Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Barátok
2 790 Ft

Barátok film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Comics Retro
2 790 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Összesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: DC Superheroes Retro
2 790 Ft

népszerű DC Comics kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Universe
2 790 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Egyesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékokat, mint a römi, vagy rakj ki egy passziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: No. 1 Gold
2 790 Ft

Játékkártyák arany színben holografikus effektussal, amik minden játék közben ragyogni fognak. A luxus kivitelezésük első látásra megragadja a tekintetet. Játssz velük a kedvelt kártyajátékokból, mint például a römi vagy a pasziánsz.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Rick and Morty
2 790 Ft

Rick és Morty rajzfilmsorozat motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
3 490 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Riverdale
2 990 Ft 2 790 Ft

Kártyák a Riverdale sorozat témájával. A varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánsz. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Star Wars kártya: The Mandalorian
2 990 Ft 2 760 Ft

Kártyajátékok a Mandalorian sorozat szereplőivel örömet szereznek a Star Wars univerzum történet minden rajongójának! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!