Spin Master Mancs őrjárat memóriajáték 48 darab
3 390 Ft

Játszd ezt a klasszikus memóriajátékot, amelyet most a Mancs őrjárat sorozat kedvenc karakterei alkottak. A hőseikkel való játék közben a gyerekek fejlesztik a megfigyelőképességüket és memóriájukat. 48 kártyát tartalmaz a Mancs őrjárat sorozat hőseinek képeivel.

Plan Toys Mágneses horgászat
9 290 Ft

mágneses horgászat olyan játék, ahol a gyerekek megpróbálják elkapni a halakat az eszkimó segítségével a jéghegy körül.
Mozgasd az eszkimót a nagy lyukba, hogy elkapd a halakat.

BONAPARTE Grabolo - Vakond

BONAPARTE Grabolo - Vakond

Értékelés: 4,7
3 580 Ft 3 190 Ft

vakond és barátai című közkedvelt Grabolo figyelemfejlesztő játék most egy gyerek verzióban kapható. A dobást követően a kocka meghatározza a birtokolható szín és a kép kombinációját, ezt követően reagálj gyorsan, és szerez meg az előírt számú kártyalapot.

Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

Woody Kör horgászat mágneses játék
3 990 Ft 3 590 Ft

Horgászáson alapuló mókás játék. A színes fából készült halnak van egy fémdarabja, amely segítségével a mágneses rúddal kifoghatod őket. A játék alkalmas a motoros készségek és a türelem gyakorlására.

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Értékelés: 4
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Próbálj meg egy különféle rudak segítségével építeni egy fát, és kiegyensúlyozni a madarakat Madarak építésekor vagy telepítésekor a fának stabilnak kell lennie, és nem eshet el.

Fisher-Price Játék óvodásoknak Tic-tac-toe Tony kutyussal
5 790 Ft 5 530 Ft

Újdonság

A Tic Tac Tony™ egy játék óvodásoknak a Fisher-Price®-tól, amely a széles körben szeretett tic-tac-toe játékot egy fárkával csóváló imádnivaló kölyökkutya által még tovább fokoz. A gyerekek a barátságos Tony kiskutya farka segítségével igazítják a korongokat, majd a hátán lévő lyukakba teszik őket.

Melissa & Doug Mágneses játék - horgászat
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám halak várnak egy ügyes horgászra. Aki a legtöbb halat fogja, az nyer! A kisebb gyerekek szórakozásból horgásznak, az idősebbek pedig versenyezhetnek és megszámolhatják a kifogott halakat a kifogott halak száma vagy az egyes halak elején található pontok szerint.

DETOA Ember, gyere az állatkertbe!
3 190 Ft 3 090 Ft

Szórakoztató játék gyerekeknek, a Ki nevet a végén? játékhoz hasonló. Két játék az egyben !!A figurák a dobott szín vagy az állat képe alapján közlekednek, így még a legkisebb játékosoknak is alkalmas. Nagyon szép design. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

DINO Cars 3: Piston cup race

DINO Cars 3: Piston cup race

Értékelés: 4,8
3 090 Ft

Mielőtt elindulnál az autóddal, még egy csomó időd van. A viharos hangulatú versenyeket gyermekeid már most átélhetik. Szerezd be neki a népszerű kisautót. A játéktervvel ellátott versenypálya színes játékkockával ellátott, melyen pontok helyett képek szerepelnek.

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
16 000 Ft 15 690 Ft

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

Granna Mit vegyek fel?
3 490 Ft

Ebben a játékban a legkisebbek saját alkotásokat hozhatnak létre úgy, hogy a karaktereket ruhadarabokból rakják össze, az idősebb játékosokat pedig az izgalmas játékmenet szórakoztatja majd.

Ravensburger Az én első La Cucaracha-m-26%
14 040 Ft 10 290 Ft

Szülőnek lenni teljes munkaidejű feladat! Az idő rohan és a kis svábbogarak nagyon éhesek. Segíts a svábnak a lehető leggyorsabban megetetni a kis bogarakat! Oszd szét az ételt. Etesd meg a kis svábbogarakat. Légy gyors! Mindenki jóllakott? Nyertél!

Fisher-Price Játék óvodásoknak Szórakoztató fagylaltgombócok
5 790 Ft 5 530 Ft

Társasjáték szórakoztató fagylalt gombócokkal Ice Cream Scoops of Fun™ a Fisher-Price® csapattal együttműködésben kifejlesztve, ahol 2–4 játékos fagylalt ízeket szimbolizáló kártyákal különböző fagylaltokat és fagylalt önteteket rendelhetnek a forgó fagylaltkupacból.

Fisher-Price Társasjáték óvodásoknak Kapd el a szörnyet
5 790 Ft 5 530 Ft

Ez a gyermek párosító játék színes mintákat és képeket tartalmaz, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és természetesen … A szörnyeteg fejét, amely kockákat ont! A játékszabály az, hogy a gyerekek a szörny motívummal ellátott kártyákat képpel lefelé helyezik, majd meghúzzák a szörny farkát, hogy az kiköpjön egy kockát.

Plan Toys Hódgát

Plan Toys Hódgát

Értékelés: 5
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segíts a hódnak a gátnál. Az egyes darabok kiadásához használd a rudat. Légy óvatos, ne essen le a hód. Aki megmenti a hód életét, megnyeri a játékot.

Vtech Rosszcsont betűk
8 830 Ft 8 390 Ft

Memória játék a gyermekek számára 3 éves kortól. 1–4 játékos számára. A játék fejleszti a kézügyességet, koncentrációt és megtanítja a betűket. Figyelem! Mindent el kell érned mielőtt letelik az idő! Ha az idő lejár, a betűk kiugranak!

Woody Fa logikai játék

Woody Fa logikai játék

Értékelés: 3,8
2 790 Ft

A játék kezdetekor az első játékos titokban négy különböző színű csavar kombinációját helyezi el a játékmező fedett részébe. A másik játékos megpróbálja kitalálni ezt a kombinációt úgy, hogy négy kombinációt hoz létre egymás után következő sorokban a játéktáblán. A játék akkor fejeződik be, amikor a kitaláló játékos pontosan kitalálja az összes színcsavar kombinációját.

Bino Játék torony, 60 építőkockából + dobókocka
3 090 Ft

Kedvelt játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. 5 színben, 60 darab fából készült építőkocka alkotja a tornyot. A csomag kis dobókockát is tartalmaz, aminek minden oldala más színnel van jelölve, így megadja a játékban lévő kocka színét.

HASBRO Peppa Pig csúszda és létra
5 190 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató és egyszerű gyermekjáték a Peppa Pig licence keretében. Ebben a játékban Peppa és barátai csúszdákon és létrákon keresztül próbálnak eljutni a mező túloldalára, miközben nagyon szórakoztatóak és értékes tanulságokat szereznek. Ki végez elsőként? Te leszel az?

Lamps Kisvakond játékszőnyeg
9 160 Ft 8 790 Ft

Vicces és ügyes társasjáték, amellyel a gyerekek jól szórakozhatnak. Az öt orr leteszteli ügyességüket és figyelmüket. A játék célja az, hogy kalapáccsal üsse meg a kisállatot, amint az orra kivilágít. A játék fejleszti a figyelmet és az éberséget.

Spin Master Paw Patrol hagyd el Chase-t játék
3 490 Ft

Minden kis Paw Patrol rajongó kiváló szórakozást élhet át ezzel a hagyományos játékkal, ahol jégdarabokat kell kinyomkodni a játékterületről kalapáccsal úgy, hogy Chase figura ne essen le.