Spin Master Dominó fém dobozban
3 490 Ft

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!

Winning Moves Match Paw Patrol-15%

Winning Moves Match Paw Patrol

Értékelés: 4,8
6 590 Ft 5 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 290 Ft

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 600 Ft 3 290 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

Spin Master Mancs őrjárat Tűzoltó játék
4 790 Ft

Segíts Marshallnak megmenteni az erdőt! Ez az óvodás gyerekeknek szánt szórakoztató játék összedolgozik a tűzvészt eloltó kedvelt Mancs őrjárat szereplővel. Játssz egyedül vagy akár négy játékossal és célozz a nyíllal a játékfelületre.

Spin Master Mancs őrjárat memóriajáték 48 darab
3 390 Ft

Játszd ezt a klasszikus memóriajátékot, amelyet most a Mancs őrjárat sorozat kedvenc karakterei alkottak. A hőseikkel való játék közben a gyerekek fejlesztik a megfigyelőképességüket és memóriájukat. 48 kártyát tartalmaz a Mancs őrjárat sorozat hőseinek képeivel.

Ravensburger Labyrinth Junior Mancsőrjárat
10 290 Ft 9 690 Ft

A Mancsőrjárat kiskutya hősei elvesznek a labirintusban. Ki találja meg őket elsőként? A labirintus új utakat hoz létre, ahol korábban zsákutcák voltak. Csak az egyes lapok ügyes mozgatásával a labirintus közepén juthatsz el kedvenc kölykeidhez.

Winning Moves Bádogdobozos Top Trumps kártya - Paw Patrol
5 490 Ft 5 120 Ft

Csatlakozzon Chase-hez és a csapathoz egy csodálatos mancs őrjárat mentő küldetésen. Fedezd fel kalandjaikat, hősiességüket, szórakozásukat és csapatmunkájukat a kártyajátékban a Paw Patrol Top Trumps-al, amelyet pléh hordozható dobozban tárolnak!

Trefl Boom Boom Mancs őrjárat/Paw Patrol társasjáték-32%
7 690 Ft 5 190 Ft

Alkoss egy paklit a kártyákból és csengess! A győzelemhez egy teljes kártyasort kell összegyűjteni a Mancs őrjárat sorozat karaktereivel. Dinamikus családi játék, amelyben az ügyesség, a fogékonyság és a jó reflexek számítanak.

Spin Master Paw Patrol hagyd el Chase-t játék
3 490 Ft

Minden kis Paw Patrol rajongó kiváló szórakozást élhet át ezzel a hagyományos játékkal, ahol jégdarabokat kell kinyomkodni a játékterületről kalapáccsal úgy, hogy Chase figura ne essen le.

Winning Moves Match Paw Patrol Dino Rescue
6 590 Ft 6 220 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match pont neked való! Kiváló játék, ahol nem csak a logikus gondolkodás és az ügyesség kap szerepet, hanem a szerencse is! A játék alapelve 5 egyforma kép egy sorba történő kombinálása, hamarabb, mint az ellenfeleid. Ezenkívül az egész játék csodálatos kialakítású, a Mancs őrjárat Dino Rescue karaktereinek motívumaival.