HASBRO Pictureka HU-34%

HASBRO Pictureka HU

Értékelés: 4,7
4 680 Ft 3 069 Ft

Akció

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

HASBRO Társas játék; Operáció: Kis kedvencek-21%
8 000 Ft 6 260 Ft

Akció

Auuu! Segíts Sam kutyájának, hogy meggyógyuljon! Sam kutyája mindent megevett, ami csak az útjába akadt, így minden kis tárgy a gyomrában kötött ki. A játékosok olyan eszközöket használnak, amelyek felfedezik a tárgyakat a kutyus hasában, így az emésztőrendszerből könnyen eltávolíthatók. De figyelem! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni, ahogy a tárgyak vándorolni kezdenek az orvosi eszközök segítségével, ha nem, akkor a kutya hangot ad ki, és a játékos befejezi a küzdelmet. Ha egy tárgyat sikeresen eltávolítottál, akkor egy kedves ugatás lesz a jutalmad.

HASBRO TALÁLD KI

HASBRO TALÁLD KI

Értékelés: 4,8
6 500 Ft

Férfi vagy? Nő vagy? Hosszú a hajad? Találd Ki asztali játék Ez az új változat a Hasbro társaság ismert játékának utódja. A játék kibővített lehetőségeket kínál, azonban a játék lényege változatlan marad – a játék célja kitalálni, kit ábrázol az ellenfélnél lévő kép hamarabb, mint ahogy ő kitalálja a nálad lévő személyt. Tegyél fel kérdéseket, amelyekre csak IGEN vagy NEM válaszokkal lehet felelni!

Spin Master Klasszikus családi társasjáték - 10 játék
9 000 Ft

Ezzel a 10 klasszikus társasjátékot tartalmazó készlettel rengeteg szórakozásban lesz része akár családjával vagy barátaival játssza. A készlet egy praktikus fadobozban van elhelyezve, amelyen a játékmezők is megtalálhatók.

Spin Master Rummy-O társasjáték-16%
6 490 Ft 5 390 Ft

Szórakozás az egész családdal a Rummy-O-tól A játékosoknak az asztalon el kell helyezniük az azonos értékű számlapokat vagy az azonos színű sorozatokat. Az nyer, aki megszabadul minden számlapjától, mégpedig elsőként.

Spin Master Ingatag torony

Spin Master Ingatag torony

Értékelés: 4,8
3 340 Ft 3 190 Ft

Az ingatag torony egy szórakoztató dinamikus játék, amelyben a feladatod az épületrészek eltávolítása és felhelyezése, mindössze egy kézzel. Akinek a torony a húzásnál össze dől, az a vesztes.

Albi A torony torony nagy (32 cm)
3 090 Ft

Az Albi nagy Jenga torony ügyességi játék. Az egész világon népszerű, és nem csak a gyerekek körében. A 62 db elemből felépített toronyból ki kell húzni egy elemet anélkül, hogy a torony összedőlne. Minimum 2 gyerek játszhatja, de jó szórakozás az egész családnak.

Spin Master Klasszikus fából készült sakk
3 790 Ft

A sakk hagyományos kétszereplős asztali játék, amely a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt szórakoztató már generációk óta. Segít a logikus és stratégiai gondolkodás fejlesztésében.

HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,5
7 610 Ft

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Classic Dáma és Malom Társasjáték - Magyar nyelvű
2 650 Ft 2 490 Ft

Egy háztartásból sem hiányozhat a Piatnik klasszikus dáma és malom táblát tartalmazó társasjátéka, mely kellemes szórakozást kínál kényelmes vasárnap délutánokra. Bár a szabályok egyszerűek, rafinált stratégia kialakítása nélkül nehéz a győzelem, így a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. Hat éves kortól ajánljuk.

Piatnik Classic Sakk Társasjáték - Magyar nyelvű-49%
3 320 Ft 1 690 Ft

Dolgoztasd meg agytekervényeidet a Piatnik Classic sakktáblájával! A jól ismert stratégiai játék az otthoni játékkészlet elengedhetetlen alapdarabja, kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas elfoglaltságot jelent. Hívd ki családtagjaidat vagy barátaidat, és már indulhat is a küzdelem! 6 éves kortól ajánljuk.

Piatnik Speed Cups - Gyors poharak Társasjáték - Magyar nyelvű
5 390 Ft

Speed Cups – Gyors poharakTársasjáték könnyen az egész család kedvence lesz. A gyors és pontos megfigyelést igénylő játékban 5 színes poharat kell a kártyán látottak alapján elrendeznünk a lehető leggyorsabban. Aki legelőször elkészül a feladattal a csengő megnyomásával jelzi ezt és így a kártyát is megtarthatja. Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végén.

