Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

HASBRO Jenga Classic Társasjáték
5 950 Ft

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Varázsdoboz 100 trükk társasjáték - Magyar nyelvű-26%
8 690 Ft 6 390 Ft

Ez a Varázsdoboz a gyakorlott bűvész ifjaknak készült. Még több kelléket tartalmaz, mint az 50-es Varázsdoboz és természetesen még több trükk sajátítható el egy kis gyakorlással. Szórakoztasd közönséged Magic Christian világbajnok bűvész által kidolgozott trükkökkel!

Trefl Mistakos

Trefl Mistakos

Értékelés: 5
5 390 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.

EDUCA Játék: Gyors, mint a hiúz 350 kép
6 990 Ft 6 090 Ft

Akciódús családi játék, amivel eldönthetitek, hogy kinek van a legjobb látása és a leggyorsabb reakciói! Az nyer aki ügyes, mint a hiúz! A játéktábla könnyen szétnyitható, csak keverd össze a képeket tartalmazó csomagot és válassz ki 3 képet. Legyél te az első, aki megtalálja az összes képét a játéktáblán, és aki a legtöbb kártyát gyűjti össze az … győz!

ThinkFun Laser Maze Társasjáték - Magyar nyelvű
13 790 Ft 12 790 Ft

A ThinkFun Laser Maze Társasjáték tükrök és fények varázslatos világába kalauzolja el a vállalkozó szellemű játékosokat. A feladatok megoldásához nemcsak tudományos alapon kell hozzáállnunk, hanem szükségünk lesz csavaros észjárásunkra is. Ha helyesen raktuk le a játéktérben a tükröket, a lézersugár megvilágítja a célállomást. A kitűnő szórakozás garantált! 8 éves kortól ajánlott.

Trefl Boom Boom Mancs őrjárat/Paw Patrol társasjáték-32%
7 690 Ft 5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alkoss egy paklit a kártyákból és csengess! A győzelemhez egy teljes kártyasort kell összegyűjteni a Mancs őrjárat sorozat karaktereivel. Dinamikus családi játék, amelyben az ügyesség, a fogékonyság és a jó reflexek számítanak.

Bino Játék torony, 60 építőkockából + dobókocka
3 090 Ft

Kedvelt játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. 5 színben, 60 darab fából készült építőkocka alkotja a tornyot. A csomag kis dobókockát is tartalmaz, aminek minden oldala más színnel van jelölve, így megadja a játékban lévő kocka színét.

HASBRO Jenga híddal

HASBRO Jenga híddal

Értékelés: 4,9
6 590 Ft

Készülj fel az izgalmas kihívásra a Jenga Bridge játékkal! A klasszikus Jenga játékhoz hasonlóan, a játékosok egyesével távolítják el a Jenga torony elemeit és helyezik a tetejére. Ám a Jenga ebben a változatában a torony egy fa hídon található, ami himbálózik, ami megnöveli a játék nehézségét és még bizonytalanabb szituációkat teremt! Ez a Jenga játék magába foglalja az új tapasztalatokkal, a barátokat, a képességeid, a feszültséget, a nevetést és talán egy kis szerencsét is.

Lamps Kisvakond játékszőnyeg
9 160 Ft 8 790 Ft

Vicces és ügyes társasjáték, amellyel a gyerekek jól szórakozhatnak. Az öt orr leteszteli ügyességüket és figyelmüket. A játék célja az, hogy kalapáccsal üsse meg a kisállatot, amint az orra kivilágít. A játék fejleszti a figyelmet és az éberséget.

Teddies Jenga torony játék maxi fa 60db
7 890 Ft

Jenga asztali játék fa kivitelezésben. Csodás szórakozást kínál. A játék során egy tornyot kell felépíteni, a játékosok felváltva húzzák ki a kockákat ügyelve arra, hogy a torony ne dőljön le.