Spin Master Dominó fém dobozban
3 490 Ft

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!

Winning Moves Match Paw Patrol-15%

Winning Moves Match Paw Patrol

Értékelés: 4,8
6 590 Ft 5 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 290 Ft

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Barátok
2 790 Ft

Barátok film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 600 Ft 3 290 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

Piatnik Activity - My First Társasjáték - Magyar nyelvű-31%
6 280 Ft 4 290 Ft

Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

Spin Master Mancs őrjárat Tűzoltó játék
4 790 Ft

Segíts Marshallnak megmenteni az erdőt! Ez az óvodás gyerekeknek szánt szórakoztató játék összedolgozik a tűzvészt eloltó kedvelt Mancs őrjárat szereplővel. Játssz egyedül vagy akár négy játékossal és célozz a nyíllal a játékfelületre.

Piatnik Classic Lóverseny Társasjáték - Magyar nyelvű-58%
3 320 Ft 1 380 Ft

Akció

Piatnik Classic Lóverseny társasjátékát rendkívül egyszerű szabályok alkotják, így a család kisebb tagjai számára is felhőtlen szórakozást nyújt. A klasszikus dobj és lépj játékban a hagyományos számozott kocka mellett egy gyerekbarát, színes lapokból álló dobókocka is található, így a játékmenet még gördülékenyebbé válhat. A tábla másik fele egy extra Mackók játékot tartalmaz, melyet a Lóversenyhez hasonlóan négy éves kortól ajánlunk.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Comics Retro
2 790 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Összesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

HASBRO Éhes vízilovak - hordozórakéták-22%
10 890 Ft 8 390 Ft

A kapzsi vízilovak még mindig éhesek, megeteted a vízilovadat? Akinek a vízilova a legelégedetteb lesz, az nyert! A játék egyszerű, a játékosoknak meg kell becsülniük a lövés megfelelő időpontját, hogy a viziló tátott szájjal várja a labdát. Gyors és szórakoztató játék, amellyel a gyerekek nagyon jól szórakoznak.

Piatnik Farmer Jones

Piatnik Farmer Jones

Értékelés: 5
6 690 Ft 5 890 Ft

Üdvözlünk Jones gazda farmján! Sajnos, Jones gazda kissé feledékeny, és ezért gyakran nem is veszi észre, hol elhagyja állatait és a tárgyait. Segíts neki megtalálni őket! Figyelmesen hallgassd meg, mit keres a gazda, és emlékezz a különféle képek helyére. Indulhat az elveszett állatok és tárgyak utáni kutatás.

Winning Moves Match DC Comics
4 790 Ft 4 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a DC Comics karaktereinek motívumával rendelkezik

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: DC Superheroes Retro
2 790 Ft

népszerű DC Comics kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Ravensburger Junior labirintus Társasjáték
8 790 Ft

Ravensburger Junior labirintus társasjáték a labirintus játékok kisebb gyermekeknek készített kiadása. A cél az, hogy a különböző kincsekből a legtöbbet gyűjtsük össze.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Universe
2 790 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Egyesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékokat, mint a römi, vagy rakj ki egy passziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: No. 1 Gold
2 790 Ft

Játékkártyák arany színben holografikus effektussal, amik minden játék közben ragyogni fognak. A luxus kivitelezésük első látásra megragadja a tekintetet. Játssz velük a kedvelt kártyajátékokból, mint például a römi vagy a pasziánsz.

Woody Torony elektronikus játék időzítővel-16%
8 390 Ft 6 990 Ft

Izgalmas játék az egész család számára. A játékosok kockával dobnak. Minden egyes körben fokozatosan olyan színű köveket húznak ki a toronyból, amely megegyezik a dobókockán lévő színnel. A kihúzott követ félreteszik. A kő kihúzására azonban megadott idő áll rendelkezésre, amelyet sípolás jelez. Amennyiben nem húz ki egy követ sem ez idő alatt, a torony összedől.

BONAPARTE Grabolo Társasjáték
2 990 Ft

Bonaparte Grabolo Társasjáték kiváló szórakozást nyújt a legkisebbektől kezdve az egész család számára! Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhova, akár egy hosszabb utazásra is. Igazán strapabíró, ráadásul vízálló, műanyag kártyákkal rendelkezik. Reflex, koncentráció, memória jellemzi az egész játékot. Játékszabály: A két dobókocka meghatározza a szín- és számkombinációt, amire minél gyorsabban kell reagálni. A kezdő játékos mindkét kockával dob, így egy színből és számból álló kombinációt kap (pl. zöld és 6). Ezt követően a játékosok igyekeznek minél gyorsabban a megfelelő, asztalra kihelyezett kártyára (ezesetben zöld 6-os). Akinek ez elsőként sikerült, felveszi az adott lapot, és maga elé teszi. Ha nincs az asztalon az adott kártya, tipp következik, hogy kinél lehet (magunkra is lehet tippelni). Rossz tipp esetén egy kártyát vissza kell tennie a tippelőnek. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjti az előírt kártyaszámot.