BONAPARTE In Side Out

BONAPARTE In Side Out

Értékelés: 4,3
2 990 Ft

Ebben a szórakoztató és figyelemfejlesztő játékban, amely az egész családnak készült, fontos az éles szem és gyors kézügyesség. A feladat nem más, mint a középső és szélső képek között egyezést találni színben vagy alakban – vagy fordítva.

Goki Utazójáték - Shut the box II
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shut the box, nem kérdés ez egy kockajáték, és két játékos számára szerencsés kiadás egy utazási változatban. A játék célja, hogy a legtöbb szám a helyére kerüljön a játékfelületen. A győztes az a játékos, aki képes az összes számot a helyére tenni. Ha néhány rés nyitva marad, összegük összeadódik, és az nyer, aki eléri a legalacsonyabb számot.

HASBRO Jenga Classic Társasjáték
5 950 Ft

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Shop Hop

Piatnik Shop Hop

Értékelés: 4
5 750 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Társas játék Shop Hop alkalmas gyerekek számára 6 éves kortól. Ebben a játékban fontos a sebesség, és a taktika egyaránt. Ha nyerni szeretnél, akkor az egész listából kell vásárolnod termékeket. Az árak a játék alatt változnak. A játék 2–4 játékos számára alkalmas.

ADC Blackfire A bűvös kalap-16%
5 720 Ft 4 790 Ft

Gyorsan teljesítsd a bűvös kalap kihívását! A játékos, aki a leggyorsabban kirakja a tárgyaid, győz! Hagyd eltűnni és újra megjelenni tárgyaidat, amíg gyorsabban próbálod meg őket összerakni, mint a többiek!

ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
6 820 Ft 6 590 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.

DINO HEX UP! Családi játék
6 190 Ft 5 390 Ft

Eredeti cseh HEX UP játékkészlet! Nem tudod eldönteni, hogy logikához, stratégiai játékhoz vagy észleléshez nyúlj? Szerezd meg mindet egy csomagban. Összesen 6 játékot tartalmaz, amelyek mindegyike más-más szabályokkal és dinamikával rendelkezik.

EDUCA Játék: Gyors, mint a hiúz 350 kép
6 990 Ft 6 090 Ft

Akciódús családi játék, amivel eldönthetitek, hogy kinek van a legjobb látása és a leggyorsabb reakciói! Az nyer aki ügyes, mint a hiúz! A játéktábla könnyen szétnyitható, csak keverd össze a képeket tartalmazó csomagot és válassz ki 3 képet. Legyél te az első, aki megtalálja az összes képét a játéktáblán, és aki a legtöbb kártyát gyűjti össze az … győz!

HASBRO  Connect 4
2 290 Ft

Vidám és fürge kártyajáték, ahol a játékosok 4 küldetést próbálnak teljesíteni az összegyűjtött kártyák szerint. De ez nem ilyen egyszerű, a Power-up kártya egy művelettel megváltoztathatja a játék menetét. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

Piatnik Kang-a-roo Társasjáték
3 390 Ft

Kang-a-Roo egy szórakoztató kártyajáték gyerekeknek. Játékban te lehetsz a győztest, ha te fogod meg a legtöbb erszényest. De vigyázz, a játékostársak könnyen elhappolhatják előled a kengurudat, ha nincs nálad a megfelelő kártya! A játékot Reiner Knizia – több díjnyertes társasjáték – Mamutvadász, Keltis, Pingvin – tervezője.

Piatnik Splatto Társasjáték - Magyar nyelvű
5 390 Ft

Splatto egy vidám családi társasjáték, amiben a játékosok egymás figuráit tényleg a padlóba döngölhetik! A játék kezdetén mindenki elkészíti a színes gyurmákból a figuráit, amikkel olyan mezőkön lépked, amilyen kártyákat húz. Egy akciókártya felhúzásával, azonban lehetőség nyílik egy ellenséges figura kilapítására. Ha a játékosnak maradt még gyurmája, akkor új figurát készíthet. Cél, elsőként épségben elérni két figurával a célmezőt.

