Trefl Forest Spirit 3D Jégvarázs II/Frozen II társasjáték 26x26x8cm dobozban
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elsa és Annou a barátaikkal figyelemreméltó útra indulnak, hogy felfedjék az igazat a varázslatos képességeikről. Segíts a Jégvarázs 2 mesefilm kedvenc karakterének megtalálni jégkristályokat, és biztonságosan elvinni ezeket a varázslatos tárgyakat a jégpalotába.

Piatnik Blue Banana

Piatnik Blue Banana

Értékelés: 5
3 590 Ft 3 390 Ft

Ebben a játékban a gyors és különleges gondolkodás kerül előtérbe. A legtöbb keresett színt és képet tartalmazó kártyát csak az a játékos nyerheti el, aki elég gyors.

Piatnik Kensington-26%

Piatnik Kensington

Értékelés: 5
5 320 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

London, 19-ik század. Kensington megyében nagy igény van az építési telkekre. Minden építész meg akarja építeni a kerület legszebb, leglenyűgözőbb és legmagasabb épületét. De a konkurencia hatalmas: ki fogja a legtöbb pontot szerezni ebben a lenyűgöző építési versenyben az épületéért, ezáltal meggyőzve a potenciális vásárlókat a luxusobjektumról?

BONAPARTE Keetoo
4 190 Ft

A Keetoo játék célja ** két szimbólum megtalálása, melyek megtalálhatók a kártyán, amilyen gyorsan csak lehetséges. Egyedül így tudsz **pontokat szerezni és nyerni. „KEETOO“ kiáltással elriasztod az ellenfeled, még pár másodpercük van…

DINO FROZEN II JÁTÉK

DINO FROZEN II JÁTÉK

Értékelés: 4,5
3 490 Ft

Csatlakozzál az Elzához és Annához a Jégvarázs 2 meseből és a barátaikhoz a varázslatos erdőbe, tele varázslatos energiával. Segíts nekik összekapcsolni négy mágikus elemet víz, tűz, föld és szél, hogy megmentsék az Arendell királyságát az ősi varázslattól.

Piatnik BeeSmart
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyors és szórakoztató játék az egész család számára. Jó megfigyelőképességed van? Melyik játékos tudja nyomon követni és megtalálni a legtöbb ugyanolyan virágot, mint a kockán van? Csak az, akinek van lehetősége megtalálni a megfelelő helyet a méhe számára, remek mézzel lesz megjutalmazva!

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Értékelés: 4,7
6 290 Ft

földönkívüliek a Kreton bolygóról köröket rajzolnak a mezőkre, de a figyelmetlenségük miatt lezuhannak a kukoricamezőre. A földönkívüliek elveszítenek 12 tárgyat. Segíts Minonak és Taurinak megtalálni ezeket a tárgyakat. 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Vampire Party
7 290 Ft

Az éjszakai égbolton vérvörös színben izzik a telihold. Ez a megfelelő alkalom, hogy a vámpírgyerekek éjféli bulit rendezzenek. Halkan besurrannak a kamrába és ellopják kedvenc csemegéjüket a lédús, édes, vérnarancs, amelyeket a szakácsnő másnapra készített elő. De vigyázniuk kell a szakácsnővel! Ha elkapja, megijeszti őket, hogy denevérekké váljanak, és várniuk kell bátyjuk, Viktor segítségére.