EDUCA Készítsd el saját Hamburgered
4 890 Ft

Memóriajáték, amely ízleni fog! Dobj a kockával, lépj a figuráddal annyit, amennyit dobtál a kockával. Amikor az alapanyag négyzetre lépsz, válassz egy kártyát a tábla közepéről. A képen ugyanaz az alapanyag van, mint a négyzeten, amelyen állsz? Tökéletes, akkor megszerezted azt a hozzávalót a hamburgeredbe! Ha belép a hamburger négyzetre lépsz, meg kell mondanod, hogy melyik hozzávalóra van szükséged, majd válassz egy a kártyát az alaplapokból. Ha a kártya megfelel annak az alapanyagnak, amelyet mondtál, add hozzá a hamburgeredhez.

EDUCA Piranha
3 290 Ft

Egy szórakoztató társasjáték Piranha kártyákkal, 4 éves kortól. A játék célja megszabadulni a piranha kártyáktól a többi játékos előtt. Azonban légy óvatos! A folyó tele van veszélyekkel…

Goki Puzzle játék Tégla

Goki Puzzle játék Tégla

Értékelés: 5
8 090 Ft 7 490 Ft

A feladat az, hogy az egyes részeket – a darabokat a kártyák sablonjainak megfelelően – összerakd. Ez a kirakós túl egyszerűen összerakható lenne, ha minden szegmens külön puzzle-elem lenne. Ezért számos szegmens több elemből áll. TIPP – A legfiatalabb kezdő játékos az első színüket a kártya színének megfelelően hajtogathatják. Természetesen az ábra összetétele sokkal könnyebb, és hamarosan a puzzle összetettebb változatával kombinálható, azaz a monokróm mintázat szerinti összeépíthető.

HASBRO Blowfish Blowup-22%
7 760 Ft 5 990 Ft

Nyúlj az akváriumba, hogy kincseket szerezz… de vigyázz! Ha a játékos a kelleténél több kincset visz magával a gömbhal hirtelen felfújódhat, kizárva a kincseket a játékból. Az a játékos nyer, akinél nem fújódik fel a gömbhal. A szerzett kincseket is számon lehet tartani, így nehezítés, hogy nem csak akkor nyer a játékos, ha nála nem fújódott fel a gömbhal, hanem ha a legtöbb kincset birtokolja.

HASBRO Plumber Pants gyermekjáték
7 850 Ft 6 690 Ft

Szórakoztató játék, amely egészen biztosan hangos nevetést fog kiváltani. A játék a véletlen elvén és a féktelen, huncut, kárörvendő humoron működik. A játékosok sorban rakják fel a szerszámokat a szerelő szerszámos övére. De vigyázz! Minden alkalommal, ahogy felhelyezel egyy szerszámot, a szerelő nadrágja egy kicsit lejjebb csúszik. Ha túl alacsonyra csúszik, meglátod az alsóneműjét és a mosdóból kifröccsenő víz MINDENKIT lespriccel.

HASBRO Porcupine Pop gyermekjáték
9 360 Ft 9 090 Ft

Imádni fogod a bájos sül orrának markolászását, de vigyázz! Meglepetés érhet. Helyezd el a puha habtüskéket a sül testén, majd dobj a dobókockával és markold meg a sül orrát annyiszor, amennyit a kocka mutat. Sosem tudod előre, mennyi megnyomásra lövi ki a tüskéit! Az a játékos nyer, akinek a sül nem lövi ki a tüskéket.

Lisciani Dory Super Game

Lisciani Dory Super Game

Értékelés: 4
4 290 Ft

Szórakoztató társasjáték a Szenilla nyomában Disney rajzfilm szereplőivel. A játék két módban játszható: egy klasszikus és egy pénzérmés. Válaszd ki a h5södet, tekerj a spinneren és haladj a játékmezőkön.

Piatnik Memo/Domino Szenilla nyomában társasjáték - Magyar nyelvű
3 790 Ft

Piatnik Memo/Domino Szenilla nyomában társasjáték során a méltán híres mese kedves szereplőivel játszhatunk. Az ábrák színesek és könnyen megjegyezhetőek, így a kisebbeknek is sikerélményt jelenthet. A társasjáték fejleszti a látást, a memóriát, emellett segít a kicsiket a színek és formák megismerésében.

Piatnik Memóriajáték & Dominó - Papagájok
3 470 Ft 3 390 Ft

Memóriajáték és dominó egy dobozban! A Memóriajáték kártyái és a Dominó elvisznek a színes papagájok világába. Tornáztasd meg a memóriádat és rengeteg szórakozásban lesz részed!

Piatnik Pexeso&Domino-Fiókák
3 390 Ft

Két nagyon népszerű játék Pexeso és Domino egy csomagban. Mindkét játék fiókák motívumokkal **. Ezekkel a játékokkal a memóriát és a finom motorikus képességeket gyakoroljátok. Mindkét játék alkalmas arra, hogy az egész család játsszon a gyermekekkel **4 éves kortól.