Pokémon TCG: Poké Ball Tin SS 2021
7 290 Ft 6 920 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 3 készlet boostert és egy dobóérmét találsz! Ezenkívül minden közvetlenül egy poké labdába van csomagolva. Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - Booster
2 090 Ft 1 930 Ft

Ebben a szuper Sword and Shield Battle Styles gyűjtői kártyacsomagban 10 különböző Pokémon kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 1 Blister Booster
2 090 Ft 1 930 Ft

Ebben a szuper Sword and Shield Battle Styles gyűjtői kártyacsomagban 10 különböző Pokémon kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: Collector's Chest - SS 2021
14 590 Ft 13 850 Ft

A különleges Sword and Shield Battle Styles díszdoboz nagyszerű kezdet a Pokémon gyűjtésére és kiképzésére. Ebben az elit boxban mindent megtalálsz, amire szükséged van az induláshoz. Ezenkívül mindent egy praktikus és stílusos tokba csomagolnak.

Pokémon TCG: Single Strike Urshifu V Box
11 690 Ft 11 080 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 4 booster készletet, egy promó kártyát és egy Single Strike Urshifu V oversized kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 3 Blister Booster Jolteon
6 690 Ft 6 360 Ft

Különleges kártyagyűjtemény csomag melyben megtalálható a Sword and Shield Battle Styles szett 3 boostere, egy Jolteon promóciós kártya és egy dobóérme! Remek csomag minden Pokémon trénernek és gyűjtőnek, aki mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: V Battle Deck - February: Blastoise V
7 290 Ft 6 920 Ft

Szeretnél Pokémon edzővé válni és elkezdeni a Pokémon kártyajátékot játszani? Ebben az esetben ez az előkészített csomag a legjobb választás a merész kezdéshez. A csomag belsejében mindent megtalálsz, amire az elején szükséged van.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - 3 Blister Booster Eevee
6 690 Ft 6 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Különleges kártyagyűjtemény csomag melyben megtalálható a Sword and Shield Battle Styles szett 3 boostere, egy Eevee promóciós kártya és egy dobóérme! Remek csomag minden Pokémon trénernek és gyűjtőnek, aki mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: V Battle Deck - February: Venusaur V
7 290 Ft 6 920 Ft

Szeretnél Pokémon edzővé válni és elkezdeni a Pokémon kártyajátékot játszani? Ebben az esetben ez az előkészített csomag a legjobb választás a merész kezdéshez. A csomag belsejében mindent megtalálsz, amire az elején szükséged van.

Pokémon TCG: SWSH05 Battle Styles - Elite Trainer Box Single Strike Urshifu
20 490 Ft 19 390 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A különleges Sword and Shield Battle Styles díszdoboz nagyszerű kezdet a Pokémon gyűjtésére és kiképzésére. Ebben az elit boxban mindent megtalálsz, amire szükséged van az induláshoz. Ezenkívül az összes tartozék a Gigantamax Single Strike Urshifu stílusára van hangolva.

ADC Blackfire Qwirkle

ADC Blackfire Qwirkle

Értékelés: 4,8
10 040 Ft 9 790 Ft

A QWIRKLE a 2011-es év játéka, amelynek célja ugyanazon színek vagy szimbólumok sorozatának elkészítése. Annak ellenére, hogy a Qwirkle szabályai nagyon egyszerűek, stratégiai gondolkodásra lesz sükséged és gondolkodnod kell a taktika előtt.

Trefl Boom Boom Mancs őrjárat/Paw Patrol társasjáték-32%
7 690 Ft 5 190 Ft

Alkoss egy paklit a kártyákból és csengess! A győzelemhez egy teljes kártyasort kell összegyűjteni a Mancs őrjárat sorozat karaktereivel. Dinamikus családi játék, amelyben az ügyesség, a fogékonyság és a jó reflexek számítanak.

EP LINE Cool Games Bilincs, Szabadulj ki
9 690 Ft

Ebben a játékban az a feladatod, hogy leküzdj különböző lakatokat és kijuss a bilincsből. Aki bírja a legnagyobb számú érméket szerezhet. A játék sok változatban és különböző nehézségi szinteken játszható.

Winning Moves Match Star Wars
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve a Star Wars világ karaktereivel.

Pokémon TCG: SWSH04.5 Shining Fates - Mini Tin
5 530 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 2 Shining Fates készlet boostert, egy művészi kártyát és egy fémes dobóérmét találsz! Ezenkívül mindent a legendás Shiny Pokémon gyönyörű illusztrációjával ellátott óndobozba van csomagolva. Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.

Pokémon TCG: Rapid Strike Urshifu V Box
11 690 Ft 11 080 Ft

Különleges gyűjtői kártyacsomag, amelyben 4 booster készletet, egy promó kártyát és egy Rapid Strike Urshifu V oversized kártyát találsz! Remek csomag minden Pokémon oktatónak és gyűjtőnek, aki mindenkinek be szeretné bizonyítani, hogy ő a legjobb.