EDUCA Loto Állatkák
3 490 Ft

Szórakoztató családi játék lottó alapokon. Minden játékos kiválaszt egy állatot, amelyről gondoskodik, hogy az állatka boldog legyen. Az összes játék zsetont összekeverjük, és arccal lefelé egy halomra helyezzük az asztal közepén. A győztes az a játékos, aki kielégíti háziállatának mind a négy alapvető igényét, és a háziállata nem betegszik meg.

EDUCA Szörnyecskék

EDUCA Szörnyecskék

Értékelés: 5
3 490 Ft

A vidám Szörnyecskék játék, amely igénybe veszi a memóriád. A játék célja, hogy a szörnyecskét gilisztákkal etesd meg, melyeket nagyon szereti. Aki előbb megeteti a kis szörnyet 5 féreggel, az nyer!

Granna Autók

Granna Autók

Értékelés: 4
4 090 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Autók játékban a gyerekek megismerkednek a mentőautókkal, a rendőrautókkal vagy a tűzoltóautókkal, az állatok-sofőrök összepárosításával felfedezhetik a foglalkozásokat.

Granna Házikók

Granna Házikók

Értékelés: 5
4 290 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Otthon egy varázslatos szó – azt a helyet jelenti, amit szeretünk és ahova mindig vissza akarunk térni. A gyermek különböző állatok lakhelyéről tanulhatnak.

Woody Hal pecabottal - mágneses játék
3 990 Ft 3 890 Ft

Fa pálca egy zsinóron ráakasztott mágnessel, amellyel ki kell fogni a halakat. A játék két fázisban fejleszti a gyermeket. Egyrészt egy versenyjátékról van szó, az győz, aki több halat fog a pecabot végén levő mágnessel, de emellett gondolkozásra is sarkallja a gyermeket, amikor úgy kell összeraknia a halakat, hogy újra egymásba illeszkedjenek.

Woody Datel játék

Woody Datel játék

Értékelés: 4,9
4 490 Ft

Motoros készségeket fejlesztő játék a kicsiknek. A gyermek egy mágneses csőr végével ellátott datolyapálmával húzza a mágneses férgeket a fa törzséből. A játék minőségi fa és műanyag keverékéből készült.

Teddies Jenga torony játék maxi fa 60db
7 890 Ft

Jenga asztali játék fa kivitelezésben. Csodás szórakozást kínál. A játék során egy tornyot kell felépíteni, a játékosok felváltva húzzák ki a kockákat ügyelve arra, hogy a torony ne dőljön le.