Piatnik Pexeso&Domino-Traktorok
3 590 Ft

Két nagyon népszerű játék Pexeso és Domino egy csomagban. Mindkét játék traktormotívummal. Ezekkel a játékokkal a memóriát és a finom motorikus képességeket gyakoroljátok. Mindkét játék alkalmas arra, hogy az egész család játsszon a gyermekekkel 4 éves kortól.

Piatnik Speedy Roll

Piatnik Speedy Roll

Értékelés: 4
7 290 Ft

Gurítsd a sünit szőrös golyó formájában az erdőn keresztül, és próbálj meg minél tovább menni, miközben almát, leveleket és gombákat gyűjt. Minden játék előtt tetszőlegesen felállíthatod az erdei utat, és választhatsz kétfajta játék fajta közül is: verseny, amiben a leggyorsabb játékos nyer, vagy az együttműködő, amiben a ravasz rókát kell együtt legyőznötök.

Spin Master Dominó fémdobozban, Frozen
3 290 Ft

A Domino 28 minőségi műanyag darabot tartalmaz dominó színes grafikákkal, a Frozen 2 film szereplőivel. Ideális ajándék az animált mese minden rajongójának.

Spin Master Toy Story 4: Halászos játék-37%
5 720 Ft 3 590 Ft

A Disney Pixar sikeres Toy Story 4 animációs film mintájú halászos játék remekül elszórakoztat majd! Markold meg a botot és fogj ki néhány földönkívülit az űrhajóból. Az nyer, aki a legtöbb földönkívülit fogja ki.

Trefl A kis kedvencek titkos élete 2 Uptown Pets társasjáték
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kis kedvencek elvesztek a városban. Segíts nekik leküzdeni az akadályokat és minél előbb vidd őket haza. Segíts Maxnak megtalálni kedvenc labdáját és Gidgetnek megkeresni a koronáját. Az nyer, aki elsőként megtalálja az elveszített tárgyakat.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
3 490 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Woody Jenga, Színes

Woody Jenga, Színes

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

A Woody Jenga az egyik legszórakoztatóbb játék, mellyel közösen játszhat felnőtt és gyerek. A játék 54, fa lapocskát tartalmaz, melyből színes torony építhető. A Jenga fejlesztii a gyerekek kézügyességét és kombinációs kézségét.

Ravensburger Labyrinth Junior Mancsőrjárat
10 290 Ft 9 690 Ft

A Mancsőrjárat kiskutya hősei elvesznek a labirintusban. Ki találja meg őket elsőként? A labirintus új utakat hoz létre, ahol korábban zsákutcák voltak. Csak az egyes lapok ügyes mozgatásával a labirintus közepén juthatsz el kedvenc kölykeidhez.

Winning Moves Bádogdobozos Top Trumps kártya - Paw Patrol
5 490 Ft 5 120 Ft

Csatlakozzon Chase-hez és a csapathoz egy csodálatos mancs őrjárat mentő küldetésen. Fedezd fel kalandjaikat, hősiességüket, szórakozásukat és csapatmunkájukat a kártyajátékban a Paw Patrol Top Trumps-al, amelyet pléh hordozható dobozban tárolnak!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Riverdale
2 990 Ft 2 790 Ft

Kártyák a Riverdale sorozat témájával. A varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánsz. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Star Wars kártya: The Mandalorian
2 990 Ft 2 760 Ft

Kártyajátékok a Mandalorian sorozat szereplőivel örömet szereznek a Star Wars univerzum történet minden rajongójának! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Trefl Verdák 3 - Szelep Kupa társasjáték
4 290 Ft

Verdák című Disney mesefilmből megismerhettük Villám McQueen versenyautót, aki egy rendkívül izgalmas versenyen megnyerte a legnagyobb trófeának számító Szelep Kupát. Most eljött az ideje az újabb futamnak és a Kupa lehet hogy új gazdához kerül. Válassz egyet a meséből jól ismert karakterek közül, és állítsátok össze a dobozban kialakítható pályát. Amint mindenki felsorakozott a rajtvonal mögött, kezdődhet a verseny. Figyelj a kerekekre, és ha kell irány a box és a kerékcsere, majd vissza a pályára. A szerencse a leggyorsabbak mellé szegődik, és a kupát is az kapja, szóval mindent bele!

Winning Moves Match Frozen 2
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Jégvarázs 2 karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Match Harry Potter
4 890 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve Harry Potter világának karaktereivel.

Winning Moves Match Super Mario
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Super Mario karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Match Paw Patrol Dino Rescue
6 590 Ft 6 220 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match pont neked való! Kiváló játék, ahol nem csak a logikus gondolkodás és az ügyesség kap szerepet, hanem a szerencse is! A játék alapelve 5 egyforma kép egy sorba történő kombinálása, hamarabb, mint az ellenfeleid. Ezenkívül az egész játék csodálatos kialakítású, a Mancs őrjárat Dino Rescue karaktereinek motívumaival.