HASBRO Rizikó

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 12 290 Ft

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

Ravensburger Minecraft-18%

Ravensburger Minecraft

Értékelés: 4,7
14 990 Ft 12 290 Ft

Akció

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

Winning Moves The Big Bang Theory monopoly, angol verzió
8 890 Ft 8 580 Ft

monopoly speciális The Big Bang Theory kiadása izgalommal, akcióval és főként szórakozással teli. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Látogass el tehát Wolowitzné házába, vagy Penny, Sheldon és Leonard lakásába. Építsd fel stratégiádat és vágj neki a győzelem felé vezető útnak.

Spin Master Rummy-O társasjáték-16%
6 490 Ft 5 390 Ft

Szórakozás az egész családdal a Rummy-O-tól A játékosoknak az asztalon el kell helyezniük az azonos értékű számlapokat vagy az azonos színű sorozatokat. Az nyer, aki megszabadul minden számlapjától, mégpedig elsőként.

Spin Master Santorini stratégiajáték
11 037 Ft 9 890 Ft

A Santorini stratégiajáték révén a középkorban találja magát és feladata nem lesz más, mint a játéktársaival együtt kiépíteni egy antik várost. A játék akkor ér véget, amikor minden építész eléri a harmadik szintet.

ADC Blackfire Brix-30%

ADC Blackfire Brix

Értékelés: 5
7 070 Ft 4 890 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.

ADC Blackfire Trónok harca: Sárkányok Anyja
12 490 Ft

Kiegészítő a Trónok harca játékhoz. A Sárkányok Anyja elhozza a Targaryen házat a Trónok harca társasjátékba. Ez a büszke ház a félelemkeltő sárkányaikkal minden fegyverüket felhasználja, hogy megszerezze az uralmat a Keskeny-tenger felett. Függetlenül attól, hogy ötletes politikai manőverrel vagy tűz és vér árán érik el, addig nem állítják meg őket, amíg meg nem szerzik azt, amit jogszerű tulajdonuknak tartanak: Westerost és a Vastrónt.

Winning Moves Monopoly Spongebob Squarepants Angol változat
14 690 Ft 13 850 Ft
Ingyen szállítás

Ez a Monopoly különkiadás az óceán fenekére vezet el, ahol az ananász házában él SpongyaBob Kockanadrág! Játssz a kedvenc barátaidként a Bikinifenék víz alatti városból, vásárold meg és cseréld el kedvenc helyszíneidet ebből az animációs sorozatból.

Ravensburger Minecraft: Farmer's market - terjeszkedés-21%
7 390 Ft 5 810 Ft

Készülj fel egy új Minecraft kalandra. Ez a játékbővítmény a Minecraft játékhoz új kalandot hoz: A Builders & Biomes rengeteg új játékelemmel rendelkezik, amelyek még játékosabbá teszik a kalandokat, és ismét csak az nyerhet, aki a legjobb stratégiával áll elő. Nem játszható egyedül.

Winning Moves Riverdale Monopoly Angol verzió
13 090 Ft 12 490 Ft
Ingyen szállítás

Térj vissza Riverdale megtévesztő idilljéhez a megnyerő Monopoly új kiadása által. Csatlakozz Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl és Pop közé. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Tárgyalj az ártatlannak tűnő város teljes tulajdonjogáról, ügyesen játssz és talán életben is maradsz…

Winning Moves Monopoly Warhammer 40000 - English version
14 690 Ft 13 850 Ft
Ingyen szállítás

Ez a speciális kiadása a Monopoly játéknak elvezet téged a Warhammer 40000 játék sötét világába! Készülj fel a távoli jövő komor sötétségére, kényelem és remény nélkül. A kegyetlen istenek vérontásának, ölésének és szúrásának örökkévalósága áll előtted, és az előrelátó ajándékkal rendelkezők azt mondják, hogy ez csak rosszabb lesz. Fogadd el a halál és a születés körforgását, amikor utazol az űrben, meghódítod a helyeket és a legerősebb harcos leszel e disztópikus rémálomban.

Winning Moves Monopoly Rick And Morty, Angol verzió
8 890 Ft 8 190 Ft

A Rick and Morty Monopoly különkiadása izgalommal, akcióval és különösen szórakoztató. Vásárolj és cserélj el minden érdekes pontot, amely a Rick and Morty sorozatban megjelent. Készíts stratégiát, és kezd el a győzelem útját.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro Angol verzió
8 680 Ft 8 390 Ft

A Monopoly DC Comics Retro speciális kiadása tele izgalommal, akcióval és főleg szórakozással. Vásárolj és cserélj el minden képregény hőst és gazembert, akik megjelentek ebben a képregény világban. Hozz létre egy csapatot Supermannel, Batmannel vagy a legendás Jokerrel. Látogasd meg a játékban LexCorp -t vagy a Wayne Industries-t. Hozz létre egy stratégiát, és indulj el a győzelem útján.