek felkészülve a komplikáltabb kihívásra. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 kulcstartó - széria 2
2 790 Ft 2 690 Ft

Rubiki-kocka 3×3×3 kulcstartó érdekes, függőséget okoz és évtizedek óta izgatja az embereket az egész világon, de kisebb méretű kivitelben. A kulcstartó ideális méret az utazáshoz, otthonra, végezetül egy teljesen mértékben használható klasszikus kockaként is.

Rubik Rubik kocka 4x4x4 - 2. széria-20%
8 290 Ft 6 590 Ft

Nem bonyolultabb, mint egy klasszikus Rubik kocka, de más megoldási technikákat kér, a helyes kirakás végett. A kocka izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Metalic 3x3x3
5 990 Ft 5 290 Ft

A hagyományos kocka most prémium verzióban kapható. A hagyományos kocka színei változatlanok, miközben a fém szín a kockákon kidolgozottabb. Látszólag egyszerű, de még mindig kihívást jelent a türelem számára!

Rubik Rubik kocka retro szett (snake + 3x3x3)
7 290 Ft 6 390 Ft

A retro szett két kultikus fejtörőt tartalmaz: 3X3×3-as klasszikus kockát és kékes-fehér kígyót. Mindkét fejtörő izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Trio szett (2x2x2 + 3x3x3 + 4x4x4)-25%
12 090 Ft 9 020 Ft

Akció

A Trio szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 3 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Spin Master Perplexus, forradalmi mozgatható
8 580 Ft 7 790 Ft

Perplexus fejtörő – A 3D-s motorizált labirintus folyamatosan mozgó labirintusban teszteli a navigációd. A kezedben úgy kell megdönteni és elforgatni a Revolution Runnert, hogy a labda egyirányban több irányba mozgó labirintuson keresztül mozogjon.

Spin Master Perplexus Rubik kocka 2 x 2
10 890 Ft

Egyedülálló kapcsolat a Perplexus labirintus és a híres Rubik-kocka között. A két csodálatos rejtvény egyedülálló kombinációja még több szórakozást biztosít. Keresd meg a megfelelő útvonalakat az egyes alkatrészek elforgatásával, hogy eljuttasd a golyót az elejétől a végére.

Pokémon TCG: Poké Ball Tin SS 2021
7 290 Ft 6 920 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 3 készlet boostert és egy dobóérmét találsz! Ezenkívül minden közvetlenül egy poké labdába van csomagolva. Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - Booster
2 090 Ft 1 930 Ft

Ebben a szuper Sword and Shield Battle Styles gyűjtői kártyacsomagban 10 különböző Pokémon kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Winning Moves Monopoly Spongebob Squarepants Angol változat
14 690 Ft 13 850 Ft
Ingyen szállítás

Ez a Monopoly különkiadás az óceán fenekére vezet el, ahol az ananász házában él SpongyaBob Kockanadrág! Játssz a kedvenc barátaidként a Bikinifenék víz alatti városból, vásárold meg és cseréld el kedvenc helyszíneidet ebből az animációs sorozatból.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 1 Blister Booster
2 090 Ft 1 930 Ft

Ebben a szuper Sword and Shield Battle Styles gyűjtői kártyacsomagban 10 különböző Pokémon kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: Collector's Chest - SS 2021
14 590 Ft 13 850 Ft

A különleges Sword and Shield Battle Styles díszdoboz nagyszerű kezdet a Pokémon gyűjtésére és kiképzésére. Ebben az elit boxban mindent megtalálsz, amire szükséged van az induláshoz. Ezenkívül mindent egy praktikus és stílusos tokba csomagolnak.

Pokémon TCG: Single Strike Urshifu V Box
11 690 Ft 11 080 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 4 booster készletet, egy promó kártyát és egy Single Strike Urshifu V oversized kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 3 Blister Booster Jolteon
6 690 Ft 6 360 Ft

Különleges kártyagyűjtemény csomag melyben megtalálható a Sword and Shield Battle Styles szett 3 boostere, egy Jolteon promóciós kártya és egy dobóérme! Remek csomag minden Pokémon trénernek és gyűjtőnek, aki mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: V Battle Deck - February: Blastoise V
7 290 Ft 6 920 Ft

Szeretnél Pokémon edzővé válni és elkezdeni a Pokémon kártyajátékot játszani? Ebben az esetben ez az előkészített csomag a legjobb választás a merész kezdéshez. A csomag belsejében mindent megtalálsz, amire az elején szükséged van.

Winning Moves Bádogdobozos Top Trumps kártya - Paw Patrol
5 490 Ft 5 120 Ft

Csatlakozzon Chase-hez és a csapathoz egy csodálatos mancs őrjárat mentő küldetésen. Fedezd fel kalandjaikat, hősiességüket, szórakozásukat és csapatmunkájukat a kártyajátékban a Paw Patrol Top Trumps-al, amelyet pléh hordozható dobozban tárolnak!

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 3 Blister Booster Eevee
6 690 Ft 6 360 Ft

Különleges kártyagyűjtemény csomag melyben megtalálható a Sword and Shield Battle Styles szett 3 boostere, egy Eevee promóciós kártya és egy dobóérme! Remek csomag minden Pokémon trénernek és gyűjtőnek, aki mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: V Battle Deck - February: Venusaur V
7 290 Ft 6 920 Ft

Szeretnél Pokémon edzővé válni és elkezdeni a Pokémon kártyajátékot játszani? Ebben az esetben ez az előkészített csomag a legjobb választás a merész kezdéshez. A csomag belsejében mindent megtalálsz, amire az elején szükséged van.